Sad sam probao. Stvarno odlična aplikacijaJa koristim CryptoViewer i odlicna je
Samo pada? Naras’o je ko kvasac, preko 100% za manje od mesec dana. Trenutno BTC ide na gore pa altovi padaju. Sve regularno.
Tek sa prikazom apsolutnog ili procentualnog rasta svakog pojedinačnog coina, i celog tržišta sumarno možeš da izvlacis zaključke, ovako to nema mnogo smisla...https://coinmarketcap.com/charts/#dominance-percentage
Ovo je jako zanimljiv grafik Izgleda da bi dominacija BTC-a mogla da se zavrsi u 2018-oj godini i moguce je da BTC vise nece biti "golden coin" kriptovaluta od kojeg "sve zavisi" ..
Mozda bi bilo dobro razmisliti o nekom drugom novcicu za dugorocno holdovanje koji nije BTC ...
Mozda bi bilo dobro razmisliti o nekom drugom novcicu za dugorocno holdovanje koji nije BTC ...
A malo mu pomagao i Jihan Wu!
Mada, Ethereum korak po korak ide ka tome da bi mogao biti bolji "store of value" od Bitcoina.
Ovo kao da je Roger Ver napisao.
Kako to kopaš Dash CPU-om? Pa već odavno postoje ASIC-i za Dash. Ni kopanje grafikama više nije isplativoTestiram kopanje Dasha preko cpu-a sa supernove , ide lepo ali mi u Dashboardu u supernovi na mom nalugu ne pokazuje koliki mi je hashrate . Stoji samo nula , da li treba neko vreme da se uradi update .
I ja mislim da su ti se postovi trebali obrisati. Reklamiraš se, znaš da je statutom i kodeksom zabranjeno.
Naravno da je moglo biti rečeno nešto relevantno, bez predstavljanja.
Uostalom, tvoje reči govore sve "Onima kojima bude bila potrebna će me pronaći lako"... Sad kad znaju koga da pronađu? Nije reklama?
Pričalo se ovde o ozbiljnim stvarima, više puta je davano stručno mišljenje o npr. izvršnom postupku pa se niko nije predstavljao.
Ne moraš ništa reći o temi, malo ucenjivački deluje izjava.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
To se zove krivično delo pranje novca i onda kad te uhvate ima i 40% i zatvor. Stvarno nas ima...izgleda da mi volimo ipak prvo "kuku lele" pa cemo onda lako, ko ovi strucnjaci sto su primali pare od preko na licni racun pa umesto da daju % nekome da im unovci, prodju "jeftino" bez %, a poreskoj na ime kazne i poreza plate 40%, stvarno nas ima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari