Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Sad našao račun, 2.100 din. KTV i net 12Mbit-a, bez ugovorne obaveze (Niš). Stvarno je mnogo. Uz to, nikakvo obaveštenje nisam dobio o povećanju cena, samo ono za set top box-ove...

Jedno glupo pitanje: stigli su računi za novembar i decembar, i stoji stanje duga na dan 15.11. 2100 din. Jel to dug za novembar, tj. tekući mesec, ili za oktobar?... Pogubio sam se skroz...

To ti je dug za oktobar, valjda znaš jesi li ili nisi platio oktobarski račun.

Kako onda 2100, ajde, da čujem, ako sam plaćao 1700 ktv i net do sada? Znači da je od oktobra povećana pretplata? Nelogično...

Očigledno da prošlog meseca nisam dobio račun, samim tim ni obaveštenje o promeni cena. Istripovao sam se da su nove cene na snazi od novembra... E *** baš.
Ako za 2100 ne budem imao SVE kanale koje sada imam, prelazim na Exe Net...

Nisam pratio temu odavno.
Imam Kopernikus net i tv i sad na drugom Tv u mojoj sobi dobijam sliku preko set up boxa ,ali imam stari Crt Tv i dalje.Problem je sto slika secka svakih 10 ak sekundi,zajedno sa zvukom.

Do cega je to,jel do mog TV nesto ili do tog Boxa?
Treba li da se zalim Kopernikusu zbog toga?

Sent from my Sony Z5

Nisam pratio temu odavno.
Imam Kopernikus net i tv i sad na drugom Tv u mojoj sobi dobijam sliku preko set up boxa ,ali imam stari Crt Tv i dalje.Problem je sto slika secka svakih 10 ak sekundi,zajedno sa zvukom.

Do cega je to,jel do mog TV nesto ili do tog Boxa?
Treba li da se zalim Kopernikusu zbog toga?

Sent from my Sony Z5

Koliki je procenat u jacini i kvalitetu signala? Ako su kontakti dobri, ume da secka i kad je kabl loš, ako je nastavljan, oštećen, jako dugačak, mnogo ispresavijan... Kod mene je tako bio slučaj. Kada sam stavio nov kabl jačina i kvalitet su mi konstantno 100-95% i slika je perfektna.

Poslednja izmena:
A što jednostavno ne zvati da dođu da poprave ono što plaćaš? Što bi sam kupovao razdelnike, kablove...

Postoji li alternativa Kopernikusu na desnoj obali Nišave u Nišu koja bez doplate može na više televizora?

Nisam siguran ali gotovo ni jedan operater ne nudi digitalnu tv na vise televizora a da se to dodatno ne plati...

Nisam siguran ali gotovo ni jedan operater ne nudi digitalnu tv na vise televizora a da se to dodatno ne plati...

+1

Citam ovde danima kako se prepucavate oko cene pretplate,da li moze ovo ili ono,ovaj nece da plati dodatno za dva i vise stb-a i slicno.Ljudi to svuda u svetu ima,kao sto to ima i sbb tako ce i kopernikus imati.Svako ko nece da doplati za drugi stb ili karticu,ili nece uopste kablovsku ima mogucnost da kupi T2 risiver i antenu,platite jednom to i ne placate nikom pretplatu vise.zapamtite da oni moraju da ostave kanale koji ce biti slobodni na svakom stb uredjaju da li vam oni dali ili vi sami kupite,neki kanali ce biti zakljucani i sa karticom a neki ce biti otkljucani,oni sa nacionalnom frekvencijom moraju biti otkljucani.Sve ostalo je poi potrebi korisnika odnosno pretplatnika,sta hoce da gleda i koje pakete hoce.naravno ubacice oni par kanala recimo sport i plus neka ****** samo da bi mi doplatili za nesto sto ne vredi.sacekajmo pa cemo videti sta i kako,mene bas zanima da li ce mi sada ponuditi stb jer su mi rekli da svi u mojoj zgradi nemamo pravo na stb jer ne placamo kablovsku.Imamo ugovor sa njima da niko od stanara ne placa jer smo im ustupili krov za antene i baznu stanicu. Pozdrav.....

Ali, najradosnija vest je da ćemo uskoro, pored veoma gledanog kanala Pink Reality, dobiti i Happy Reality 1 i Happy Reality 2. Sa velikim uzbuđenjem, nestrpljenjem i ushićenjem čekam start ovih visokobudžetnih naučnoobrazovnih kanala. :happy:

Неки нуде.

Sbb na primer ima neki mini paket od nacionalnoh kanala i jos par otkljucanih sa njihove mreze u dvb -c ako na to mislis. Za celu ponudu se mora uzeti ili kartica ili risiver kao sto ce biti slucaj i sa Kopernikusom za koji mesec.

3347ea392aae48c6a6b2e81ec3a7be30.png Evo svaki dodatni STB ili CI kartica se naplacuje dodatnih 240 dinara mesecno...

Pogledajte prilog 215629 Evo svaki dodatni STB ili CI kartica se naplacuje dodatnih 240 dinara mesecno...
Korisnik sam Telekoma i istekao mi je ugovor, a kako kod mene Kopernikus za 10-ak dana pusta i net ozbiljno se dvoumim da mozda predjem kod njih...?
Sta je bolje uzeti dodatni STB ili CI, posto mi se cini da sam negde ovde na forumu video da CI moduli nesto koce i sporije prebacuju kanale?

Poslednja izmena:
Kopernikus još ne daje CI module, samo stb-ove.

Sbb na primer ima neki mini paket od nacionalnoh kanala i jos par otkljucanih sa njihove mreze u dvb -c ako na to mislis. Za celu ponudu se mora uzeti ili kartica ili risiver kao sto ce biti slucaj i sa Kopernikusom za koji mesec.

To se od 28. novembra ukida.

sbb.png

Pa dobro, ukidaju. Trebalo bi da i Posta ima neki takav paket sa free dvb c kanalima, nisam siguran.

Ali, najradosnija vest je da ćemo uskoro, pored veoma gledanog kanala Pink Reality, dobiti i Happy Reality 1 i Happy Reality 2. Sa velikim uzbuđenjem, nestrpljenjem i ushićenjem čekam start ovih visokobudžetnih naučnoobrazovnih kanala. :happy:
Pa dobro, kad imamo 60 pinkovih, moze i ovo. Jedva cekam kako ce Trta da prci Anicu hUAWEI. Mmmm

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Happy Reality 1 i 2.... E do mojega i programi i sve...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Mene zanima kad ce kompletna njihova oprema da se menja..

Edit: Vidim nikada. Svaki korisnik koji nadje zamerku puste ga da traze drugog provajdera ako im ne odgovara. Uklapaju se u profil srpske firme bez obzira dal je vode poljaci ili lopovi.

Poslednja izmena:
Da li neko moze nesto slicno da potvrdi. Sinoc a i jutros drugaru iz Stare Pazove koji ima flet home 20/2 brzina neta je 50...

Najverovatnije čovek pustio nešto da se skida i video da je brzina mnogo veća nego ranije.Čemu ovo ironično pitanje?

Nazad
Vrh Dno