Šta je novo?

Komercijalna banka

Da MC, trebalo se potrošiti vise od 10 hiljada, i minimum 8 transakcija...

Ali mene fascinira iskreno ovaj period, da je već bilo izvlačenje 30 og marta, to je sve što znam... Kako li su izvlačili, ko je prisustvao, jel to bilo javno ? To nema nigde informacija.

Mailom sam danas dobio odgovor, da je izvlačenje bilo i da će dobitnici biti objavljeni za 15 dana na sajtu i u večernjim novostima :smoke:

Добитак отишао у Блаце.:)

Odakle ti ti ?

Sve ode u to Blace :)

Prebacio sam neke pare sa visa kartice na internet karticu(preko ebanking-a) i skinuto mi je sa računa a nije leglo na karticu. Jel ce to tek sutra? Ranije sam prebacivao preko mbanking-a i bilo je skoro pa momentalno.

Sent from my MX5 using Tapatalk

Ma to bude za par minuta, odradi koji refresh i videces da je tu.

Znači ništa :D

Hvala im što su u ovu aplikaciju ubacili zamenu pina na karticama... a od skoro može i na bankomatu, ali moraš da znaš i stari :D

Ko će popamtiti tolike pinove, 6 kartica sve isti pin i gotovo :D

Могли су апликацију за мобилни дати бесплатно за основни текући а наплаћивати плаћање путем ње,али авај,фали маште и нових идеја као и многима у банкарском сектору.Банкомата на сваком ћошку да мијењам ПИН кад год изађем на сладолед.:D

Poslednja izmena:
Svašta!

Sent from my x600 using Tapatalk

Naplacuje se menjanje PINa..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Možda nije mesto za ovo pitanje,ali nisam našao odgovarajuću temu. Naime,imam Visa Electron debitnu karticu za mlade u Komercijalnoj Banci.U ponedeljak putujem u BiH. Zanima je ,koliko će mi dinara sa računa biti skinuto za 1 marku ? Da li su velike provizije ? Isplati li se plaćati karticom?

1 KM=64,2359 дин,било у петак.Требало би да је конверзија по продајном за девизе али тренутно га нема(или је исти као за ефективу-у овом случају)Требало би да тај курс добијеш и на банкомату,кеш,је су укинули провизију на својим банкоматима у РС.

A da li je potrebno da se banka poziva da bi se uključilo korišćenje kartice u inostranstvu,ili je to automatski omogućeno ?

Sad proverih ni meni nisu naplatili , ni prilikom samog menjanja na bankomatu a ni u prometu nigde ne vidim naplatu promene pina.
Super je ova promena pina i sto mogu sve vrste kartica.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Alfi jel postoji banka u kojoj nemas karticu hehehhehe?
U sberbanci promenu odmah naplate na bankomatu 100 din.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Nema tu šta da se uključuje,normalno se koristi bilo gde.

Ja sam menjao preko aplikacije, i nije pisalo ništa oko naplate, već samo da bi potvrdio promenu pina, mora se na bankomatu, obaviti bilo kakva transakcija...

Pozovi banku i pitaj s'obzirom da je visa electron debitna za mlade. Standardne kreditne kartice se koriste svuda u svetu bez posebnog aktiviranja, ovo tvoje je specifično

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam moju koristio u inostranstvu a ne sećam se da sam zvao da mi aktiviraju.

NXT-L09

Alfi jel postoji banka u kojoj nemas karticu hehehhehe?
Raiffeisen. Sve su im skupe, bez ikakvog benefita za mene. Jedino MC Platinum, ali oni i debitne Platinum naplacuju 120e godisnje. Za tu cifru mogu platiti lounge na aerodromima po potrebi, a osiguranje imam bolje uz Amex u Intesi :)

A što za mlade bože ?

Kako su je glupo nazvali...

Imam je ja, e sad dokle se računa da si mlad ? :)

Imam više od 25 :)

Lol, ovi su bas veseli, ovde je to samo marketinska fora
Naš novi proizvod namenjen je prvenstveno mladim korisnicima, ali i svima ostalima koji se mladima osećaju.

Vrh Dno