[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
A šta ćeš sa onim, što je (ovde) kupio LTC za 20 000€?
Ah, pa jao, ti tada nisi ni čuo za kriptovalute.![]()
Ako je bio pametan da ih ne dira sad ne zna sta ce s parama.
Može samo wallet, što je u slučaju da hoćeš da čuvaš a ne dnevno trguješ i jedina pametna opcija
edit: odgovor na pitanje iz posta pre predhodnog, ali shvatili ste valjda![]()
Koji će mu to wallet dozvoliti kupovinu iz Srbije, i po kojim cenama?Jedno nubovsko pitanje: Da li moram da otvorim nalog na nekoj menjacnici, npr Bittrex da bih kupio nesto ili mogu samo da otvorim wallet?
Ako postoji neki tutorial na forumu, mozete postaviti link do njega.
Kupio bih nesto, samo ne znam kako![]()
Ako je te LTC-ove do sada sacuvao, onda je u plusu samo tako!
Ako je bio pametan da ih ne dira sad ne zna sta ce s parama.
aaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Može samo wallet, što je u slučaju da hoćeš da čuvaš a ne dnevno trguješ i jedina pametna opcija
edit: odgovor na pitanje iz posta pre predhodnog, ali shvatili ste valjda![]()
Koji će mu to wallet dozvoliti kupovinu iz Srbije, i po kojim cenama?
Meni pomalo dosadan video pogotovu iz razloga sto moram odgledati 11 minuta da bih odgovorio. Ono sto hocu da kazem kao odgovor na video je ono sto sam rekao i pre neki dan, sadasnju cenu odredjuje buduci potencijal i koriscenje. Zato tvrdim da ovo nije balon vec masovno prihvatanje kripta u svetu. Dali btc vredi trenutno ovoliko koliko vredi? Apsolutno ne. Ali cela ta prica oko sporosti transakcija i sl. ce jako brzo biti resena, to je trenutno prioritet za resavanje. Hajde neka proda svoje novcice onaj ko misli da btc ne vredi ovoliko. Naravno da nece prodati jer ce vredeti jos vise. Ne zato sto je balon vec zato sto ce se posle resavanja tog problema raditi dalje. Posle nekoliko godina svet je daleko zreliji i sposobniji da prihvati kripto. Da, treba doneti brdo zakona i regulativa, nije to uopste lak posao, to treba odraditi kako treba. Cim bude ikakve najave za tako nesto imacemo ludacki skok. Dali ce btc tada vredeti toliko? Apsolutno ne. Cena uvek ide unapred. Ako krenu lose vesti cena ce se stropostati dole ekspresno. Dali ce tada vredeti toliko koliko kosta? Apsolutno ne a mozda ipak da
Suludo je pricati o balonu i verovati u to a ulozio si novac u to. Jako je naivno predstavljena cela ta prica o balonu. Da on u to stvarno veruje ne bi ni ulozio
Ja naprimer analiziram desavanja na duze staze i cele godine ne vidim nikakve bitne lose vesti koje bi uticale negativno na kripto. Svestan sam da su menjacnice i dalje uzasno slaba karika ali razvoj ide velikom brzinom. Iskreno, ovo sto je postignuto 2017 je pocetak nove ere. Onog trenutka kada budu doneseni zakoni kripto ulazi u udzbenike. Zato kazem da nije balon. Nismo daleko da se tako nesto pokrene obzirom da je histerija krenula polako ali cena nije odlepila jos uvek. Za sada je to koliko toliko stabilan rast i to je dobro i zdravo za ceo kripto ekosistem.
Tapatalk
Vlasti su upozorile gradjane da ne trguju jer niko nece da preuzme odgovornost za to. Na tome se zavrsilo svo njihovo interesovanje.
Zapravo ne, EU sad na vrat na nos pravi dogovore za regulaciju kriptoa, što su trebali da urade još pre tri godine i da do sada imaju kompletnu pravnu regulativu i zajedničku platformu za sve članice. Al ****ga, kad treba da se male zemlje ekonomski ucenjuju, to umeju, iskusni su do sada, ali kad treba da se suoče sa tehnološkom inovacijom, češkaju se po glavi zbunjeno. Totalni diletantizam!
I on je sam priznao da ako se rese ti problemi ( na kojima se radi njegova prica pada u vodu )
Ali deifitivno je ostavio dobre linkove tamo poput ovog https://www.youtube.com/watch?v=xUNGFZDO8mM
Tako da sam hteo da podelim informacije .
Videcemo sta donosi ovaj i sledeci vikend ako se cena odrzi do kraja ove nedelje onda mozmo ocekiraviti dalji rast ..
Nisam ni mislio na ljude, pogotovu ne na ove sto sada ulaze. Mislio sam na firme, sajtove, usluge, prodavnice... Mislio sam na firme koje se bave razvojem, na krupne igraceIspravka ne prihvataju ljudi kripto, vec zaradu kojoj se nadaju, ruku stavljam u vatru ako se nadje i jedna osoba koja je usla u ovo iz neke zamisljene utopije o oslobodjenju od zvanicnih svetskih valuta itd. da se tako izrazim
, znaci samo korist. Zasto bih menjao tante($) za kukuriku(BTC itd.), ako ne ocekujem da dobijem nekoliko kukuriku za jedno tante
, ako sagledamo prosecno stanovnistvo ...
Idi onda na GDAX, to je Coinbaseova berza. Transakcije sa i na GDAX su ti instant sa Coinbasea, a cene su nešto niže, plus možeš ordere da praviš.U Nemackoj sam. Znaci Coinbase je najbolji izbor?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari