_DLC_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.05.2006
- Poena
- 319
samo kad su poceli da unistavaju i RTS-ove :smash:
Cekaj... ispada da onda RTS-ove "unistavaju" vec 10 godina!!!
Ja se secam kako su svojevremeno ljudi sve u 16 igrali Red Alert na PSX (PS1) u igraonicama... I ne bese od tada ni jedan C&C unisten... Meni je svaki C&C bio extra... (sem Generals-a, verovatno zato sto nema "onaj" smek) Ja bez bojazni iscekujem Tiberium Wars, siguran sam da ce biti odlicna igra!!
Preterujete... ako ista unisti RT Strategije to sigurno nece biti konzole!!
Pre ce biti raznorazni PG-ovi, shejderi, DX10, glasovne komande i slicna hi-tec s**anja! :d
Samo igre koje su secundary PC naslovi (dakle portovi i sl.), mogu da imaju sumnjivu sudbinu... Sve sto je primary PC naslov... nema brige. Cak sam igrao portove na PC-u, koji su tako dobre igre (a deficitarne su na PC-u) da naprosto ne vidim razloge da se konzole "pljuju" na taj nacin.
Zadnjih godina nema, te nema dobrih igara (pogotovo iz USA) jer je zasicenje preveliko a nema svezih i kvalitetnih ideja... (Pa sta pricam kad znate da je ista situacija i u filmskoj i muzickoj produkciji!!!) Za to nisu krive ni konzole, ni PC, ni Mujo ni Haso, Šećo, Kocko, Oblo, Ćoško, a ni mi ovde... to je jednostavno period "recesije ideja".
Sto rek'o Kuzma.. tu i tamo se pojavi nesto sa istoka... te tu i treba ocekivati nove/zanimljive ideje. Ja inace u istok ubrajam i "ovaj nas" istok (east Europe, nordijske zemlje, Rusija..) i onaj daleki - Japan and stuff....
Anywayz uvek ce biti neceg dobrog... samo (dace Bog) to verovatno vise nece nositi sticker UbiSoft, EA, ...
Poslednja izmena: