Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Snašao sam se. Bili danas završili sve. Nisu menjali stari stb samo ubacili karticu. A uzeli cisco modem i netisov ruter

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Uvek overi ispod uređaja ili negde na uređaju uglavnom piše default user i pass ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ok. Hvala. Pre su imala ona uputstva sad ništa mi ne ostaviše samo modem na brzinu i odoše. Hvala još jednom

Ok. Hvala. Pre su imala ona uputstva sad ništa mi ne ostaviše samo modem na brzinu i odoše. Hvala još jednom

Opušteno, tu smo da se pomažemo. :)

Ima li neko iz Smedereva da podeli iskustva sa ovim provajderom? Imam mts Box koji istice, pa bi presao najpre zbog ponude kanala. Kakav im je net? Da ne napravim korak unazad u odnosu na ADSL.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

U veliki kucni paket ide:
Pink erotic 1-8, Adult 1-7, Bang u, Realuty Kings, Babes, CBS Drama, CBS Reality, Amc, Minimax, hayat folk, plus, music, life&holiday, hayat hd, ES 1 i 2 HD, Discovery science hd, discovery showcase hd, rtshd, id xtra hd, a.planet hd.

Došao račun za maj i jun, nema nikakvih detalja o telefoniji.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Pink erotic 1-8, Adult 1-7, Bang u, Realuty Kings, Babes, CBS Drama, CBS Reality, Amc, Minimax, hayat folk, plus, music, life&holiday, hayat hd, ES 1 i 2 HD, Discovery science hd, discovery showcase hd, rtshd, id xtra hd, a.planet hd.

Ovo sto sad svi gledamo trenutno je veliki kucni paket.

Ima li neko iz Smedereva da podeli iskustva sa ovim provajderom? Imam mts Box koji istice, pa bi presao najpre zbog ponude kanala. Kakav im je net? Da ne napravim korak unazad u odnosu na ADSL.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

neces se pokajati ako predjes na kopernikus,net im je fantastican,ja sam kod njih od otvaranja ovde u Smederevu i do dan danas nisam menjao jer sam prezadovoljan najvise netom.Moje je misljenje da imaju verovatno najbolji net u Srbiji,to je moje misljenje za sve ove godine koje provodim kod njih kao korisnik.

Od 1.6.postojeci korisnici interneta koji produze ugovor a nisu do sada imaju 2 meseca gratis neta. Vazi i za bivse korisnike interneta. Ne vazi za ugovore koji su vec produženi.

Od 1.6.postojeci korisnici interneta koji produze ugovor a nisu do sada imaju 2 meseca gratis neta. Vazi i za bivse korisnike interneta. Ne vazi za ugovore koji su vec produženi.
Znaci smanjili su sa tri meseca na dva!?;)

Prilozi

• Kopernikus.jpg
    Kopernikus.jpg
    209.5 KB · Pregleda: 170

Odakle vam informacija za ove kanale....

Imamo ih u paketu.

Znaci smanjili su sa tri meseca na dva!?;)

Odnosi se na postojece korisnike koji su vec imali net pa hoce da produze. Toga do sada nije bilo.
Novi korisnici i korisnici koji su imali ktv a uzimaju net imaju 3 meseca gratis net, u Nisu 6.

Miki, a da zoveš njih i to im saopštiš?

Usput, kod mene radi, sada proverio, mada nije neki kanal za kojim sečem vene...

Sent from my Mitshubishi Trium using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedno internet brzina mi je 30 danas je grmelo ja sam izvuko ruter iz struju sada nema ni 20 da li do vreme ilisam ja nesto poremetio

Miki, analogna Prva World radi, evo neka snajka plače, nikako da je smire...

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Jedno internet brzina mi je 30 danas je grmelo ja sam izvuko ruter iz struju sada nema ni 20 da li do vreme ilisam ja nesto poremetio

Od sinoć se nešto dešava, mislim da rade neki update ili tako nešto... bar u Staroj Pazovi. Poslednja 24h mi je dosta nestabilan internet (nije samo meni), prvo ga nije bilo neko vreme pa spor pa maintenance requests u logu, partial service, lost MDD, SYNC failure itd. :D Probaj da restartuješ da vidiš da li će se nešto promeniti. Ili samo sačekaj dan-dva.

Ja u NPazovi nekoliko dana nemam MiniUltra, a malopre uključih tv, nema RTS,Prva,Pink, B92...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ja u NPazovi nekoliko dana nemam MiniUltra, a malopre uključih tv, nema RTS,Prva,Pink, B92...

Sam sebi da odgovorim : ponovni scan kanala na tv resio problem ...

Nazad
Vrh Dno