Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Meni nisu hteli pre vremena da obnove ugovor nego tek kad mi isteko ugovor uradili mi novi. I nemam ništa besplatno

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 C432B381 pomoć Tapatoka

Onda je moja greška,mislio sam da je Djole ranije obnovio ugovor ali nije.

Nism istekao mi bio ugovor 2 dana pa su onda došli. Pre toga nisu hteli

Bio je otac sad, situacija je ovakva:
Trebalo bih da u narednih mesec dana ocekujemo poziv da bi se zakazao termin.
Ugovor raskida Kopernikus, dobijam novi na 24 meseca. 120 digitalnih kanala, 6 meseci gratis, brzine 30 mb.
Dobijam jedan modul za lcd i 2 stb-a.
Spletom srecnih okolnosti ispada da cu u toku 2017 god imati 9 meseci interneta gratis.
Analogna tv se gasi avgusta, ne potpuno vec ostaju 30-tak kanala, ne znam kojih.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

To za analognu je dobra vest kome treba više od dva odnosno tri televizora.

Da, i to ce da ostave ove sa nacionalnom frekvencijom i lokalne...

Послато са Redmi Note 4x

Drustvo, da li mozete da proverite koja vam je javna IP adresa, i da li se ta adresa poklapa sa adresom koju duter dobija od modema?
Hvala.

Znaci ima nas, primetio sam kod mene da nije isti IP, takodje kod drugara sam pogledao i kod njega nije isti, e sad imam veliki problem bas zbog toga i zbog nemogucnosti otvaranje portova.

Nije to resenje da doplacujemo, mora da postoji drugo resenje.

Evo ovako, jednim ruterom imam razlicite IP adrese, sa drugim imam iste i port forwarding radi.

Evo ovako, jednim ruterom imam razlicite IP adrese, sa drugim imam iste i port forwarding radi.

JA SAM INTERNET UZEO PRE MESEC DANA I DOBIO CBN RUTER I OD TAD MI JE ADRESA ISTA, IZGLEDA DA KO DOBIJE NOVI RUTER NE MOZE DA OTVARA PORTOVE.

Sto vices na mene? :D

Taj CBN modem/ruter je golo gov.no, jesi gledao u podesavanjema da li postoji Forwarding, Port Triggering?

Sa kojim ruterom imas iste IP adrese (koji je model i marka rutera?)
Ja imam CISCO EPC3925 i nisu mi iste adrese!

Poslednja izmena:
Ja kupio tp link i prikačio na taj novi modem i sad mi super signal. Ono je bilo mnogo slabo samo preko onog modema

Postoji Port Forwarding u Gateway-Advanced,forvardujem lokalnu IP adresu koja se uglavnom promeni posle restarta ili gašenja računara pa moram ponovim proceduru.
Meni je bitno da sam spojiv na torent sajtovima i kada odradim forvardovanje i jesam spojiv tako da to radi bar za torente.

Inače mi je externa IP adresa tipa 178.79.... i ista je kao na stranici What my IP adress.

U pitanju je CBN modem ruter.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Cekaj, valjda gledas IP adresu koja ti je u ruteru (modemu) koga si dobio od Kopernikusa i uporedis je sa ardesom na http://www.whatsmyip.org/!?:trust:
E ako su te dve adrese iste onda nisi natovan!

Ovo je sad sa TP Link-om, ni jedan ruter nisam dobio od Kopernikusa, koristim svoje, modem je Cisco i mora da da ruteru IP koja ja kad ukucam na whatsmyip mora da bude ista.
ip adresa.JPG

ip adresa2.JPG

I ovde forwarding radi.

A evo kako je kad nakacim Netgear.
netgear.JPG

netgear1.JPG

Forwarding ne radi.

Poslednja izmena:
Ne napadajte coveka... Imaju problem sa "linkom"

imageupload

Nazad
Vrh Dno