Mislim da je admin admin?Koja je šifra
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Hvala punoMislim da je admin admin?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ok. Hvala. Pre su imala ona uputstva sad ništa mi ne ostaviše samo modem na brzinu i odoše. Hvala još jednom
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
U veliki kucni paket ide:
Pink erotic 1-8, Adult 1-7, Bang u, Realuty Kings, Babes, CBS Drama, CBS Reality, Amc, Minimax, hayat folk, plus, music, life&holiday, hayat hd, ES 1 i 2 HD, Discovery science hd, discovery showcase hd, rtshd, id xtra hd, a.planet hd.
U Aleksandrovcu nema veliki paket.Ovo sto sad svi gledamo trenutno je veliki kucni paket.
Ima li neko iz Smedereva da podeli iskustva sa ovim provajderom? Imam mts Box koji istice, pa bi presao najpre zbog ponude kanala. Kakav im je net? Da ne napravim korak unazad u odnosu na ADSL.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Znaci smanjili su sa tri meseca na dva!?Od 1.6.postojeci korisnici interneta koji produze ugovor a nisu do sada imaju 2 meseca gratis neta. Vazi i za bivse korisnike interneta. Ne vazi za ugovore koji su vec produženi.
U veliki kucni paket ide:
Pink erotic 1-8, Adult 1-7, Bang u, Realuty Kings, Babes, CBS Drama, CBS Reality, Amc, Minimax, hayat folk, plus, music, life&holiday, hayat hd, ES 1 i 2 HD, Discovery science hd, discovery showcase hd, rtshd, id xtra hd, a.planet hd.
Znaci smanjili su sa tri meseca na dva!?![]()
Bice objavljen spisak na novom sajtu.Odakle vam informacija za ove kanale....
1000 dinara. Mrt 1,2,3, Alsat m, shutel, sitel, sitel 2, alfa, telma, k3,era, edo, kanal 5, mtm.
Jedno internet brzina mi je 30 danas je grmelo ja sam izvuko ruter iz struju sada nema ni 20 da li do vreme ilisam ja nesto poremetio
Sam sebi da odgovorim : ponovni scan kanala na tv resio problem ...Ja u NPazovi nekoliko dana nemam MiniUltra, a malopre uključih tv, nema RTS,Prva,Pink, B92...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari