Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Da li moze da se raskine ugovor sa Kopernikusom (drug je letos potpisao/produzio ugovor, pa me zanima)? Pogotovo posle povecanja cene i ostalih gluposti.

Mogao je da raskine pre nego sto je platio racun po novom cenovniku, posle toga tesko..Jel ima nekih problema ili je zbog cene?

Kakav ugovor? Do sada nije bilo ugovora tj. Vezivanje na vremenski period...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bilo je pre oko dve godine neka akcija za internet i ruter ako se potpise ugovor, i od pre oko godinu dana za dtv i net..

Poslednja izmena:
Sad imam osnovni paket (analogni signal) za 4 TV-a, kada se predje na digitalni i daju nam nov STB da li će i dalje moći na 4 TV-a da pusti? Bez naknade dodatnih STB-a.

Pitanje je kakva ce ponuda biti u analognoj. Moze se desiti da smanje broj kanala u analognoj a stb ili modul sa karticom ti je za jedan tv i omogucava gledanje digitalne tv... Svaki dodatni stb ili kartica ce se dolacivati predpostavljam... E sad verovatno da ce biti i korigovanje sadasnje cene..

Pitanje je kakva ce ponuda biti u analognoj. Moze se desiti da smanje broj kanala u analognoj a stb ili modul sa karticom ti je za jedan tv i omogucava gledanje digitalne tv... Svaki dodatni stb ili kartica ce se dolacivati predpostavljam... E sad verovatno da ce biti i korigovanje sadasnje cene..
Kod mene do nove godine pustaju i internet pa planiram da predjem kod njih, posto kod Telekoma ne mogu da izvucem vise od 10 Mb/s zbog udaljenosti od centrale.
Koliko vidim paketi su im skuplji tj. najskuplji (samo TV i net) od ostalih operatera, tako da bi svakako trebalo da koriguju cene paketa ako misle da pridobiju sto veci broj korisnika!:trust:

Prilozi

• Kopernikus_Internet_cenovnik_gradovi_1.jpg
    Kopernikus_Internet_cenovnik_gradovi_1.jpg
    264 KB · Pregleda: 208
Ja imam njihov net. Flat pakete pogledaj, a ne profi. Inace Kod mene je za 1400din 30/3mbit net + tv pretplata 1400din sad. Dodje nekih 2800. Sto je sad bas skupo, kad sam potpisivao - bilo je 2600. A ti profi paketi su im smejurija, da bar upload podignu x2, pa bih razmislio. Mislim da bi oni trebali odvojiti internet od tv, inace dosta ljudi ce otici, koji ih trpe samo zbog neta.

@dejan7, odakle je ta slika? Ko zna šta je u pitanju, pošto to uopšte nije naš operater, u pitanju je drugo pravno lice koje nije registrovano za kablovsku delatnost. Mada, nakon što su bagra iz ratela i rra dopustili telekomu da radi šta hoće sa pay multipleksima u t2 mreži, ne bi me čudilo da zažmure i na kršenje zakona nacionalnih operatera

Otvorio je neko temu na ovom podforumu , i postavio tu sliku...

U Boru trenutno 103 dtv (smanjena lista za 15 kanala i jos 20-ak kanala ne rade) i 63 analogna.

Zar je toliko skupo? Neko daje svaki dan 200 dinara za kutiju cigareta a tebi je puno 200 dinara mesecno.
Poenta je samo u tome sta korisnik dobija za tih 2800 dinara, a sta za te iste pare dobija kod drugih operatera!
Mislim da jesu skuplji kada se pogledaju i ponude drugih operatera!;)

20/2 net koji radi bez greske,60 analognih i 130 digitalnih kanal gde imas sve Arena i SK za 2350 din mesecno. Mislim da to nema ni kod jednog drugog provajdera.

Послато са Le X620

Od tih 130 digitalnih, molim te, oduzmi 50 pinkovih. A Arene ćeš uskoro plaćati 500 dinara (za koje ja ne bih dao ni 50).

20/2 net koji radi bez greske,60 analognih i 130 digitalnih kanal gde imas sve Arena i SK za 2350 din mesecno. Mislim da to nema ni kod jednog drugog provajdera.

Послато са Le X620

Pa nemaš to ni kod Koprenikusa, onaj deo o radu bez greške je za njih totalna fantastika.

Ne zelim nikavu raspravu,samo kazem da kod mene u Sv net radi bez greske evo vec 6-a godina za razliku od Telekomovog Adsl za koji je bio tiha jeza od protoka... Sto se tice digitalne,ne vidim i da Sbb ima nesto bolju ponudu,na poslu placam Total tv 1250 din a nemam arenu,koja za razliku od nekih meni vise znaci nego MTV ili VH1... Nemoj da mislite da nesto branim Kopernikus ali za ove pare ja sam zadovoljan onim sto dobijam a za dalje cemo videti...

Послато са Le X620

Sasvim je razumljivo da si zadovoljan jer imaš sve Arene. Da li ćeš biti jednako zadovoljan kad uskoro budeš morao dodatno da plaćeš iste? Pritom nemojmo zaboraviti da već plaćamo najskuplju mesečnu pretplatu u zemlji.

A uskoro ces mozda placati i HD kanale k Sk u dodatnom paketu ili jos skuplje mesecno odrzavanje posto se Kopernikus izuo pre bare pa ponudio ovaj paketic za 1 evro, koji ce izmedju istalog morati i SBB da plati Kopernikusu, pa cemo videti kako ce se sve na kraju zavrsiti. Lako moze da Kopernikus ostane bez SBB-ovih kanala.
A za kolegu sto ne vidi razliku u ponudi SBB i KCN, ja je itekako vidim, konacno mogu da vidim sta gledam, sta je sledece i sta ce biti sutra bez odlaska na internet i pretrazivanja programskih sema, jednostavna opcija, zove se EPG a za Kopernikus misaona imenica.

Nije samo zbog Arene, ima ostalih dobrih kanala + HD kanali, 1400din jeste njskuplje trenutno u Srbiji, ali moze sve da se proguta s obzirom na 140 kanala i sto mozes da gledas na koliko hoces televizora i ne treba da placas stb dodatno. Ali sada kada kodiraju kanala, smanje ponudu u osnovnom paketu i naplacuju svaki sledeci stb, 1400din ce biti bezobrazno sa njihove strane... Zato se nadam da ce korigovati nesto, ako hoce da im neko uzima i te pay kanale...

Da ste lepo citali videli bi sta sam napisao,za sada sam zadovoljan a za dalje cemo videti... Drugo,ja pretplatu placam 1250,mislim da je toliko i kod Sbb-a. Trece,opet ce se povesti rasprava sta kome treba od kanala,meni znaci Sk i Arena i ovih par nacionalnih stanica za ostalo me bas briga a to kod drugih provajdera nemam ili moram da kombinujem vise njih sto mi se ne isplati...

Послато са Le X620

Od tih 130 digitalnih, molim te, oduzmi 50 pinkovih. A Arene ćeš uskoro plaćati 500 dinara (za koje ja ne bih dao ni 50).

A da li ti znas zasigurno da ce se placati 500 dinara ili nagadjas??? Jer jedan kaze MOZDA ce ovo, drugi MOZDA ce ono, MOZDA ce ovo biti u paketu, MOZDA ce ovo izbaciti, MOZDA ce se ovo placati, MOZDA ce ono biti besplatno...stotinu MOZDA a kako stoje stvari niko ovde ne zna nista konkretno...doduse nisam siguran da i Kopernikus zna konkretno sta im je ciniti...neka uvedu to sto su naumili a onda smo mi korisnici na potezu...kome ne bude skupo ostace kod njih, ko ima alternativu bilo po ceni ili kvalitetu odlicno za njega, ko na zalost nema izbora razmislice i doneti odluku...ovako samo nagadjanja a preciznije informacije nema nigde.

Poslednja izmena:
Ne znam kojih 140 kanala kad ima 50 pinkovih? Ima oko 80-90 kanala realno ako ne i manje. To roze pi')&kousto smece od kanala treba skremblovati u svakoj kuci(naravno ako niste penzioner ili bot).

Sent from my m8 using Tapatalk

Kad ce da izadju konkretno sa ponudom zna li neko?

Sent from my E2105 using Tapatalk

Sad našao račun, 2.100 din. KTV i net 12Mbit-a, bez ugovorne obaveze (Niš). Stvarno je mnogo. Uz to, nikakvo obaveštenje nisam dobio o povećanju cena, samo ono za set top box-ove...

Jedno glupo pitanje: stigli su računi za novembar i decembar, i stoji stanje duga na dan 15.11. 2100 din. Jel to dug za novembar, tj. tekući mesec, ili za oktobar?... Pogubio sam se skroz...

Poslednja izmena:
Kod Kopernikusa je najskuplja pretplata,najjača ponuda kanala(sport) i međunajgorim su sa kvalitetom slike(u mom mestu gde se slika kocka s vremena na vreme).
U kombinaciji sa internetom nema bolje ponude gde i TV i NET rade kako treba(kod mene ne rade...)

Nazad
Vrh Dno