Šta je novo?

Komercijalna banka

Blokiraju skoro sve banke, šalje se sad LK na
ID.FL @ nlbkb.rs (bez razmaka, stavio sam da ih poštedim spama).

IMG_3466.jpeg

Stigao Apple Pay, dodavanje ide preko NLB Pay aplikacije

Meni se ne pojavljuje Visa prepaid u NLB Pay-u.

Ljudi jel neko imao problem sa registracijom na NLB Pay aplikaciju - onaj prvi korak gde se unosi JMBG i broj telefona? Ja unesem oba, naravno 100% tacni podaci i izbaci mi poruku da podaci nisu tacni. Vec imam onu mKlik aplikaciju ona radi normalno a ovu ne uspevam da namestim, treba mi za google pay. Jel ima neka fora ili moram da zovem korisnicku podrsku?

Proslo sve relativno lako, dodao visa prepaid debit i obicnu debit.

I kod mene isto, za dva minuta povezao apple pay, hvala Bogu red je bio da puste i nama

Meni se pojavio ne znam ni ja kako novi MKlik sa potrošnjom ukupnom u tom mesecu i još nekim funkcijama novim i onda se sam od sebe izgubio kada sam sledeci put ušao u app

Ne znam kako izgleda slovenački 😀
Sad pogledah u app store, pa tako nešto slično, mada bilo je odavno ima sigurno 6 meseci pa se i ne sećam najbolje

Isticu mi dve kartice u narednom periodu, debitna i dina kartica.
Dobio obavestenje od banke da ce mi iste btii dostavljene na kucnu adtesu.
Nedelju dana posle stize novo obavestenje :

"Poštovani,
želimo da Vam skrenemo pažnju u vezi sa imejlom koji smo Vam poslali, a tiče se dostave nove platne kartice.
Umesto dostave na kućnu adresu, kako je prvobitno navedeno, karticu ćete kao i do sada moći da preuzmete u nadležnoj ekspozituri nakon dobijanja SMS poruke da je spremna za preuzimanje.
Hvala Vam na razumevanju i izvinjavamo se ukoliko je ova situacija prouzrokovala bilo kakvu neprijatnost.
Vaša NLB Komercijalna banka"

I tako, poslovnost i ozbiljnost na delu.

Eh taman sam se ponadao cudu kad sam dobio mail o kucnoj dostavi kartica da je tortura urucenja gotova.
Mozda nije za sve gradove isto....nada umire poslednja :)

Poslednja izmena od urednika:
Biće novih paketa u nekom skorijem periodu, nešto nisam previše optimističan:

IMG_3585.jpeg

NLB Komercijalna objavila nove tarife, u primeni od 12.03.2025.

Izmene koje se primete:

• Klasik postaje Silver i poskupljuje sa 260 na 350 dinara
  • Aktiv postaje IndiGo i poskupljuje sa 410 na 550 dinara
  • Premijum postaje Royal Blue i poskupljuje sa 750 na "tričavih" 1200 dinara. Uključuje i 6 podizanja bez provizije na tuđim ATM sa Mastercard Gold Debit.

Ostalo nisu dirali. Start i Agro Aktiv ostaju isti.

Trebalo bi da postojeće pakete ne diraju, tj. da neće po automatizmu da Klasik pređe u Silver i sl. (****** u ponudi do 12.03.2025. godine.) ali da će, nakon ovog datuma, moći da se otvore samo ti novi paketi. Još da vidimo i njihov sadržaj, da li iole opravdava uvećanje cena..

Neće preći, kad su slali obaveštenje o promeni Opštih uslova (zajedno sa INK izveštajima) napomenuli su da će biti pušteni novi paketi i da će zainteresovani klijenti moći da potpišu ugovor ako žele da pređu na nove pakete, što znači da ko ne želi ostaje na Kombank paketima.

Neće preći, kad su slali obaveštenje o promeni Opštih uslova (zajedno sa INK izveštajima) napomenuli su da će biti pušteni novi paketi i da će zainteresovani klijenti moći da potpišu ugovor ako žele da pređu na nove pakete, što znači da ko ne želi ostaje na Kombank paketima.
Ostaje do 1 maja čini mi se, nakon toga se menjaju svima
Zato i možeš do tada da raskines ugovor ako ne želiš da predješ

I meni je stiglo obavestenje o izmeni uslova, i to BEZ PRILOGA. Banka svakim danom sve vise propada, drago mi je sto sam je napustio, ostala mi je samo prepaid kartica - ako su uveli naplatu i za nju, onda cu je ponistiti, radije cu placati Virtuon u RF nego finansirati ove sarlatane.

Ja sam prosle godine zatvorio racune sve ugasio kartice, raskrstio sa njima i dobijem danas obavestenje povodom izmena okvirnog ugovora i da li hocu da nastavim dalju saradnju?

@Stiven tako sam i ja mislio pa ispade da nije bila likvidirana partija u norveškim krunama. Izludeli su me spamovanjem u poslednje vreme pa sam morao brže-bolje i to da ugasim, samo da mi se više ne penju na mozak. Sve je počelo od slanja obrasca na dpo pa se taj mejl vratio do zvanja call centra gde mi je rečeno da se zbog toga i dalje vodim kao klijent, a onda mi je pao mrak na oči.

Da li neko zna kako funkcionise cashback prilikom apple pay placanja. Posto mi je sad stigao mejl da ima cashback 600 dinara 😂

Koji cashback?
Komercijalna sigurno ne nudi nista.

Mozda neki scam mail.

Cashback za 1 transakciju, da stimulišu korišćenje kartice, ili za svaku, što deluje ekonomski neisplativo po banku?

Nazad
Vrh Dno