Ljudi, hajde samo bez uzajamnog prozivanja bez ikakvog razloga. Nemojte da pretvorimo temu u novi cirkus. Ko ne ume da bude timski igrac ili da bude koristan u bilo kom smislu neka se suzdrzi od pisanja gluposti a pogotovu od prozivanja jer padace prijave, poeni i hladjenja. Obecavam.
Tapatalk from Poco loco
Potpuno se slazem sa vama kolega . Evo mene ovaj MarkoNS od 10 postova koje je zadnje napisao proziva u 6 . Stvarno mi nije jasno zasto me ne stavi na ignorisanje i zasto mi se zakacio i zasto omalovazava i vredja . Evo sta covek pise a mozete i pogledati sve njegove postove .
---------------------------------
a kad dodju zuti ljudi , svi ce poceti da kupuju btc... ? moz' da bidne , al ne mora da znaci...
😀
ja prosto obozavam analize ovog coveka
😀
--------
cek ti kao poznati strucnjak za TA sa iskustvom , znas da je do poluge naravno?
Okrenuli su polugu i smer se obrnuo, to je bar dobro poznato.
ps. da dodam da preduhitrim strucnjaka
-------------
Nista nista, ipak se izvinjavam, vidim da si ipak 14+. za ostalo nisam siguran...samo ti nastavi da nas edukujes, zelim ti u medjuvremenu da cesto koristis "take profit" kako sam kazes
🙂 i pazi da...
---------------
ljudi, necije dete pobeglo i krenulo da se igra sa vasim ETH, molim vas proverite da nije vase
🙂
----------------------------------
ne samo to, on ih proda iako ih je shortovao i vezao u trgovini “polugom” - majko mila...
---------------------------------
ja mislio da cu izdrzati da nista ne napisem, ali ne moooogu....
koliko puta si momce ti prodao isti ETH?
😀 Gde ima tih "poluga" da se kupe? Tekst ti je sjajan kao prirucnik za predskolski uzrast...
-------------
Covek se nakacio i vredja , smara , pametuje , omalovazava . Aman MarkoNS ukljuci opciju da ignorises moje postove . Nadji sebi neku drugu zabavu . Svi smo videli kako si najlepsi ,veliki strucnjak, najpametniji , najbolji trgovac , imas vise od 14 godina itd .
Unapred hvala .