Bla, bla...
Nisam hteo da velicam sebe kako sam neko i nesto, kako sam proziveo vise od vas koji imate 30 godina, nego sam jednostavno hteo da naglasim to da godine nisu vazne da neko sa 15 moze da bude zreliji od nekog ko ima 30 npr. Ne uzimam sebe za primer, vec samo objasnjavam.
@ nex, ja to sto sam sve i svasta do sad proziveo ne shvatam kao svoj uspeh, vec kao svoj neuspeh, zato mi ne cuci ono "Too good for this world".
@Tarmi Ricmi "Ali sta ce mo sa onima koji slucajno ne vole devojke vec momke " ima ih koliko hoces, svrati na IRC da vidis koliko ih je, da ne nabrajam, naljutice se oni koje ne nabrojim
Inace stvarno nisam imao nameru da se hvalim, vec samo da pokazem da broj godina nije vazan, a to sta sam ja sve proziveo, nije ni bitno. Samo mislim da je 99% vas kad je bilo u 18 godina mislilo na zurke i na igrice, i na zenske (ili...:d), a ja sam glava svoje porodice sa 17 godina jos. To je sve silom prilika, ali kad sa 18 godina covek razmislja da li ce imati sutra para za hleb i mleko, to nije nimalo dobro, niti je za pohvalu...
Poz.