Šta je novo?

Koliko ste Fanboy ? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li su ljudi koji telefon kupuju prema svojim potrebama, a ta potreba nije kamera, isto ludi i seljaci?

Naravno da nisu osim ako im ta potreba nije ona bolesna da im na telefonu pise Nokia, Apple, Motorola... Glavni argumen koji su ljudi sa foruma izneli zasto je T610 bio bolji od X6 je bio upravo taj da je to zato sto T610 nosi Soni Erikson logo. Pitaj Baneta da li su ljudi na forumu uopste govorili o karakteristikama telefona ili o tome kako vole ili mrze odredjeni bend.

A sto se tice ostalih potreba ako ih imas slobodno kupi telefon koji hoces i zadovolji ih. Ako tebe ili nekog drugog na forumu kamera uopste ne zanima a najbitnija na telefonu vam je velicina ekrana i kvalitet reprodukcije muzike slobodno uzmite Apple iPhon samo vas molim da ubuduce ne pisete glupe komentare o telefonima koji imaju najbolju kameru u klasi.

Procitajte pazljivo reakciju clanova foruma na moj prvi post na forumu i videcete da tu nema nikakvih prica ni bajki o bateriji, zvuku i ostalih 300 karakteristika telefona. Nazalost posto ti tada uopste nisi bio na forumu a svi postovi gde su clanovi pisali gluposti u vezi toga koji brend vole ili mrze su obrisani ukratko cu vam prepicati kako je tekao moj razgovor o karakteristikama telefona sa clanovima foruma.

Ako ti blutut ne treba a zelis kvalitetan i velik ekran, kameru i veliku brzinu softvera uzmi neku segam telefon naprimer myx6 ili myx7
Jesi li ti svesan sta lupas. Sagem najgori telefon.
..
@Alan Ford - Sagem ? Ne hvala, ma kakav da je. Ipak toliko drzim do sebe, tj. do proizvodjaca. Ne "trosim" firme poput JNC, Mercury, BTC, ASRock ako pricamo o tehnici. Sagem mi je taj rang, sorry ako te to vredja.
Strogo HQ stuff, u koje svrstavam SonyEricsson, Nokia ako pricamo o telefonima, Enermax, WD, Microsoft i Logitech ako pricamo o hardveru npr.
Neko kaze zato sto "mi se moze", mozda, ali svakako samo tako i nikako drugacije.
Mrzim Sagem ...
..
Alan ford Sagem fanboj.
..
Molim vas da pisete iskljucivi o karakteristikama telefona kao sto su kamera, ekran, prijem, kvalitet tastature, brzina softvera. X6 nisam kupio zato sto volim Sagem nego zato sto ima dobru kameru.
Nikad u zivotu ne bi uzeo Sagem ...
..
Kakav je kvalitet kamera na T610 ?
Mrzim Sagem ...
..
Ti tvrdis da je Sagem jaci proizvodjac od Nokije i Soni Eriksona.
..
Ne tako nesto nikad nisam izjavio, samo tvrdim da X6 ima bolju kameru od T610 i da je ako je nekom najbitnija kamera a blutut mu netreba X6 najbolji izbor. Nokiu na forumu nikad nisam dosada spomenuo i naravno i Nokia i Soni Erikson su veci proizvodjaci od Sagema.
Mrzim Sagem ...
..
Mrzim Sagem ...

Da li mi se tada ucinilo ili su clanovi foruma tada napisali oko 50 postova u kojima su se bavili iskljucivo Sagemom i o tome kako mrze Sagem a samo jedan post koji je bio normalan u kome covek kaze da ga kamere na telefonima ne zanima i da mu je potreban blutut ? Naravno cak je i taj covek u toj temi pisao postove u kojima tvrdi da nikad ne bi kupio nijedan telefon koji nije Sonierikson ili Nokia.

Vecina clanova foruma je totalno nesposobna da vodi da normalnu diskusiju o karakteristikama telefona i vazno im je samo da bolesno pljuje ili hvale odredjeni brend.

Nisu se smirili dok ceo trejda nisu pretvorili u obicnu raspravu i kojoj su dokazivali da ju Soni Erikosn veci proizvodjac od Sagema. Pojedini clanovi foruma su cak napisali preko deset postova u kojima nema ni k od karkteristikama telefona u kojima objasnjavaju da mrzi Sagem i kako ce Sagem propasti.

Sto se tice ostalih stvari tice ostalih 300 karakteristika mozda je ipak trebalo da pogledas karakteristike telefona koji se spominju u tekstu.
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=44943&highlight=t610+sagem
http://www.pcchip.hr/vijesti/test-tjedna/sagem-my-x-6

Inače, šta ako je nekome bitnije nešto drugo na mobilnom, a ne samo kamera? Možda ..., trajanje baterije,
Verovatno je to u pitanju.
X6 1000 mAh
T630 750 mAh
Da negovorimo o tome da X6 ima stedljivi rezim rada koji smanjuje potrosnju koji T610 nema.

Inače, šta ako je nekome bitnije nešto drugo na mobilnom, a ne samo kamera? Možda ... raspoloživa memorija i mogućnost proširenja
Mozda.
X600 9 MB
X7 4 MB,
X6 2.5 MB,
T610 2 MB
...
mogućnost proširenja
A otkad to T610 ima mogucnost prosirenja memorije ????

Inače, šta ako je nekome bitnije nešto drugo na mobilnom, a ne samo kamera? Možda ... mogućnost povezivanja
A sta sam je to rekao ? Ako ti blutut ne treba a zelis kvalitetan i velik ekran, kameru i veliku brzinu softvera uzmi neku segam telefon naprimer myx6 ili myx7.

Inače, šta ako je nekome bitnije nešto drugo na mobilnom, a ne samo kamera? Možda ... zvuk..

I ovde je X6 u prednosti jer ima spikerfon koji T610 nema.
Inače, šta ako je nekome bitnije nešto drugo na mobilnom, a ne samo kamera? Možda .. brzina}
Da bice da je brzina softvera u pitanju.
Mislim ja sam samo desetak puta drzao t-610 i ne da nije brz nego je najsporiji siemens za njega brzi gonzales da izvines na parafraziranju .. Cenim da je lakse odrediti tako nesto kada vec imas spor telefon a onda uzmes u ruke jos sporiji i zacenis se od uzasa.
Sagem imam od Januara i zadovoljan sam njime,
pre kupovine sam ga uporedjivao i sa t610 od
kojeg ima i bolji ekran i bolju kameru i brzi
softver.

To je kao dao si rekao da ljudi kupuju jugo zato sto je brzi od ferarija ili da su kupovali Simens MC60 zato sto je bio brzi od Nokia telefona. Nokia i Sagem X6 su tada koristili istu hardversku platformu koja je naravno bila brza i bolja od platformi koje su koristili Soni Erikson i Simens telefoni koji su tada imali sporije Erikson procesore.

Ukratko X6 je imao sledece prednosti nad T610 i to sigurno nisu razlozi zasto su ljudi kupovali T610
1. BOLJU KAMERU
2. BOLJI I VECI EKRAN (U pitanju je TFT ekran poput onog koji se ugradjivao u t630)
3. VECA MEMORIJA
4. BRZI SOFTVER
5. VECA AUTONOMIJA
6. BOLJI PRIJEM (Testirao sam prijem i nepricam napamet)
7. SPIKERFON
8. NIZA CENA
Vecini ljudi te prednosti koje je X6 imao na T610 nisu bile uopste vazne jer im je najvaznija karakteristika pri izboru telefona bila ta da im na toj plastici pise Soni Erikson.

Ja sam ranije isto pre nego sto sam dosao na ovaj forum ziveo u zabludi da ljudima nije bitna marka telefona nego njegove karakteristike ali mi je trebalo svega nekoliko dana provedenih na njemu da se uverim u suprotno. Pojedini clanovi foruma nece nikada kupiti telefon koji nije Nokia ili Soni Erikson bez obzira na njegove karakteristike.

@Alan Ford - Sagem ? Ne hvala, ma kakav da je. Ipak toliko drzim do sebe, tj. do proizvodjaca. Strogo HQ stuff, u koje svrstavam SonyEricsson, Nokia ako pricamo o telefonima
Kao odgovor na ovaj biser objavicu jedan citat sa sajta www.mobilnisvet.com koji opisuje takve ljude. A ukratko taj komentar daje odgovor na pitanje zasto sam tada uzeo X6 a ne neki Samsung telefon koji je imao odlicnu VGA kameru.
Ako niste napaljene budale kojima je bitnije sta im pise na plastici , vec zelite da vam telefon bude kompatibilan sa svim i svacim i da uz to ima najbolju mrezu , odaberite sagem my-x6. Ovaj telefon i bukvalno moze sve sto i npr. s.e 630 sa tom razlikom sto pravi bolje slike , ima vecu memoriju,bojlu mrezu a kad pokusate nekome da preko ic porta posaljete bilo sta , uradicete to bez ikakvih problema za razliku od npr SAMSUNGA e 715, koji cak nemoze ni istom modelu da prebaci sliku preko pomenutog ic porta. Podseticu vas da sve pomenute modele necete naci za ni za 250 evra a kamoli za 170 za koliko mozete zaista ljutu masini SAGEM MY-X 6. sve sto vam nije jasno a, a u vezi ovog modela slobodno pitajte . . . .ja sam prezadovoljan korisnik iako imam i motorolu v 500!!

Poslednja izmena:
Prvo procitajte prethodni post

Epilog : Sagem će proizvodi uređaje marke Sony Ericsson. Da ne bude bilo nikakve zablude u pitanju su telefoni koji samo nose Soni Erikson logo a ciji hardver i softver u potpunosti razvija Sagem. Jednostavno ljudi iz te firme su analizirali trziste i dosli do zakljucka da ce prodati vise telefona ako promene natpis koji pise na njima.

Marta 2007 u Parizu Sagem potpisuje ugovor o saradnji sa Soni Eriksonom prema kome se obavezuje da ce Soni Eriksonu isporuciti veliki broj svojih telefona koji ce Soni Erikso blendirati. Evo sta o tome kazu potpisnici ugovora:

Mi smo posnosni jer je Soni Erikson kao vazan igrac sektora trzista mobilnih telefona izabrao Sagem Communication kao svog koperanta. Njihov izbor jasno pokazuje tahnicku vrednost i sposobnost naseg tima kaze Thierry Buffenoir, CEO od Sagem Communicationa.

Evo sto o kvalitetu novih Sagem telfona kaze Howard Lewis, vice predsednik i glavni PBU jedinice Soni Eriksona : Mi smo impresionirani sa kvalitetom i perfomansama njihovih telefona ...

Danas prakticno sve prodavnice telefona u Srbiji imaju neki Sagem telefon koji prodaju pod Soni Erikson ili VIP logom dok naprimer nijedna prodavnica ne prodaje Sagem brendirane telefon koji su istih karakteristika kao i ti telefoni. Za vasu informaciju cena Sagem brendiranih telefona u inostranstvu su mnogo nize od cene ekvivalentnih telefona koji nose Soni Erikson logo. Sto se tice prodaje u svetu na svaki prodati Sagem telefon dodje jedno 30 Sagema koji nose Soni Erikson logo.

Trenutno oko 20 % prodatih Soni Eriksona su ustvari Sagem telefoni a u buducnosti je planirano znacajno povecanje njihovog udela u ukupnom broju Soni Erikson telefona. Da negovorimo o tome da Sagem telefone pored Soni Eriksona pod svojim brendom prodaju i najveci svetski mobilni operateri Vodafon, T-mobile Vip...

Na kraju su oba proizvodjaca ispali zadovolji Sagem jer im je prodaja telefona naglo skocila otkad su promenili natpis na telefona, Soni Erikson jer uzima deo zarade od svakog porodatog Sagem telefona, a najvise su ispali zadovoljni moroni na forum, kojima je najvaznija karakteristika pri kupovini telefona ta da se on ne zove Sagem nego Soni Erikson jer ce sada moci slobodno da kupuju Sagem telefon buduci da ce sada taj komad plastike nositi logo njihove omiljene firme.

Poslednja izmena:
:zgran: :zgran: :zgran: :zgran:
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
'de bre ima da se kupi taj x6...sad idem da ga nabavim :d....ili bi T610...***...sad sam se zbunio

Stripski junace (alan ford :D) skrati malo postove, dobicu artritis u kaziprstu od skrolovanja :d

Sto se mene tice, imam 2 konfe i rekao sam da je Intel bolji i da kad budem kupovao nov komp, to mora da bude Intel.
Al' ne lezi vraze, kupih suprimo konfu u A*tiju? Zasto? Novcanik mi je rekao to je bolja kupovina
Da se ne lazemo svi imaju svoje probleme (Intel, cuveni pentium bug, amd falicna prva serija k7 procesora i ploca, ATI lose hladjenje 4850 (mislim fabricko), NVIDIA udarila joj slavu u glavu i 5800 serija), i potom treba biti iskren pa reci da ce svaki kompjuter raditi kako treba ako samo vodimo racuna o njemu

Poslednja izmena:
Evo jedan kraci post.

Svaki proizvodjac u ovoj industriji ima dobre i lose proizvode i nepostoji proizvodjac ciji su svi proizvodi dobri ili ciji su svi proizvodi losi. (Govorim o proizvodjacima koji postoji vec vise od 10 godina a ne o firmama koja izbace los proizvod i propadne u roku od godinu dana.) .Fanboj nije osoba koja hvali dobre proizvode neke firme vec je to osoba koja hvali lose proizvode samo zato sto ih je proizvela firma koju vole.

Mene lično boli uvo i da neko nosi gaće Intel - ako misli da će bolje da mu se "klokuje mašina", al´ užasno me smoriše maltreti koji se npr. lože na nVidiu, a više posećuju teme o Ati-ju samo da bi ga pljuvali i obrnuto naravno.

Mislim da je to pravi problem fanboy-izma na ovom forumu a ne što neko voli određeni brend.

.....
'de bre ima da se kupi taj x6...sad idem da ga nabavim :d....ili bi T610...***...sad sam se zbunio

Dule, aj okreni me kada kreneš u kupovinu, ima da kupim oma, i to 3 komada :-devil-:
PS
Da li se varam ili tvoj Renault Megan ima Sagem elektroniku. Za krša od Peugeot 307 znam da ima, piše lepo na tabli Sagem :d:d

Dule, aj okreni me kada kreneš u kupovinu, ima da kupim oma, i to 3 komada :-devil-:
cu te zovem...pa da valjamo na gradilistu :d
Da li se varam ili tvoj Renault Megan ima Sagem elektroniku. Za krša od Peugeot 307 znam da ima, piše lepo na tabli Sagem :d:d
jel' vidis...znao sam da sam kupio munju od auta...:smoke:...a jok tvoj shkodilak...njemu je garant sony ericsson elektronika cim si mor'o da radis motor :D

Evo jedan kraci post.

Svaki proizvodjac u ovoj industriji ima dobre i lose proizvode i nepostoji proizvodjac ciji su svi proizvodi dobri ili ciji su svi proizvodi losi. (Govorim o proizvodjacima koji postoji vec vise od 10 godina a ne o firmama koja izbace los proizvod i propadne u roku od godinu dana.) .Fanboj nije osoba koja hvali dobre proizvode neke firme vec je to osoba koja hvali lose proizvode samo zato sto ih je proizvela firma koju vole.

Gresis, nisu napravili los proizvod vec manje konkurentan. *** ne svidja mi se izgled Sagema pa to ti je i sta sad....

Ja sam definitivno fanboy AMDa, i ako amd nastavi ovakvo ostacu dok PC ne ode u zaborav.
Samo,uvek cu se sloziti sa Intelovcima da je proc NJxxxx i chipset xzq brzi od amd-ovih izdanja...

U moj fanboyizam se polako uvlaci i Biostar sa svojim plocama...jedna mi izdahnula kako sam je kupio, i opet sam uzeo istu :D...

Moj odgovor - sto je brzo to je i kuso...:d

Inace, nemam neki poseban brend hejt, osim Apple-a i Pioneer-a, hejtujem samo proizvode : Logitech joypad-e, ASUS ploce i opticke uredjaje, Sonijev PS3, Motorola telefone, Samsung TFTjce, i kompjuterske zvucnike/surround sisteme bez obzira na brend...

Inace, nemam neki poseban brend hejt, osim Apple-a i Pioneer-a, hejtujem samo proizvode : Logitech joypad-e, ASUS ploce i opticke uredjaje, Sonijev PS3, Motorola telefone, Samsung TFTjce, i kompjuterske zvucnike/surround sisteme bez obzira na brend...
we gotta winner :D
najjaci si,svega mi:zgran::D

Poslednja izmena:
aj nou...:d

PS

Ovo za elektroniku u automobilima me necudi posto je u pitanju jedna od najvecih firmi na svetu koja se time bavi proizvodnjom elektronike i motora za vozila i letelice izmedju ostalog njihova elektronika se ugradjuje i u sledece avione F-15, F-16, F-18, F-22 Raptor, Mig-29, Su-30, E-3 Awaks, AV-8B Harrier II, Mirage 2000, Rafal, Tornado, Jaguar, Eurofajter EF2000, F-2, Hariere GR3 / GR5 / GR7, JAS-39 Gripen, MIG-AT, V-22 Osprey, Herkules, najveci putnicki avion na svetu A380, Boing 737, ...tenkove Challenger 2 i Leclerc od helikoptera koji koriste njihovu elektroniku ili motore navescu samo 5 najpoznatijih (Posto je u pitanju najveci proizvodjac motora za helikoptere na svetu razumljivo je da nemogu sve da ih nabrojim) AH-64D Apache, Mi-24, Ka-50, Linxs i Gazela. Proizvode i elektroniku i motore za raketne PVO sisteme, Francuske interkontinentalne nuklearne rakete, krstarece rakete, elektronske sisteme u Pezovim krs automobilima i naravno motore i elektroniku raketa za let u svemir kao sto je npr Ariana 5 ...

Na slici je prikazano lansiranje rakete Arijana 5.

Zanimljivo vozilo koje koristi njihovu elektroniku.

...
jel' vidis...znao sam da sam kupio munju od auta...:smoke:...a jok tvoj shkodilak...njemu je garant sony ericsson elektronika cim si mor'o da radis motor

Nego momci posto vidim da ste veoma duhoviti odlucio sam i ja da objavim jedan strip za koji se nadam da ce vam se svideti koji govori o kvalitetu doticne elektronike :D

Sagem elektronika

Soni Erikson elektronika

P.S trenutno imam Soni Erikson W810 koga sam uzeo zbog kvaliteta njegove kamere i MP3 plejera. Inace nemam nista protiv Soni Eriksona i strasno gotivim pojedine njihove telefone serije W i K ali sigurno nisam tolika budala da bi kupio njihov telefon samo zbog toga sto ga je napravio Soni Erikson ako konkurencija kao sto je npr Nokia, Motorola ili Samsung bude nudile bolji telefon za istu ili manju cenu.

Huh, dobro je, dok sam skrolovao, pomislio sam da je jos jedan kilometarski post u pitanju. :d ;)

Poslednja izmena:
Ovo za elektroniku u automobilima me necudi posto je u pitanju jedna od najvecih firmi na svetu koja se time bavi proizvodnjom elektronike i motora za vozila i letelice izmedju ostalog njihova elektronika se ugradjuje i u sledece avione F-15, F-16, F-18, F-22 Raptor, Mig-29, Su-30, E-3 Awaks, AV-8B Harrier II, Mirage 2000, Rafal, Tornado, Jaguar, Eurofajter EF2000, F-2, Hariere GR3 / GR5 / GR7, JAS-39 Gripen, MIG-AT, V-22 Osprey, Herkules, najveci putnicki avion na svetu A380, Boing 737, ...tenkove Challenger 2 i Leclerc od helikoptera koji koriste njihovu elektroniku ili motore navescu samo 5 najpoznatijih (Posto je u pitanju najveci proizvodjac motora za helikoptere na svetu razumljivo je da nemogu sve da ih nabrojim) AH-64D Apache, Mi-24, Ka-50, Linxs i Gazela. Proizvode i elektroniku i motore za raketne PVO sisteme, Francuske interkontinentalne nuklearne rakete, krstarece rakete, elektronske sisteme u Pezovim krs automobilima i naravno motore i elektroniku raketa za let u svemir kao sto je npr Ariana 5 ...

E ovo se zove zove fanboy. :zgran:

ima nas ovde raznih, i uglavnom se svadjamo oko toga shta je bolje, ponekad i bez konkretnih razloga, pa koristim ovu priliku da vas navedem na priznanje, kolko ste fanboy i zashto ste fanboy :p

Neko postane fanboy povucen pozitivnim iskustvom neke komponente, nekog proizvodjaca.

Sto se tice mene, mislim da sam poprilicno objektivan. Ja kada kupujem novi hardver postajem bukvalno opsednut detaljima. Procitam milion reviews za svaku komponentu, i pocnem da smaram ljude oko sebe koji znaju vise od mene, za najvece sitnice da mi objasne, i sta misle o raznim kombinacijama lol.

Do skoro sam bio fan AMD-a, pre svega zbog pozitivnog iskustva sa Athlon 3200+ (venice jezgro) procesorom. Fantastican procesor, i prosle godine sam samo zbog toga kupio X2 6000+. Velika greska... Tj nije bas velika, ali mogao sam bolje da uzmem za iste pare. Svi su mi govorili da treba da uzmem Intel, nisam nikog slusao. Mada iz tog primera sam naucio da treba biti objektivan.

Sto se tice grafickih karti, hard diskova, ram memorije, monitora , napajanja, poprilicno sam objektivan. Jedino kod napajanja gledam da ne uzmem neki kineski shit, a iskreno izbegavam da puknem 100 evra za 550W. Tako da sad imam neko "kompromis" napajanje :D koje me odlicno sluzi.

I dalje imam svoje favorite, tipa za monitor perferiram samsung, ali ako mi 90% ljudi kazu da je neki LG-ev model bolji, onda cu uzeti LG.

I kod maticnih ploca do sada sam gledao ASUS. I to sam i hteo da uzmem, ali opredelio sam se za Biostar i ispostavilo se da nisam pogresio. Jedino sto imaju 2 godine garancije je malo bez veze, ali izuzev toga sve zaista odlicno funkcionise.

@alan ford

nisam imao pojma da Sagem radi te stvari... 10x!

Ne to se zove obavesten covek. Jednostavno ranije sam pratio vojnu tehniku i ranije sam za svaki ruski, americki ili francusi vojni avion znao koja ga firma proizvodi i od koje godine, koliko komada je napravljeno koje zemlje ga sve zemlje koriste, nosivost aviona, maksimalnu brzinu itd ... Ovo se odnosi i na toga ko proizvodi pojedine delove tih aviona kao sto je radar, motor, elektronika, hidraulika, sedista za katapultiranje itd. To sto sam rekao da proizvode delove za AH-64 Apac, F-15, F-16, F-18, F-22 Raptor, AWAKS, Mig-29, Su-30, Tornado, Mirage 2000, Gripen, Rafal, Eurofajter itd neznaci nista drugo sem da pratim vojnu tehniku. Nisam rekao da je njihova oprema najbolja samo sam nabrojao neke avione i helikoptere koji koriste njihovu ektroniku ili/i motore. Tako recimo smatram da su novi ruski vojni mlazni motori i avioni bolji od francuskih, da americki avioni imaju bolju opremu za ometanje radara od njih, ruski najbolje sediste za katapultiranje itd.

Inace ti izgleda uopste nisi procitao definiciju fanboja koju sam napisao ranije pa cu je ponoviti: fanboj nije neko ko hvali dobre proizvode neke firme vec onaj koji hvali lose proizvode. (Njihovu avio tehniku uopste nisam hvalio samo sam je nabrojao a strip je obicna sala buduci da Soni Erikson koliko ja znam ni neproizvodi avio elektroniku :D). Da sam njihov fanboj ne bi rekao za njihov novi telefon kao sto je VIP 526 da je krs kao sto sam napisao na jednom drugom forumu vec bi ga hvalio i kupio. Kao sto sam vec do sada stoputa rekao najvaznija karakteristika na mobilnom mi je njegova kamera kada je Sagem imao bolju kameru kupovao sam ga kada ga je Soni Erikson nadmasio sto se tice kvaliteta kamere kupio sam Soni Erikson W810, ako Nokia, Samsung, Motorola, Kinezi, Mongoli ili Elektronska industrija iz Nisa :d naprave telefon sa boljom kamerom od Soni Eriksona kupicu ga. Trenutno citam prikaze i gledam fotografije snimljene raznim mobilnim telefonima na osnovu kojih cu da izaberem koji ce telefon da uzmem.

Procitaj primer izjave jednog pravog fanboja koji sam za sebe tvrdi da je fanboj. Posebno je zanimljivo da je kupio istu ploc koja mu se pokvarila :zgran::zgran::zgran:

Ja sam definitivno fanboy AMDa, i ako amd nastavi ovakvo ostacu dok PC ne ode u zaborav.
Samo,uvek cu se sloziti sa Intelovcima da je proc NJxxxx i chipset xzq brzi od amd-ovih izdanja...

U moj fanboyizam se polako uvlaci i Biostar sa svojim plocama...jedna mi izdahnula kako sam je kupio, i opet sam uzeo istu :D...

Inace, nemam neki poseban brend hejt, osim Apple-a i Pioneer-a, hejtujem samo proizvode : Logitech joypad-e, ASUS ploce i opticke uredjaje, Sonijev PS3, Motorola telefone, Samsung TFTjce, i kompjuterske zvucnike/surrou

nd sisteme bez obzira na brend...

Puno pozdrava epidemic_magicku svaka ti cast na ovoj izjavi ako se ikada na ovom forumu bude birao najveci fan AMD ili Biostara imas moj glas. :wave:

Poslednja izmena:
Ne to se zove obavesten covek. Jednostavno ranije sam pratio vojnu tehniku...ikada na ovom forumu bude birao najveci fan AMD ili Biostara imas moj glas. :wave:

E ovo se zove obavešten čovek. :zgran:

PS.
Toliko smo skrenuli sa teme da smo otišli na vazduhoplovstvo. Vratimo se nazad na temu X6 vs. T610.

Poslednja izmena:
...
P.S trenutno imam Soni Erikson W810 koga sam uzeo zbog kvaliteta njegove kamere i MP3 plejera. Inace nemam nista protiv Soni Eriksona i strasno gotivim pojedine njihove telefone serije W i K ali sigurno nisam tolika budala da bi kupio njihov telefon samo zbog toga sto ga je napravio Soni Erikson ako konkurencija kao sto je npr Nokia, Motorola ili Samsung bude nudile bolji telefon za istu ili manju cenu.

Diabolik molim te da ubuduce citiras celu izjavu a neizbacujes bitne delove poput ovog koji sam sada specijalnio za tebe napisao dvaputa da bi mogao
lakse da ga uocis, bilo bi dobro da ti i svi drugi koji imaju vremena procitaju jedno 10 puta kako bi svatili zasto sam kupio telefon Soni Erikson W810 a ne neki drugi telefon kao i to da me boli uvo za to ko proizvodi telefone i hardver koji kupujem.

Da odgovorim na pitanje koje je tema trejda: Ja nisam fanboj i najvaznije pri kupovini su mi karakteristike i cena proizvoda a ne to koga proizvodi.

Molim vas da me vise neprozivate posto napustam ovu temu i da se ubuduce bavite iskljucivo ljudima koji su sami priznali da su fanbojevi poput:

Intel,nvidia u srcu (ati u kucishtu :)) ,ploche ASUS :) DFI nikad,mem cell shock :) ostalo mi je svejedno samo da je dobro

fanboy? šta je to - mladić koji ide i mlati rukama? ;)
ja preferiram Nokiu u odnosu na sve ostale mobilne telefone,

Fanboj, pa recimo da nisam mnogo :p.

AMD/Intel - AMD, uvek su bili bolji nego Intel uvek uspe da potplati da grafici idu u njihovu korist. Dok je AMD u principu 50% brzi.....

ATI/NVidia - ATI, iako sam imao samo 4x vise nV kartica. *** izgleda da volim sadomazo, kad se samo setim dana kad su me drkali drajveri kod 9550.

WD/Segate/Hitachi/Sta god - Quantum, u principu iako imaju x badsectora evo imam ih vec 7-8 god i rade. Dok su mi po jednom crkli i WD i Seagate a evo Hitachi mi cakce samo tako....

MSI/ASUS/DFI/GA - Marka kao marka MSI. Jednostavno gotivim ih mnogo, do sad sam imao dosta MSI prozivoda i nikad nikakvih problema nisam imao. A i volim ih zato sto ih bas svi pljuju. Dok GA mrzim najvise na svetu.

Hm... Da Epox još uvek postoji i da je ono što je nekada bio, znam da ništa drugo nikada ne bi stavio u mašinu... Dalje, WD hard diskovi, baš ih nekako volim, od početka sam ih imao, zeznuo sam se jednom sa jednim Seagateom i nikada više... I naravno, ATI kartice... Mada, više u to nisam baš siguran, mislim da će sledeća ipak da bude zelena :zgran:

Inace, nemam neki poseban brend hejt, osim Apple-a i Pioneer-a, hejtujem samo proizvode : Logitech joypad-e, ASUS ploce i opticke uredjaje, Sonijev PS3, Motorola telefone, Samsung TFTjce, i kompjuterske zvucnike/surrou

nd sisteme bez obzira na brend...

Strasno koliko ovde ima fanbojeva. Ja van ovog foruma nisam upoznao nijednog coveka ili devojku koja voli ili mrzi INTEL ili AMD a ovde ih ima gomila. Ljudi nijednu devojku necete osvojiti ili impresionirati time sto imate INTEL ili AMD u masini. Ako je neko stvarno toliko bogat da ima toliko para da nezna sta ce te sa njima i zbog toga ih baca na lose proizvode koje proizvodi INTEL, AMD, NVIDA ili ATI umesto da kupi dobar proizvod koji prodaje konkurencija a zeli da pokazuje markom proizvoda svoj status u drustvu bolje neka kupi neki dobar i besan auto. Posto se na na INTEL ili AMD u nazivu proizvoda loze samo najveci kompjuterski Gikovi.

Svima puno pozdrava, ja se povlacim iz dalje diskusije posto nekim ljudima nemozes objasniti da nije uopste normalno voleti ili mrzeti neku firmu. Ljudi u pitanju je IT industrija za koju je sasvim normalno da firmu koja jednog trenutka ima dobar proizvod kao naprimer procesor sledeceg trenutka pretekne firma koja je imala losiji proizvod. Setite se samo kako je ranije AMD ima brze procesore od Intela i kako ih je Intel pretekao. (U redu je samo mrzeti lose proizvode neke firme ali ne i zbog tih losih proizvoda mrzeti celu firmu i dobre proizvode koje ta firme pravi). :wave:

Poslednja izmena:
Kovacm ako pratis vojnu tehniku zar se nikad nisi zapitao zasto na pojednim vojnim slemovima koje nose pripadnici NATO snaga isto kao i pojedinim bespilotnim letelicama koje se korise u Avganistanu pise SAGEM.

iskreno - trne mi za vojnu tehniku i vojsku - da se ja pitam to ne bi ni postojalo! ...tako da ne cudi da nisam znao da SAGEM ima veze sa vojnom tenikom...! ;)

Diabolik molim te da ubuduce citiras celu izjavu a neizbacujes bitne delove poput ovog...
Ti mu nešto kažeš za to... pogledaj kako si iz mog posta izvlačio rečenice iz kontekstra.

Savetujem ti da odeš na ovu adresu, ne web adresu, nego fizički da se pojaviš tamo, mislim da ti mogu pomoći.

Poslednja izmena:
Ajd hlađenje glava par dana...

Ne garantujem da će tema ikada biti otvorena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno