mikianciki1971
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.12.2014
- Poena
- 170
I opet nema PRVA WORLD
...and the oscar goes to....I opet nema PRVA WORLD
Evo i ja imam kod njih TV i NET stari paket od 60Mb/s pa da kazem koju rec.Evo mojih utisaka o internetu (20mb) za 5-6 meseci koriscenja.
- Kad downloadujem neki torrent, recimo 5-6 gb 5-10 min ume da stoji na 100-200 kb i kad jednom krene stoji na 2.3/4 mb bez padova.
- Ume ponekad da padne brzina, najvise sam to primetio Nedeljom u toku dana. Ali nista strasno sve u svemu.
- Ako na mobilnom merim brzinu protoka ume ponekad da izbaci 2.5 mb a pusta 1080p YT klipove bez problema.
- Ne znam jel je ovo do mog telefona ili do CBN rutera ali ponekad se poveze odmah na wifi a nekad mu treba 5-6 sekundi.
90% sam zadovoljan internetom.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ako imaš njihov internet onda dobijaš za tri tv-a kartice ili stb u zavisnosti koje televizore imaš.1. Jel se zna nesto novo oko digitalizacije?
2. Jel se gasi analogna televizija?
3. Jel ce da se kodiraju digitalni kanali?
4. Nesto sam citao ovde da daju 2 stb-a ili 1 stb i karticu za lcd televizore.
Koristim u kuci 4 televizora:
1. Moj Lcd vec ima DVB-C ali bi mi trebala kartica u slucaju da kodiraju kanale.
2. Moj otac najgorom kaznom u zivotu smatra uspavljivanje bez televizora (koji je pojacan do pola).
3. Baba neci moci da zivi bez srecnih ljudi i porodicnog blaga jer u svakoj novoj reprizi sve vise uziva.
4. Majka mora da proprati aktuelne grupne svadbe i razvode u parovima.
Znaci bas bih se nasao u zeznutoj situaciji jer ako se kodiraju kanali onda mogu da imam 2 televizora u kuci.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Moja greska hvala, evo i od pretproslog petka a i od subote!To nije ST od subote vec od juce ujutru![]()
Sto je uzasan, pa i kod SBB-a TRIO GOLD paket je identican i download 60Mb/s i upload 4Mb/s!Zexoni70 upload je užasan sobziom da imaš 60mb.
1. Jel se zna nesto novo oko digitalizacije?
2. Jel se gasi analogna televizija?
3. Jel ce da se kodiraju digitalni kanali?
4. Nesto sam citao ovde da daju 2 stb-a ili 1 stb i karticu za lcd televizore.
Koristim u kuci 4 televizora:
1. Moj Lcd vec ima DVB-C ali bi mi trebala kartica u slucaju da kodiraju kanale.
2. Moj otac najgorom kaznom u zivotu smatra uspavljivanje bez televizora (koji je pojacan do pola).
3. Baba neci moci da zivi bez srecnih ljudi i porodicnog blaga jer u svakoj novoj reprizi sve vise uziva.
4. Majka mora da proprati aktuelne grupne svadbe i razvode u parovima.
Znaci bas bih se nasao u zeznutoj situaciji jer ako se kodiraju kanali onda mogu da imam 2 televizora u kuci.
I opet ne radi prva world
Da ima admina kao nekad na ovom forumu odavno bi ti dobio ban.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari