Šta je novo?

Koliko imate godina?

Koliko imate godina?

• Ukupno glasača
    849
Neo_Matrix je napisao(la):
Ja sam recimo sa svojih 18 preziveo ono sto neki od vas nisu ni sa 30, 40, sto u zivotu ovako, sto u svetu racunara.
Ajdeee? Ma šta kažeš? :beat:

Šta će tek biti kad budeš u dvadeset osmoj, ihaaaa. :eyebrows: :D

Poslednja izmena:
Ako ste hteli da odvojite punoletne trebalo je da ide prva grupa do 17, a ne 18 godina...
No bilo kako bilo, ja imam 18 godina i koji mesec, ne stidim se toga, vec se time ponosim, i smatram da godine nizu vazne. Ja sam recimo sa svojih 18 preziveo ono sto neki od vas nisu ni sa 30, 40, sto u zivotu ovako, sto u svetu racunara. Takodje znam o racunarima mnogo vise od starijih ljudi (u globalu), jer kako svi stariji kazu, oni sad imaju kompijutere, mi smo se radovali digitronu...
Tako da ne vidim zasto bi se sad raspravljalo da li je vise starijih, zasto mora da znaci da Marti ima vece zivotno iskustvo od Voodoo-a (ne kazem da nema, ali ne mora nista da znaci)...
Vise bi znacila anketa koliko imate kila, ili koliko ste devojaka imali do sad, da bi se videlo koliko geek-ova, i neiskusnih :) ima, a ne ovo godine... :D

Poz.

Sto bre ne stavi u sigu "Too good for this world"???? :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
...No bilo kako bilo, ja imam 18 godina i koji mesec, ne stidim se toga, vec se time ponosim, i smatram da godine nizu vazne. Ja sam recimo sa svojih 18 preziveo ono sto neki od vas nisu ni sa 30, 40, sto u zivotu ovako, sto u svetu racunara. Takodje znam o racunarima mnogo vise od starijih ljudi (u globalu), jer kako svi stariji kazu, oni sad imaju kompijutere, mi smo se radovali digitronu...

Aaaaaaaaaaa :) :) , pa jos si ti zelen , malo drcan , ali nema veze .
Za takve likove ........vojska je bre cudo :-devil-: :-devil-:
Taman eto i oni iz vojnog odseka se ne stide vec su vrlo ponosni sto ti imas
18 godina .......
Eto kad odes u kasarnu prvi dan , a ti njima ispricaj o svom iskustvu sto
u zivotu , sto sa racunarima i nemoj da brigas.
Definitivno ce to ozbiljno shvatiti , uvaziti i gledati te drugacije od ostalih :D
Inace ko je koliko devojaka imao ....... to je vrlo bitna stvar , stvarno i
na osnovu toga treba da se bazira istrazivanje ovog poll-a
Ali sta ce mo sa onima koji slucajno ne vole devojke vec momke :d
(pu....pu......daleko od mene)

Tarmi Ricmi je napisao(la):
Ali sta ce mo sa onima koji slucajno ne vole devojke vec momke :d
(pu....pu......daleko od mene)

Nemoj sad tu nesto da se vadis i ogradjujes ,) Provalili smo te :p :smoke:

usta moja hvalite me, da vas ...

Poslednja izmena:
. Ja sam recimo sa svojih 18 preziveo ono sto neki od vas nisu ni sa 30, 40, sto u zivotu ovako, sto u svetu racunara.
Da nisi mozda dva rata vojevao?
Ja jesam... i oba izgubio... ;)

Bla, bla...
Nisam hteo da velicam sebe kako sam neko i nesto, kako sam proziveo vise od vas koji imate 30 godina, nego sam jednostavno hteo da naglasim to da godine nisu vazne da neko sa 15 moze da bude zreliji od nekog ko ima 30 npr. Ne uzimam sebe za primer, vec samo objasnjavam.
@ nex, ja to sto sam sve i svasta do sad proziveo ne shvatam kao svoj uspeh, vec kao svoj neuspeh, zato mi ne cuci ono "Too good for this world".

@Tarmi Ricmi "Ali sta ce mo sa onima koji slucajno ne vole devojke vec momke " ima ih koliko hoces, svrati na IRC da vidis koliko ih je, da ne nabrajam, naljutice se oni koje ne nabrojim :D

Inace stvarno nisam imao nameru da se hvalim, vec samo da pokazem da broj godina nije vazan, a to sta sam ja sve proziveo, nije ni bitno. Samo mislim da je 99% vas kad je bilo u 18 godina mislilo na zurke i na igrice, i na zenske (ili...:d), a ja sam glava svoje porodice sa 17 godina jos. To je sve silom prilika, ali kad sa 18 godina covek razmislja da li ce imati sutra para za hleb i mleko, to nije nimalo dobro, niti je za pohvalu...

Poz.

Bla, bla...
Nisam hteo da velicam sebe kako sam neko i nesto, kako sam proziveo vise od vas koji imate 30 godina, nego sam jednostavno hteo da naglasim to da godine nisu vazne da neko sa 15 moze da bude zreliji od nekog ko ima 30 npr. Ne uzimam sebe za primer, vec samo objasnjavam.
@ nex, ja to sto sam sve i svasta do sad proziveo ne shvatam kao svoj uspeh, vec kao svoj neuspeh, zato mi ne cuci ono "Too good for this world".

@Tarmi Ricmi "Ali sta ce mo sa onima koji slucajno ne vole devojke vec momke " ima ih koliko hoces, svrati na IRC da vidis koliko ih je, da ne nabrajam, naljutice se oni koje ne nabrojim :D

Inace stvarno nisam imao nameru da se hvalim, vec samo da pokazem da broj godina nije vazan, a to sta sam ja sve proziveo, nije ni bitno. Samo mislim da je 99% vas kad je bilo u 18 godina mislilo na zurke i na igrice, i na zenske (ili...:d), a ja sam glava svoje porodice sa 17 godina jos. To je sve silom prilika, ali kad sa 18 godina covek razmislja da li ce imati sutra para za hleb i mleko, to nije nimalo dobro, niti je za pohvalu...

Poz.

Opusteno, mojne se ljutis.
Malo smo se dotakli ozbiljne teme jer ocigledno da te zivot nije milovao do sada... Iskreno se nadam da to nece uvek biti tako i da ces jednom na posredan nacin nadoknaditi izgubljene bezbrizne godine momackog ludovanja...
Poz. :wave:

Poz.

Slazem se sa tobom. To sto si glava porodice bio jos sa 17 godina zasluzuje ogromno postovanje. Ja to nisam sa 26.

U prvi mah sam mislio da mislis nesto drugo kada si rekao "sta sam sve prezivao" ali posto sam procitao ovo poslednje, mislim da znam o cemu govoris. Muka natera coveka da sazri mnogo, mnogo ranije.

Kao sto rece Panos , zvucalo je drugacije a dotakli smo se
ne bas tako prijatnih tema ....
Pozdrav

Poslednja izmena:
Cek bre, zasto se niko ne izvine coveku!?
Zar je tako tesko reci - izvini, pogresio sam, pogresno sam te procenio.

Nije tesko biti fin!

Ti nekome pricas...
Kad si se ti nekome izvinio poslednji put?

nickname je napisao(la):
iz ankete se vidi da ako bi punoletstvo bilo uslov za chlanstvo na Benchu problem spama bi bio reshen...

:)
A kako kompjuter (Delija :D) da vidi kol'ko godina imam, kod uchlanjivanja mogu da stavim da imam 35, ma bre kolko 'ocu i mogu slobodno da se "uchlanim".:D A ovo shto si rekao za spam ne vazi za sve, evo moj primer uopshte nisam spammer, dok neki i jesu, al' shta da se radi (da se dishe naravno), mora se i to preziveti.

P.S. Imam 16god i jako mi je drago shto toliko imam, mada ne spadam u najvecu grupu.

P.P.S auuuuuuuu gde se razvucala ova tema! Pogledajte josh jednom naziv threada

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ti nekome pricas...
Kad si se ti nekome izvinio poslednji put?
Nesto se ne secam da sam nekoga vredjao na licnoj osnovi pa da zasluzuje izvinjenje! To sto vas spamere, razne "juce_sam_dosao_i_sve_znam" vune i ostale upucujem da malo obrate paznju na ponasanje, nikako ne zasluzuje izvinjenje. To sto se neko oseti prozvanim, to je sasvim druga stvar!

Eto, izbrisase mi post na pravdi Boga...

Ja ponovo moram da se zalim, da se vidi da na forumu nije bas sve fer kao sto moderatori zele da prikazu - moja poruka je obrisana bukvalno posle 2-3 minuta, znaci ja ne smem da odgovorim na prozivku, to mi je necim zabranjeno. Doduse, obrisana je i ta prozivka ali je ona ipak ostala na forumu neko vreme. Znaci, da ja nisam odgovorio ta prozivka bi ostala.

Fer, nema sta.

Poslednja izmena:
Marti Misterija je napisao(la):
Nesto se ne secam da sam nekoga vredjao na licnoj osnovi pa da zasluzuje izvinjenje! To sto vas spamere, razne "juce_sam_dosao_i_sve_znam" vune i ostale upucujem da malo obrate paznju na ponasanje, nikako ne zasluzuje izvinjenje. To sto se neko oseti prozvanim, to je sasvim druga stvar!
Izvini, nesto se ni ja ne secam da si u skorije vreme nekome pomogao ili konkretno odgovorio. Ko sta radi, ti samo cekas da neko ko nije starosedelac napravi vise od tri posta u threadu pa da se pravis pametan. Drugo, ja bas nisam juce dosao, a trece jedini koji mogu da mi kazu da obratim paznju na ponasanje su administratori. To sto si stariji me apsolutno ne interesuje, i ja i ti smo na benchu useri sa istim obavezama i privilegijama i apsolutno nemas prava da ikome solis pamet, imao on 15 ili 115 godina.

kojoj slici? e mojne da me tripujes ionako me hvata kriza srednjih godina:D

Pa na toj sa "kapicom"! :D

"Kriza te 'vata" ? Sta ja da kazem?

Kaži: "Zbog velikog broja PM-ova na tu temu, odlučio sam da skinem ovaj sramotni avatar" :D ...

Da li je moguce da nema nikog sa vise od 50godina?!?!

Izgleda da ne, retki su sluchajevi da dede (i babe) dolaze na forum. Ne bi trebalo da te ovo chudi

Ma ima ih sigurno, ali se ne "motaju":) po ovoj sobi i ne zanimaju ih ovakve teme.

Immortal_SurvivoR je napisao(la):
Izgleda da ne, retki su sluchajevi da dede (i babe) dolaze na forum. Ne bi trebalo da te ovo chudi

Pa ja sam ze neke mislio da imaju preko 50godina :d

Aco, vredjaju te ovi balavanderi :d

Nazad
Vrh Dno