Evo zashto ce PS3 da nastavi tradiciju PSX i PS2..[/URL]
šta ti znaš šta je sdk i čemu on služi? otkud ti ta bolesna ideja da sdk treba da bude što gori? jesi li ikada napisao neku liniju koda?Nije stvar u tome ko ima "lakshi" SDK, naravno tome ce se lenshtine od americhkih developera radovati, stvar je u tome ko ima najbolji balans, chiji SDK dozvoljava "kreativnost" i neku sredinu izmedju "slobode" i jednostavnosti.
dokle ćeš da lupaš kako su igre za xbox "stale" u prvoj godini? pa jesi li ikada uporedio conker-a sa bilo čim iz prve godine. a to sam ti rekao barem 5 puta. takođe uporedi conker-a sa svakom ps2 igrom, uključujući i ove zadnje, i videćeš koliko je xbox imao lepše igre najviše zahvaljujući boljem gpu, ali i boljem sdk.Tako su isto prichali i za PS2, pa su na njemu tehnichki u odnosu na hardver, napravljene najbolje igre ikada, dok su one za prvi Xbox stale u prvoj godini, a za PC necu ni da pricham, softver ne iskorishcava ni 30% njegove RAW snage, inache bi igre za PC vec danas bile duplo jache od igara na PS3 za tri godine![]()
lol, pa to isto sam pre 3 godine uradio sa Xbox 1 + usb miš + usb tast + WiFi AP. prava moć ps3, nema šta. mada razumem te, kakve su ove igre za ps3, bolju upotrebu nego za net i nema. 600 €, prava investicija za net browser.Zaboravio sam da kažem, ovaj post je postavljen na PS3 u njegovom brovseru, na USB mišu i tastaturi, prikačenom na net preko WiFi-a...
ma lokalni *******t, dokle god ra njim diskutuješ "opušteno", možeš imati super zabavuPS3 info by Driver : Naravno da ce biti oko 350$, ne znam ko je lud da pomisli da bude 450 ili preko 500 kako se vecina nada...Buy It Now! $799.99
u sto je ovo dobro, a ko je taj driver uopste?
Epic
Comments made by Epic's Capps carried a similar tone. "PC Gaming is really falling apart," he revealed. "It killed us to make Unreal Tournament 3 cross-platform, but Epic had to do it," adding "the market that would buy a $600 video card knows how Bittorrent works." Epic is currently developing Unreal Tournament 3 for the PC, PlayStation 3 and Xbox 360 in-house.
pa razmisli malo, samo malo. evo pomoći: na njihovoj igri nema piraterije.Neverovatno kako se na "propast PC tržišta" nikad ne žale ljudi iz Blizzarda.
ajd prevedi ovo doslovce... prevešću vam ...
ama ko te tera da kupiš svako sr@nje???da smo svi kupovali svako sr@nje koje je napravljeno danas bi igrali 20-tu eksanziju za AOE na istom engine-u i ne smem ni da mislim sta sve jos...![]()
ama ko te tera da kupiš svako sr@nje???
samo nemoj kopirati.
kupi samo fenomenalne igre, makar 3 meseca kasnije sa popustom za 20$
ni ja nisam slavan po tom pitanju (3 originala), ali se barem ne tripujem kako kopiranje "pomaže" developerima i šteti "samo lošim igrama".
Ako je u pitanju www.beosoft.co.yu onda taj sajt ne radi uredno, većina linkova ne rade a neki ne rade kako bi trebalo. O Nintendo Wii nisam vidio ništa osim sličice na glavnoj stranici, ali link "još" ne radiU Beosoftu.
ma blizzard nema probleme zato što na njega ne utiče piraterija. da je kojim slučajem napravio pravu igru, a ne šugavi MMO koji te dere, imao bi problema kao i id/Epic.ne kazem da pomaze vec da doprinosi stimulisanju mozdanih vijuga kod developera i izdavaca...Blizzard je to apsolvirao i nema nikakve probleme
pa kakvih tek ****** ima za PC to je neviđeno. da si ti svestan koliko ****** dnevno za pc izađe, shvatio bi da ps2 nema ni deseti deo.Nisam ja kriv, a ni ti niti bilo ko, sto je konzolasima lakse uvaljati raznorazna sr@nja od igara...Gledao sam ranije sta sve ima za PS2, pa ono je horror, covek prosto pomisli da je PS2 dissability's people console...
PS. Zasto proizvodjaci softwera ne kukaju toliko ? Sta Adobe treba da kaze ? pa Photoshop pkaet kosta daleko daleko vise od 40-50e kolko kostaju PC igre...Da ne pominjem Premier paket od 800 i vise $... Cute ljudi i rade, sire se, itd. itd. A tek kad bi uslli u poredjenje ulozenog rada, znanja i truda u jednu aplikaciju kao sto je Adobe Premier, naspram tamo neke igre...
nikada nisu izdavali igre koje zahtevaju ekstremno skup PC da bi radile.
ovo sam uvek govorio ljudima ali treba ponoviti i zapamtiti ovaj put, a i sami ste svedoci i posle toliko godina budzenja grafike da ta ista ne moze da poveca prodaju neke igre...
pc za starcraft? lol, pc za warcraft? lol, pc za WoW, malo manji lol, ne znas koja igrica se igra/la vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari