Šta je novo?

Koliko ste Fanboy ? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne, nego ću da sedim na Obiliću pet sati, srčem jednu kiselu i komentarišem ženska dupeta:wave:

Vala ja bih radije sedeo 5 sati na Obilicu, srkao jednu kiselu i komentarisao zenska dupeta nego da sat vremena na forumu ubedjujem nekog da je fanboy ili ubedjujem druge da nisam fanboy...

Poslednja izmena:
ATI na zalost ima shuntave drivere, koji rade samo u igrama...

To je samo delimično istina, ni najnoviji drajver nije "bug free" za sve igre, al' da ne ulazimo u dalju raspravu, uvek će se javiti neko kome "sve" radi kako treba... ,)

pa naravno pravom fanboyu sve radi kako treba :D

ne postoji uredjaj na kome se programi otvaraju tenutno :)

u poredjenju sa E61 - E71 radi trenutno ;) :d (ozbiljno, neverovatno je brz telefon!)

@illidan
postoji! npr. Atari800XL sa ROM kertridzom :d - igrice se ucitavaju momentalno :smoke:

---

neko je lepo rekao da je fanboy onaj ko vice "meni radi savrseno, meni radi savrseno!" i tu se zavrsava svaki argument. ajde pogledaj ponovo moje postove; ako nadjes nesto u tom stilu svaka cast (mozda mi se omakolo...) ;) - ako kazem da je nesto njesra onda dam i _objasnjenje/moje vidjenje/link_ zasto je to njesra. so plz STOP ovakve i slicne prozivke cheers

Poslednja izmena:
Posebno sam fanboy onih koji znaju "sve" o kompjuterima...za hardver je lako,nek pobeđuje najbolji i ja ga volem.

IMHO

Mislim da je otvaranje ove teme u neku ruku i besmisleno pošto ne verujem da će glavne ličnosti zahvaćene ovom opakom bolesti ovde postovati svoja mišljenja i ispovesti. Prosto ne mogu da verujem da u prethodnih 7 strana nije bilo većeg konflikta Ati-nVidia ili Intel-AMD (ili ovi friški moderatori pristojno rade posao).

Fanboy-izam pojedinih članova mogu da razumem jer je njihov posao, samim tim život i egzistencija vezan za nekog proizvođača ili brand. OK, u tom slučaju "navijanje za domaći tim" ima smisla. Ostale ne. Smatram totalno besmislenim grčevito držanje svoje strane, svesno lagati i proricati propast druge strane zarad čega? Lične satisfakcije? Bolesnog hira? Sedeti sklupčan u uglu svoje sobe i kliktati na refresh svakih 30 sekundi da bi udarili reply gnusnim neistomišljeniku? Svoj Bogom dani zadatak savesno prenositi na okolinu i komšiluk edukovanjem istog u navijačkom duhu. Čekati da "tvoja" firma izbaci konkurentan proizvod da bi mogli ponovo da postuješ uzdignute glave u osvetničkom stilu.
***a, ostajemo verni srpskom inatu ama baš u svakoj sferi društva.

Što se mene tiče, navijam za sebe i veliki sam fanboy svog novčanika. Sve što je best bang for bucks toplo pozdravljam. Kupujem za onoliko koliko imam u planirano da potrošim.

^^^^^

:-devil-: :D :D

Prilozi

• softwarewars.png
    softwarewars.png
    197.8 KB · Pregleda: 134
Ove dve izjave u jednom postu zajedno baš nemaju smisla, al´ ajd´ kad kažeš da nisi fanboy da ti verujemo.

Recimo ako nisi fanboy ovo gore bi imalo logično obrazloženje, a kad malo bolje razmisliš - nećeš ga naći.

Mene samo zanima o kakvom preferiranju brendova vi ljudi pričate za CPU i GPU, kada postoje po dve firme koje ih prave - mene lično boli uvo ko će svoje pare da daje ovome ili onome, al´ nemoj da živite u zabludi da niste fanboy-evi kada se zaričete - nikad !

U stvari možda niste fanboy-evi nego hejteri - što mu dođe još gore - ono, da neko voli nešto to razumem, ali da mrzi parče elektronike - to mu dođe nekako ... morbidno.

To se odnosilo na sve brendove sem Intela i nVidie.

kovacm se zagreva, pa ce polako, ali sigurno poceti sa paljbom :D

da nismo dovoljno pominjali apple u ovoj temi :p

Fanboy, hm, ne smatram sebe takvim, mada...
Recimo telefon mora biti Nokia, Motorola ili HTC. Imao sam davno siemensa S10 i Samsunga SGH-N600. Aj Siemens S10, još šljaka kao sat, ali Samsung se dezintegrisao za 1.5 godinu, ma i maska mu se raspala, baterija crkla totalno, ispadao je iz mreže non stop, tastatura u krcu...
Od onda samo nokia, prvo 6800, a posle E61, već 2.5 godine, radi ko singerica. Jeste, nekad nije baš najbrži, ali to je i dalje dobar telefon (i nije se raspao niti ogulio, sem par brazdi od padanja na beton)!
I mogu sa ponosom da kažem da nikada nisam kupio intel procesor, od kada sam sebi kupio prvi komp 2001 samo AMD. I nemam problema kao neki, tako da....i ne nameravam da kupim intela, jer su pederska firma, pa makar imali 3 puta brži proc od AMD-a, stvar principa. Da nam nije AMD samo pomislite šta bi sada terali i kompovima i po kojoj ceni!

Evo ja cu prvi - Apple proizvodi sux.

A sad vi... :D

Apple korisnici sux... to je suština priče :)...

to nije bilo nimalo iskreno :d

Samo 1 (slovima: jedna) molba moderatorima:
Nemojte da banujete Igoritzu za kritiku Apple. Iskreno, smatram da to nije u redu.
I ja da dodam:
Apple korisnici i proizvodi - sux!!!
Hebeni fenseraj ako mene pitate. Danas sam prvi put uzeo iPhone u ruke. Lepo, oblo, radi brzo, ali...Kolega kaže da je njesra za telefoniranje, pa koristi neki drugi fon za arčenje i cimanje.

Poslednja izmena:
Ko je banovao Igoritzu zbog toga sto napada Apple? Decko se is3povao da je ceo svet protiv njega i samo spamuje unaokolo.

Sad ce kovacm da dodje sa 100 A4 stranica teksta da vam objasni kako je Apple sjajan.
Taman pored Igoritze koji otkuca isto toliko a ne kaze apsolutno nista (ili izvede neki totalno debilan zakljucak sto je svojstvenu samo njemu) :) Bas su savrsen tandem.

Poslednja izmena:
diskusija se polako ali sigurno krece u smeru koji je njen kreator imao na umu :d

Pa ozbiljno... to je isto kao u navijačkom svetu.

U principu, kada gledam partizan, nemam ništa protiv da pobeđuju... ali je problem ta količina smaranja o nebeskom sportskom društvu sutra kad izađeš na ulicu. S toga da bi odbranio svoj nervni sistem, moram potajno da navijam da partizan gubi u evropi, iako je to, u neku ruku, protivpriorono...

Isto i sa Apple. Nemam ništa protiv njihovih uređaja, ali zamislite sebe da u nekoj situaciji treba celo veče da sedite pored vlasnika Apple Bilo Čega :D Mislim da posle toga treba 2 nedelje oporavka u Banji Koviljači...:D

^ ^ Ni tamo ne salju vise bez uputa od cika doctora, a i on je fanboj.:d

Danas sam prvi put uzeo iPhone u ruke. Lepo, oblo, radi brzo, ali...- Jel ovo vibrator:-devil-:

Poslednja izmena:
Nisam imao nameru da ovaj thread pretvorim u Apple Hejt. Ova tema zaista sluzi da se kaze koliko si fanboy. i, kolko sam skapirao - diskusija je ishla u dobrom smeru do sad .. ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno