Šta je novo?

Koliko imate godina?

Koliko imate godina?

• Ukupno glasača
    849
iz ankete se vidi da ako bi punoletstvo bilo uslov za chlanstvo na Benchu problem spama bi bio reshen...

:)

@Voodoo: A kroz par dana da se napravi novi poll - razloziti najmasovniju kategoriju na 7 delova! ;) ;) ;)
Da poll nije javan, verovatno bi odavno svi vec glasali! :D

Poslednja izmena:
Iz polla je jasno da su svi spameri, svi mega-giga-ultra spameri <25... need to say more!?

a posle kazu da ankete ne otkrivaju nishta

Jordan ..... 23 ... :d

Ajde da i ja glasam u ovom pollu ne bi li moja starosna grupa ucvrstila 2.poziciju.

Bojan 27godina

Tek sam sad primetio,Ovo je poll koji je za manje od 24h nabacio skoro 130glasova,tako da ce rezultati biti veoma relevantni i zanimljivi s obzirom na ovoliku zainteresovanost glasaca.

P.S koji poll na Benchu je bio najbrojniji sto se tice glasova,nesto se ne secam da sam video neki sa vise od 200 glasova,ako sam u pravu eto prilike da se u ovom obori rekord?

Ja imam samo tli i po godine :)

Hehe, jos uvek sam u drugoj (omladinskoj :)) kategoriji.

Hmm, a inace su me neki iznenadili :)

Ubeležih se sa svoje 23, čime sam samo povećao najmasovniju grupaciju. Interesantno je da dosta ljudi ne stavlja iz kog dela grada (ili iz kog grada) su, što bi bilo zanimljivo jer bih tada mogao da uspostavim dobrokomšijske odnose razmenom pesama neafirmisanih izvođača, kao i amaterskih video snimaka budžeta ispod 1,000,000,000$ :D

Poslednja izmena:
Evo ja sam iz cetres petog bloka! :D A vala ima nas poprilicno iz istog ili blize okoline. Da ne ispadne veliki offtopic, da ga ublazim cinjenicom da imam 24 godine. ;)

Bad MF je napisao(la):
Hmm, a inace su me neki iznenadili :)

Na koga mislis,da nemislis na mene(mnogi su mislili da sam matorac dok me nisu upoznali:)))

Poslednja izmena:
Rezultati su potpuno ocekivani.

Pretpostavljao sam da je većina 20 i kusur.

trebala je ta druga kategorija da bude manja... tj. da bude podeljena na vise odvojenih kategorija od po 2 godine!

Stefan1 je napisao(la):
Na koga mislis,da nemislis na mene(mnogi su mislili da sam matorac dok me nisu upoznali:)))

Ne, ne mislim na tebe, ne brini se :)

NightVision je napisao(la):
Evo ja sam iz cetres petog bloka! :D A vala ima nas poprilicno iz istog ili blize okoline. Da ne ispadne veliki offtopic, da ga ublazim cinjenicom da imam 24 godine. ;)

Eto ja nekome pričam, a meni je neprecizan location. Živeo u bloku 13 godina, a sada sam u Mirijevu evo već 3, ali sam 2-3 večeri nedeljno na NBGD zbog društva. Ali ovo već ulazi u offtopic, tako da ću najverovatnije otvoriti thread u BenhClubbing da nađem Mirijevce.
Poz, Nick.

Marti Misterija je napisao(la):
Pa sta cemo sad Voodoo? javi se vas 20 koji se malo i te punoletni i to je referentna slika Bencha. Ae.. tisina ! :whip:
Ponosnih >35 :smoke:

Matorac :) :-devil-:
Ponosnih 20 za 2 meseca :)

mnogo sam mator,a nemam tri blage sa racunarim zato se i motam ovuda
:wall:

Glupo mi je jedino sto ljudi u svojim profilima ne napisu lepo svoje godiste (manje bitno) i lokaciju.

Ako ste hteli da odvojite punoletne trebalo je da ide prva grupa do 17, a ne 18 godina...
No bilo kako bilo, ja imam 18 godina i koji mesec, ne stidim se toga, vec se time ponosim, i smatram da godine nizu vazne. Ja sam recimo sa svojih 18 preziveo ono sto neki od vas nisu ni sa 30, 40, sto u zivotu ovako, sto u svetu racunara. Takodje znam o racunarima mnogo vise od starijih ljudi (u globalu), jer kako svi stariji kazu, oni sad imaju kompijutere, mi smo se radovali digitronu...
Tako da ne vidim zasto bi se sad raspravljalo da li je vise starijih, zasto mora da znaci da Marti ima vece zivotno iskustvo od Voodoo-a (ne kazem da nema, ali ne mora nista da znaci)...
Vise bi znacila anketa koliko imate kila, ili koliko ste devojaka imali do sad, da bi se videlo koliko geek-ova, i neiskusnih :) ima, a ne ovo godine... :D

Poz.

Naravno da godine nisu presudne, jer sta su (velika vecina) ljudi mogli da rade na kompu pre 20 godina osim da se igraju? (Arcanoid ili Basic, svejedno:)) A onaj malobrojni "rest" je zavrsavao racunarske faxove pisuci na papiru Fortran i Cobol kodove, videvsi za vreme studiranja komp samo na slikama. :d

p.s. A ti, Neo, i dalje govoris (pises) kompijuter! :d Bas si fejs! ;)

Delija je napisao(la):
A ti, Neo, i dalje govoris (pises) kompijuter! :d Bas si fejs! ;)

Ja sam napisao kako stariji ljudi kazu... Nisam stavio pod navodnike, ali sam hteo da docaram neznanje matorih, a ne sebe. Bilo kako bilo, sustina je skontana :)

Poz.

Ne secam se nikakve rasprave. ;)

Ma nebitno, samo mi je upalo u oko (jos ranije), a onda si dao lazni izgovor, a to mi se vec ne svidja.

poz.

Nazad
Vrh Dno