Šta je novo?

Komercijalna banka

Можда јесте али мисли да не важи за младе:d Иначе бих одговорио али сам већ ‚‚попио" упозорење.:)

Skinuto sa održavanje računa, za zamenu pina ništa.

A što za mlade bože ?

Kako su je glupo nazvali...

Imam je ja, e sad dokle se računa da si mlad ? :)
Та припејд картица и нема ограничење у годинама.Вјероватно мисле да млади немају посла и да је зато погодна за њих,слично припејд картици за мобилни.Постоји контрола родитеља тј. уплатиоца над оним ко је користи.

To što oni misli... Naziv je glup i tačka :)

Visa Elektron one & only tačka :)

Dovoljno

Ja sam menjao preko aplikacije, i nije pisalo ništa oko naplate, već samo da bi potvrdio promenu pina, mora se na bankomatu, obaviti bilo kakva transakcija...
Данас сам први пут промијенио ПИН,на банкомату.Нема ништа резервисано,наплаћено...Био неки компликован ПИН а ја почео заборављати:D

Ma da, odlična stvar... Ja sam prošlog meseca 6 komada i ništa nije naplaćeno. Sad za sve kartice isti pin i super, ko da zapamti 6-7 pinova :)

Odlicna stvar, trenutni PIN mi je odlican i poceo sam ga cak koristiti za druge 4-cifarne sifre (npr. za ormaric na bazenu), bas je dobro sto su omogucili tu promenu, ostace mi **** zauvek!!!

Edit: gle, promenilo mi PIN automatski u zvezdice i na forumu! :zgran:

mBank Komercijalne banke

Napisi slovima [emoji23]
Ja sam postavio i za app banke na telefonu kod ulaska u app [emoji3] sve isto [emoji3]

Је ли ико користи ову нову,веб 3 верзију ел. банкарства?Данас сасвим случајно пронашао.Као апликација за телефон.

Ja sam se ulogovao, ali mi više prija verzija 2, navikao sam.

Мени је мноого боља и има више опција,промјена ПИН-а,кор.имена,лозинке,управљање картицама и каналима плаћања,кажем као апликација за мобилни,мада треба мало времена да се навикнем,али кад је нешто на боље онда и не боли пуно.:)

Odlicna je ..meni se svidja. I veoma su brzi u digitalnoj ekspozituri.

@iron
То и мени кад покушавам с мобилног.Покушај с рачунара(десктоп)

Ja kad udjem sa računara, pa isto mi je sve ovako u app

Да,престао сам користити апл. за мобилни кад су почели наплаћивати и за нас који немамо ту апл. је добро због додатних опција и могућности које раније нису биле већ само на моб. апл.Сада су свима доступне без обзира на пакет који користимо.

Jel uspelo nekom preko mobilnog da se uloguje na ovaj novi ebanking, i preko kog browsera?

Sent from my x600 using Tapatalk

Чини ми се да уопште није подешен за мобилни,нисам уопште задовољан, за разлику од старе верзије.Логовао сам се путем Ластпаса и Рокет(Rocket) прегледача.Преко оба ми нуди Г.плеј и друге начине отварања али само тапнем на екран и то нестане па се онда нормално логујем.Значи нема сврхе,бар за мене,није прегледно,ситно,никакво.Претпостављам да форсирају апликацију за мобилни или још раде на овој новој верзији.

Moze verovatno svaki browser, ako nije podesen Playstore kao default app - inace automatski odradi redirekciju. Ovako, kad ponudi redirekciju, klikne se bilo gde na browser da ignorise ponudjeni link.

Poslednja izmena:
Pa Chrome ce zapamtiti da taj sajt otvara kao desktop verziju, ne mora svaki put da se podesava.

Код мене и даље не може тако,мада нема ни везе јер претходна верзија ради баш без икаквих проблема преко мобилног прегледача(а и не користим нешто пуно ел.банкарство путем фона),без обзира на то да ли је мобилни или десктоп приказ.Вјерујем да ће то поправити у некој скоријој будућности кад буде била остала само ова нова верзија,јер су сад обе упоредо у функцији.

Vrh Dno