Calibra 4WD je napisao(la):Evo javio se tajanstveni clan i skonuo mrak poslednjoj grupi u ovome pollu
Ma promasio sam...1 i 7 su blizu...Delija je napisao(la):Pa javio se Aca! :d
p.s. Ultimo, pretpostavljam da si se zeznuo u pisanju i da si mislio 17.5!![]()
Ultimo je napisao(la):Ma promasio sam...1 i 7 su blizu...![]()
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ili koliko ste matori?
Salu na stranu, totalno je lame sto clanovi kriju godine u profilu, ne znam da li se boje da su previse mladi ili stari za Bench?
Nego lepo da pollujemo, cisto radi statistike (koja otkriva sve, a ne pokazuje nista)...
Calibra 4WD je napisao(la):Trebalo je da ide poll malcice drugacije za 2. i 3. opciju koje su najbrojnije,tj da bi bile ravnopravnije 19-24 i 25-30 znaci svaka po 5 godina razlike
Pa zar ne vidis da je sledeca kategorija od 41 ?freehand je napisao(la):Pa meni jos mesec fali za ono preko cetres. Ocu li u Januaru morati da menjam podatak?
A kad vidim ono osamdes i neko - pomislim: gde sam i sta sam ja te godine sve radio, a na pamet mi nije padalo da dzedzim pred nekim sokocalom i dopisujem se sa nepoznatim klincima!
A Marti?
Ako Martija hoces hesto da pitas lepo koristi pm :dfreehand je napisao(la):Pa meni jos mesec fali za ono preko cetres. Ocu li u Januaru morati da menjam podatak?
A kad vidim ono osamdes i neko - pomislim: gde sam i sta sam ja te godine sve radio, a na pamet mi nije padalo da dzedzim pred nekim sokocalom i dopisujem se sa nepoznatim klincima!
A Marti?
Evo ja se danas osecam ko da imam 140!Calibra 4WD je napisao(la):Da li je moguce da nema nikog sa vise od 50godina?!?!
Pa eto ti si u svoje vreme jurio pichoke po radnim akcijama, a mi ih sad vatamo na IRC-u :dfreehand je napisao(la):Pa meni jos mesec fali za ono preko cetres. Ocu li u Januaru morati da menjam podatak?
A Marti?
A sto mislis da je sa 30 ili cetrdeset bolje, ili lakse, razmisljati o hlebu ili mleku za sutra?Neo_Matrix je napisao(la):Bla, bla...
Nisam hteo da velicam sebe kako sam neko i nesto, kako sam proziveo vise od vas koji imate 30 godina, nego sam jednostavno hteo da naglasim to da godine nisu vazne da neko sa 15 moze da bude zreliji od nekog ko ima 30 npr. Ne uzimam sebe za primer, vec samo objasnjavam.
@ nex, ja to sto sam sve i svasta do sad proziveo ne shvatam kao svoj uspeh, vec kao svoj neuspeh, zato mi ne cuci ono "Too good for this world".
@Tarmi Ricmi "Ali sta ce mo sa onima koji slucajno ne vole devojke vec momke " ima ih koliko hoces, svrati na IRC da vidis koliko ih je, da ne nabrajam, naljutice se oni koje ne nabrojim
Inace stvarno nisam imao nameru da se hvalim, vec samo da pokazem da broj godina nije vazan, a to sta sam ja sve proziveo, nije ni bitno. Samo mislim da je 99% vas kad je bilo u 18 godina mislilo na zurke i na igrice, i na zenske (ili...:d), a ja sam glava svoje porodice sa 17 godina jos. To je sve silom prilika, ali kad sa 18 godina covek razmislja da li ce imati sutra para za hleb i mleko, to nije nimalo dobro, niti je za pohvalu...
Poz.
1. Pa jes, bio sam jednom i na radnoj akciji, a nosio sam i crvenu maramu, pionirsku. 2. Ko je gde jurio pichke nije mnog bitno, nego ko je koliko stigo i kakve su bile!3. Stvarno sam mator, kad to ne znam, al da ne bih dalje ispadao glup u drustvu - sta ti je to IRC?Roy Jones Jr. je napisao(la):Pa eto ti si u svoje vreme jurio pichoke po radnim akcijama, a mi ih sad vatamo na IRC-u :d
Adaptivnost je normalna stvar dok je fleksibilost vrlina.gx-x je napisao(la):teletabisi, LOL, ja to svojoj deci necu dati da gledaju :d AL svaka cast vama sa 35+ godina, ono, ucestvujete na forumu, kompovi ovo-ono, ne kazem da ste matori, samo kazem da ste se "adaptirali"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari