Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Hajde pomoc.
Kako da prebacim Funfair i 0X u eth ili ltc.
Uopste mi ga ne daje na shapteshift i changelly?
Koristim Coinomi wallet

Hajde pomoc.
Koristim Coinomi wallet

Sad kad spomene wallet, koji je po vama najbolji? Ja nesto navikao na exodus, mada mozda bi presao na neki koji ima app za fone.

Hajde pomoc.
Koristim Coinomi wallet

Druze kako si zadovoljan sa Cpinomi i koliko dugo ga koriatis??Da li ti je nekad neki coin nestao ili je sve ok i kako menjas coine direltno iz Coinomija menjas iz valute u valutu?Imas li manje poznate coine ili i neke jace i vrednije?

Sad kad spomene wallet, koji je po vama najbolji? Ja nesto navikao na exodus, mada mozda bi presao na neki koji ima app za fone.
Što mora isti brend i na telefonu i na desktopu? :)

Ukoliko to jedan bude imao problema, veće su šanse da će drugi da radi kako treba.

A imaš Jaxx za mnoge platforme kompjutera i telefona.

Druze kako si zadovoljan sa Cpinomi i koliko dugo ga koriatis??Da li ti je nekad neki coin nestao ili je sve ok i kako menjas coine direltno iz Coinomija menjas iz valute u valutu?Imas li manje poznate coine ili i neke jace i vrednije?

Coinomi mi je ok i bolji od Jaxxa. Koristim na tel, ni jedan jedini problem.
Podrzava shapeshift i changely i tako menjam iz koina u koin.
Od manje poznatih imam Funfair i 0x.

Ako/kad bude opet pumpa btc i ostalih ja se pitam ko ce opet zagristi i uloziti novac, mislim na obican svet. Ljudi su jako razocarani, crypto ce ostati u secanju plebsa kao velika otimacina.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ako/kad bude opet pumpa btc i ostalih ja se pitam ko ce opet zagristi i uloziti novac, mislim na obican svet. Ljudi su jako razocarani, crypto ce ostati u secanju plebsa kao velika otimacina.

Kao i 2014...Cekace 3 godine da dodju na nulu :) Al ce par meseci posle nule biti na x20

Kao i 2014...Cekace 3 godine da dodju na nulu :) Al ce par meseci posle nule biti na x20
Ma tada je za crypto znala mala kolicina ljudi, rudari, ljudi koji poznaju rad na kompjuteru. Zadnjih meseci su usli i oni koji kompjuter pale preko kabela u steker i oni koji i nemaju kompjuter, preko poznanika, dali pare da im neko zavrsi to. Takve crypto vise nece videti, odnosno njihov kes.

Ma tada je za crypto znala mala kolicina ljudi, rudari, ljudi koji poznaju rad na kompjuteru. Zadnjih meseci su usli i oni koji kompjuter pale preko kabela u steker i oni koji i nemaju kompjuter, preko poznanika, dali pare da im neko zavrsi to. Takve crypto vise nece videti, odnosno njihov kes.

Hoce, hoce, pohlepa je cudo jedno.

Coinomi mi je ok i bolji od Jaxxa. Koristim na tel, ni jedan jedini problem.
Podrzava shapeshift i changely i tako menjam iz koina u koin.
Od manje poznatih imam Funfair i 0x.

Koliko traje da sa coinomi walleta novcici stignu ma neku menjacnicu,citao sam pre mesecal dana da su ljudi zalili cekalo se vise od 24h?Jel moze da se desi da jednostavno mestane aplikacija sa googl play i da ostanes bez novcica?Sigurniji on ili oni core sa sajta novcica?

Tacno, ali mora malo da slegne prasina, da onda i mediji odmore pa tek onda. Mogu u medjuvremenu da mu napucaju cenu, ali bice to pucanj u prazno. Kada malo bolje razmislis, 99.99% coina je smece. A ostalima je prenaduvana cena. Ta tehnologija treba da ima svrhu pa tek onda da se postavi prava vrednost, a trenutna vrednost je vise nego prenaduvana. Zasto bi uopste bitcoin i kostao toliko. Nema on copyright pravo na kriptovalute sto se i sada vidi.

Lepo je lik objasnio, takvi baloni su veoma korisni za razvoj tehnologije. Slicno je bilo i sa razvojem interneta kada su ljudi ulagali milione u internet kompanije koje su tada obecavale pruzanje ko zna kakvih sve usluga. Vecina njih iz tog perioda je nestala. Slicno i sada, kao neki altovi rade nesto, ispravljaju sta drugi ne mogu, trte mrte. Razvice sigurno neko od njih nesto dobro, ali sutra vec neko treci ce da iskoristi svo to znanje i oduva sve ostale. Recimo Google je usao kasnije od svih tih net kompanija i napravio monopol.

Samo sto su ovo kriptovalute i totalno ne moze da se pravi paralela ni sa cim sto znaci da ce se "pravila" za ove kriptovalute tek pisati odnosno se vec pisu.

Moja prognoza je da BTC nece ozbiljnije padati vec da ce se vrlo brzo vratiti na kolosek. Mislim da je razlog zasto je ovo ovoliko palo jeste da je mnogo ljudi uletelo u pricu sa valutama i odjednom se svuda prica o tome sto je otvorilo dosta mesta za manipulaciju gde je dosta ljudi kupilo na 15k a prodalo na 12k ili manje i onda ide prica da je taj voz prosao plus gomila recikliranih vesti kako ova ili ona drzava zabranjuje kripto itd.

Sad se filtriraju stvari i opet ce rasti BTC, pogotovo kad se resi taj atomic swap.

Poslednja izmena:
Ljudi, ne nasedajte na trenutni FUD. Ko hoce da trguje i juri dno neka to radi slobodno ali nema razloga nikakvoj panici, ne ludujte sa prodajom jer samo potpomazete ludilu i histeriji. Uskoro ce se potpuno promeniti trend i idemo gore.

videće opet u nekom drugom krugu :)

Ljudi, ne nasedajte na trenutni FUD. Ko hoce da trguje i juri dno neka to radi slobodno ali nema razloga nikakvoj panici, ne ludujte sa prodajom jer samo potpomazete ludilu i histeriji. Uskoro ce se potpuno promeniti trend i idemo gore.

A sta ako uskoro zavrsi na 2k, tako samo hrabris ljude koji su mozda na 17, pa 15, 12 10k mislili prodat i naravno izgubili mnogo, proso si 2014g znas koliko je dugo trebalo da se oporavi, sad ide slican scenario (uskoro oporavak = teska misija).

Oni koji nisu prosli 2013-2014g sada prisustvuju ucenju kako se busi balon.

Što mora isti brend i na telefonu i na desktopu? :)

Ukoliko to jedan bude imao problema, veće su šanse da će drugi da radi kako treba.

A imaš Jaxx za mnoge platforme kompjutera i telefona.

kako da proveravam koliko imam na exodusu sa telefonom?

kako da proveravam koliko imam na exodusu sa telefonom?
Exodus i svi drugi novčanici su samo portal to naših mrvica na blockchainu. Posmatraj ih kao vrata. Možeš imati nekoliko vrsta i da sva vode u istu sobu.

Privatni ključ ili onih 12 reči su ključ što te sobe.

Nije bitno na koja vrata ulaziš, dok god koristiš jedan te isti ključ, završićeš kontrolišući svoja sredstva.

Tako da, nije bitno kojim programom na telefonu (Jaxx, Mycelium, Samurai, Coinomi...) pristupaš, u svaki kad ubaciš svoj seed ili privatni ključ doći ćeš do svojih sredstva. (Obrati samo pažnju na činjenicu da svi novčanici ne podržavaju sve novčiće (ne mogu da čitaju sve blockchainove).

Samurai i Mycelium samo BTC.
Jaxx BTC, BCH i ETH.
Coinomi more njih.

Probaj sve, pa vidi koji ti najviše odgovara.

Slazem se. Sve ovo je nastalo zbog USDT-a. Procice i ovo kao i sve do sada pa ce se nastaviti dalje. Uskoro nas ocekuju regulacije u kripto svetu.
Takodje mislim da bi trebalo izbegavati sve valute gde autori mogu da dopisu nule po zelji.

Mada za ovaj USDT nisam siguran da je prevara. Ako se ispostavi da nije onda ce uskoro biti skok.

Ovaj na twitteru siri FUD -->> https://twitter.com/Bitfinexed namerno da bi izazvao gomilu naivnih da prodaju.

Pratite ovog na twitteru
https://twitter.com/flibbr/status/958273166320730112

Evo ako ce nekome da bude lakse. Ja uleteo BTC :)
btc.jpg

HODL!

Poslednja izmena:
Ja sam siguran u oporavak 100%, problem je samo što nemam ni bilo kakvu okvirnu teoriju gde bi moglo da bude dno da se uleti. :)

Ja sam siguran u oporavak 100%, problem je samo što nemam ni bilo kakvu okvirnu teoriju gde bi moglo da bude dno da se uleti. :)

A sto da cekas dno? Kupi deo, ako padne dodaj...Ako ne padne, samo ces manje zaraditi. Jasno ko dan. Cekanje dna je zaludna rabota, jer 0.001% njih to nabode.

dosipao izgleda vozac kerozin [emoji573][emoji573][emoji573][emoji409][emoji409][emoji409]

drz te se

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ipak je krenulo na gore. Ispada da nista od FUD-a nije tacno.

Poslednja izmena:
A sto da cekas dno? Kupi deo, ako padne dodaj...Ako ne padne, samo ces manje zaraditi. Jasno ko dan. Cekanje dna je zaludna rabota, jer 0.001% njih to nabode.
Tako je . Nema tu sta da sa ceka , vreme ide. Ulozi bato da bi dobio..

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

E na takvima se i zaradjuje. Zato su oni i okinuli cenu na gore, da se ljudi naloze kako krece gore. A onda sledi istovar. Ne kazem da neces da budes u plusu, sutra, mozda za godinu, tri, ali ovi sto znaju kada ide cena gore su u plusu danas. Kupuje se kada cena naglo pada, ne kada naglo odskoci.

Ko kupuje, samo opusteno, vracali su se ljudi, rakete i sa Meseca :D al ovaj skok je tek mali zubac kada se odzumira samo par dana.

E na takvima se i zaradjuje. Zato su oni i okinuli cenu na gore, da se ljudi naloze kako krece gore. A onda sledi istovar. Ne kazem da neces da budes u plusu, sutra, mozda za godinu, tri, ali ovi sto znaju kada ide cena gore su u plusu danas. Kupuje se kada cena naglo pada, ne kada naglo odskoci.

Ko kupuje, samo opusteno, vracali su se ljudi, rakete i sa Meseca :D al ovaj skok je tek mali zubac kada se odzumira samo par dana.
Pasce to dosta ali onda sledi najveci skok do sada . Vlike su tu igre u pitanju.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Druze moj sta ces ti ovde, tebi ovo ne valja i sve je to prevara idi negde i uzivaj u zivotu pusti ljude na miru a ne da im jos ti dizes pritisak sa svojim pametovanjem
Svako je pametan za sebe a tebi je prevara i ne gubi vreme
Ti i onako sve vec znas

Sto bi se nervirali :) sedimo,pijuckamo kafu i gledamo neli film...pratimo cene i bukiramo mesta u raketi...sto blize prozoru :d da im masemo kad krenemo.

Sto bi se nervirali :) sedimo,pijuckamo kafu i gledamo neli film...pratimo cene i bukiramo mesta u raketi...sto blize prozoru :d da im masemo kad krenemo.

Forum se i pretvorio u veliku sprdačinu likova koji imaju po pola riga i pišu sve i svašta.
Kvalitet 0...
Dajte ljudi sjašite i prestanite da pišete svašta.
U vreme kad sam ja počeo ovde su pisali samo oni koji su nešto znali a mi smo čitali....i tako došli do zavidne količine opreme i zarade.
Previše vas je da sve stavim na ignore.....

Da dodam...
Idite bre napolje, karajte nešto....

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: MPM
Nazad
Vrh Dno