Šta je novo?

Nokia 7250, T610, SAGEM MYX6 i MYX7.

alan ford

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2005
Poena
319
Zanima me koji od sledecih telefona sonierikson T610, nokia 7250, Sagema MYX6 i MYX7 ima ;
1. Najbolju a koji najlosiju kameru
2. Koji od njih ima najbolji a koji najgori kvalitet ekrana
3. Koji od njih ima najbrzi a koji najsporiji softver.

-Ako je neko imao sonierikson t610 a nije koristio neki od ostalih telefona koje sam nabrojao neka samo napise kakav je kvalitet ekrana i kamere na njemu posto cujem da ga hvale.

Napominjem da me neznima nijedan drugi telefon ovih firmi sem ovih koje sam naveo i zbog toga vas molim da o drugim telefonima sem ova 4 nepricate. Takodje vas molim da pricate iskljucivo na osnovu licnog iskustva sa ovim telefonima a nenapamet. I jos nesto neznimaju me prepucavanje koja firma je bolja ili veca od ove tri jer se zna da je to NOKIA nego isklucivo poredjenje ova 4 telefona po 3 karakteristike koje sam naveo.

Znaci, nikako, nikako, nikako 7250. Jedna od Najocajnijih kameri koje sam ikada video. Bilo po danu, bilo po noci, slike su zasu! Imao sam T610, ima odlicnu kameru, doduse sa vec prevazidjenom rezolucijom (po meni bi trebalo uzimati najmanje nesto sa 640x480), pravi odlicne slike po danu, a ima i jako dobar night mode. Ekran je dosta kvalitetan, ALI oprosti se od gledanja u telefon po suncu. Apsolutno je nemoguce videti bilo sta na njemu. Mislim da je to ispravljeno posle na T630. T610 je jako brz, ima, mislim 65000 boja naspram Nokijinih 4000. Za Sagem ne znam sta da kazem, nisam dolazio u kontakt sa njima. Ukoliko bude bilo potrebno jos informacija o T610 ili 7250 pitaj slobodno, nemam sada vremena da se raspisem

Cisto iznosim dilemu .. Mislim ja sam samo desetak puta drzao t-610 i ne da nije brz nego je najsporiji siemens za njega brzi gonzales da izvines na parafraziranju .. Cenim da je lakse odrediti tako nesto kada vec imas spor telefon a onda uzmes u ruke jos sporiji i zacenis se od uzasa.

@ alan ford
S obzirom koliko stvari te je zanimalo u poslednjih par desetina postova za svega par dana, cudi me da te sve to ne zanima, da se nisi preso? Izvini za stalking ali imam pik na nepotrebna pitanja a cini mi se da tebe bas briga za ovo sto si pitao.. my 2 cents.

Poslednja izmena:
Od 7250, T610 i My-X6 ovaj poslednji, tj. Sagem ima najbolju kameru i ekran. U vreme kada su ti telefoni bili aktuelni moglo bi se reci daleko najbolju kameru i ekran ali u odnosu na ove nove razlike izmedju njih sada nisu toliko velike. Za brzinu ne znam, nisam radio sa Nokiom. X6 sam imao pre sadašnjeg SE K700, nokie nisam imao.

alan ford je napisao(la):
Zanima me koji od sledecih telefona sonierikson T610, nokia 7250,;
1. Najbolju a koji najlosiju kameru
2. Koji od njih ima najbolji a koji najgori kvalitet ekrana
3. Koji od njih ima najbrzi a koji najsporiji softver.
sagem ne poznajem (niti bih da ga upoznajem)... dakle, odgovoricu ti za T610 i 7250i (tu Nokiju sada imam):
1. SE ima malo bolju kameru, ali nijedna ni druga nisu nista posebno... za MMS ili neki nebitan mail jedino...
2. SE ima vise boja, ali se Nokia sasvim OK vidi na suncu (SE se skoro uopste ne vidi tada!)
3. Nokia ima znatno brzi softver...

Vrh Dno