@milika, kao shto sam i mislio, radio si samo za Nintendo i PC
😀
Ne znam samo shta tu kod Nintenda treba da se razvija, Wii kasni dve generacije za PS3 i X360, nije ni napravljen da bi se na njemu izvlachio hardver, vec da bi taj hardver bio shto jeftiniji, da bi razvoj bio shto jeftiniji i da bi ga prodali u shto vishe primeraka zahvaljujuci glupostima na koje se primaju casual gameri
🙂 Evo videli smo Zeldu, videli smo Maria, i to je uglavnom najbolje shto cemo videti na Wii do kraja njegovog veka, kao i sa svakim Nintendom do sada
🙂
Driver-u stvarno gushish!
Elem pa shta ako Nintendu ide dobro? Zasluzili su to. Imaju (po meni) najintuitivniju konzolu od sve tri i to se pokazalo i u prihvatanju iste od strane shirokih narodnih masa. Ruku na srce mozda nema neke revolucionarne igre, ali je verovatno i filing dok igrash (one koje su trenutno na trzhishtu) odlichan (josh ne znam nisam probao, ali kad probam javicu vam). Kao veliki plus je i to shto je konzola dimenziono jako mala, i moze da se smesti gde god (za razliku od ogromnog, teshkog, skupog i tehnoloshki naprednog Playstationa).
Zar sam ja rekao neshto protiv Nintendo uspeha ? DS lite se prodaje ko nenormalan, a kladim se da ga niko na ovom forumu nema, dok PSPa ima koliko hocesh. To je neshto shto prolazi najvishe u Japanu, i tamo se najvishe prodaje, i nema bash veze sa worldwide trzishtem, kao shto je sluchaj sa playstation brendom. U tome je i najveca razlika. Wii ce biti kratkog daha, jer konzole ne prodaje cena, niti hardver, vec igre i recimo mogucnosti. Iz istog razloga ce i X360 da posustane, jer ide u pogreshnom smeru sa igrama. PS3 ce kao i PS2 i PSX imati najshiri izbor razlichitih zanrova i igara, i to je kljuch uspeha.
Bash me interesuje ko bi ovde ako treba da bira samo jednu konzolu, kupio Wii. Ja cu ga kupiti iz zezanja, kada bude na ebayu za dzabe, i kada vec budem imao PS3.