Ja ovu karticu koristim od 2013, i promenili su je, malo poboljsali uslugu, da mozes da je koristis na bankomatu sto ranijih godina nije bilo moguce. E, sad ja ovu karticu koristim za Paypal, i sve uplate lepo legnu ali se vrsi konverzija u dinare, znaci kartica je samo dinarska. Juce sam otisla do poslovnice da je produzim jer mi istice i posto imam vecu sumu na njoj, rekli su mi da ce da mi isplate celu tu sumu, koju cu morati da opet uplatim na novu karticu, nije automatsko prebacivanje sto je bzv, a inace kosta samo 500 din. i vazi 3 godine, nema mesecnog odrzavanja. Dobija se sms notifikacija, ili proveravas stanje na bankomatu i ako si na njihovom dobijes i papiric za dzabe.
Dobra je kartica, ako koristis dinare mislim da nema provizije, ako placas nesto u dolarima ili evrima onda se vrsi konverzija. Bilo bi dobro kada bi postojao i online servis za nju, cisto da se proverava stanje i da mozemo sami da osmislimo pin, ali izgleda da je to jos daleko za njih, jer ovi na salterima nisu bas upuceni uvek zovu centralu i iscudjavaju se svemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari