Crypto KING
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.03.2011
- Poena
- 195
[emoji879]️Pazi...sad da ga ja kupim...u roku od par minuta bi poceo da tone kao Titanik!
BTW...ista pricao kao i sa Landcoin-om![]()

[emoji879]️Pazi...sad da ga ja kupim...u roku od par minuta bi poceo da tone kao Titanik!
BTW...ista pricao kao i sa Landcoin-om![]()
[emoji879]️![]()
Ha ,ha,ha [emoji1][emoji1][emoji1]https://m.kupujemprodajem.com/Kupuj...las.htm?filter_id=66410506#mhs0-1518033959860
Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk
Heheh.. Da me je*** ne znam sta me je privuklo... [emoji43]A sta te je privuklo na ebtc?
Lepo ti kazu ljudi da promenis ime u Captain Cash a ti neces.
Можеш да користиш и такозвани папирни новчаник (хладно чување) на ком ћеш (најчешће у облику КР кода) да одштампаш твој приватни и јавни кључ. И не кошта ништа.Da li ja moram da kupim bitkoin ili neku drugu valutu preko menjacnice na koju sam se registrovao (cex.io), ili mogu nekako da "direktno" kupim i da "fizicki" drzim na svom kompu ili nekom eksternom disku (zbog sigurnosti)? Kako se ovo drugo radi? Video sam da postoje oglasi za kriptovalute, ali ne znam kako to u praksi izgleda, radi se? Ukapirao sam da moram da imam neki svoj wallet, ali ne znam sta dalje.
Cardano ne moze da se kopa. Na Coinmarketcap imas pored svakog coina "mineable", ako moze da se kopa.
Ma ne brini oko toga.
Čak i kad bi te neko hipotetički hakovao i saznao ti šifru za Exodus, posle bi mu trebale safe words, koje imaš samo ti.
Mala verovatnoća ako znaš da koristiš računar kako treba.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Da li se na poloniexu eth ili btc moze prebaciti na karticu koja je verifikovana na poloniex?Ovo gore ti sve vazi za hardware wallet. Najsigurniji nacin za drzanje novcica, ali kosta oko 100 evra.
Drugi nacin je software wallet. To su aplikacije na mobilnom ili na desktop racunaru koje rade ovo isto, ali su podlozne hakovanju jer seed drze negde na hardu ili memoriji mobilnog.
Preporucuje se samo za male iznose novcica koje si spreman da prezalis ako te hakuju.
Treci nacin je menjacnica. Tamo drzis samo novcice i pravi novac (FIAT) kojima trenutno trgujes. Takodje podlozno hakovanju, kradji naloga...
Izaberi sam sta ti se svidja od svega i to koristi.
Mislim prodati erh ili btc i novac prebaciti na karticu?Da li se na poloniexu eth ili btc moze prebaciti na karticu koja je verifikovana na poloniex?
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Zato i jeste ovaj forum . Niko nije poceo sa ovim naucen. I koji je odgovor . Da li moze ili se samo moze menjati. A to za karticu pitam jer sam verifikovao kada sam se reg. na poloniex.Gdje vidis Fiat na polonexu, gdje vidis registraciju kartice? nije na odmet da malo prvo pregledate sta i kako prije nego takvo pitanje postavite, ok novi clanovi sve to, ali neke stvari je svakako tesko razumiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari