Šta je novo?

Koliko imate godina?

Koliko imate godina?

• Ukupno glasača
    849
gx-x je napisao(la):
teletabisi, LOL, ja to svojoj deci necu dati da gledaju :d AL svaka cast vama sa 35+ godina, ono, ucestvujete na forumu, kompovi ovo-ono, ne kazem da ste matori, samo kazem da ste se "adaptirali" :p

to je kao kad bi nekom vozacu rekao kako ste se dobro adaptirali na ova nova vozila. Pa niko od nas nije sa ZX presao na AMD64 i XP. Vreme i znanje cini svoje :-devil-:

Ja spadam u kategoriju 35+, ali ne znam sta znaci adaptirali. Ja od svoje 17 godine se bavim racunarima od poznatog ZX80 pa na dalje. Da li ti mislis da pre 35 godina nije bilo racunara??? Bilo je, samo sto je bila prava retkost i kostali su ...... Pa koliko si dobar u svom poslu toliko se i kvalitetno adaptiras ;)

gx-x je napisao(la):
@stvorenje: covece, to nije zdravo za decu, ima pametnijih stvari za obrazovanje dece, mislim da je ta serija za decu uzrasta do 4god. a misljenja sam da tada deca jos uvek ne bi trebala da gledaju TV vec da budu u parku, u obdanistu, kod babe i dede, da se igraju sama i da razvijaju mastu i inteligenciju....
Nisam bre mislio na teletubise, već na tvoje pisanje o godinama i adaptivnosti nas ''matorih''. Ne kapiram zašto se zanimanje za compjuterski hardware vezuje samo za tinejdžere i rane dvadesete? Po meni je to isto kao kad bi se reklo da je pecanje aktivnost matoraca, mislim nema logike.

ma ja sam reko svaka cast jer 90% ljudi koje ja znam i da imaju 35+ posle posla sede ispred TV-a i gledaju vesti ove vesti one i samo vrte kanale, kompove ni ne znaju da koriste. Meni je cale relativno mlad sobzirom na moje godine (imao je 24 kad sam se ja rodio) pa iako zna da koristi racunar radije sedi za TV-om i ceka 5 sati da cuje vremensku prognozu nego da caskom ode na yahoo weather ili nesto slicno, tako i za sve ostalo i to me jako nervira. Moze da ode na B92 sajt i da procita mnogo vise nego sto ce cuti na vestima, ali neeeee, vesti moraju da se gledaju...ono....

pitam se zashto li se jaksa ne javlja :)
jaksaaaaaaaaa jaksaaaaaaaaaaaaa jesi li ti jedan od 3 :p

Poslednja izmena:
^ShtrumpFetA^ je napisao(la):
pitam se zashto li se jaksa ne javlja :)
jaksaaaaaaaaa jaksaaaaaaaaaaaaa jesi li ti jedan od 3 :p

Pretpostavljam da si na ulasku u ovaj forum na pitanje "are you 18 and over" or "are you below 18" odgovorila istinito i kliknula na 2. opciju, te ti se forum prikazuje u censored izdanju, onako, bez svih sadrzaja i shareno, kao za decu? ;)
:d

Vi matoraći... :D Ne znam što vam je trulo da visite sa omladinom na skoro-pa-obrazovnom forumu, makar negde da se razbije generation gap :)
Baš juče sam gledao "Tesnu kožu" neki deo, i gledam osamdesete a mislim kao da se dešava na drugoj planeti... jesam ja bio mali osamdesetih, ali ih se sećam bolje nego zadnjih nekoliko godina (isto ko što se penzosi sećaju šta je bilo u mladosti ali se ne sećaju šta su juče radili)... i tako se ja sećam :) , pa razmišljam kako je tada omladina imala dijametralno suprotni pristup životu od ove danas... sankcije i godine ****** su učinile svoje... nije sad da kukam, ali opet... elem, ova priča ima i poentu :) a ona je kako je nama omladinama fascinantno što se neko iz tog perioda i dalje interesuje za kompjutere iako pamti "Press play on tape" poruke, a još fascinantnija činjenica je da se neko tada actually interesovao za kompjutere, u periodu kolektivnog puštanja mozga na otavu :D

E dragi moji, možda je van teme (offtopic?), ali ja vozim bicikl (stalno), a sa vaćinom bih i basket mogao (bar mislim) jedan na jedan... Po mom nekom ubeđenju problem nije u godinama nego u glavi. Takoreći - psihosomatski.
Što ne znači da mogu da slušam ovu dunge-dunge muziku.

P.S. Doduše, ni moj ćale baš nije ludovao za Zeppelin-ima...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Vi matoraći... :D Ne znam što vam je trulo da visite sa omladinom na skoro-pa-obrazovnom forumu, makar negde da se razbije generation gap :)
Baš juče sam gledao "Tesnu kožu" neki deo, i gledam osamdesete a mislim kao da se dešava na drugoj planeti... jesam ja bio mali osamdesetih, ali ih se sećam bolje nego zadnjih nekoliko godina (isto ko što se penzosi sećaju šta je bilo u mladosti ali se ne sećaju šta su juče radili)... i tako se ja sećam :) , pa razmišljam kako je tada omladina imala dijametralno suprotni pristup životu od ove danas... sankcije i godine ****** su učinile svoje... nije sad da kukam, ali opet... elem, ova priča ima i poentu :) a ona je kako je nama omladinama fascinantno što se neko iz tog perioda i dalje interesuje za kompjutere iako pamti "Press play on tape" poruke, a još fascinantnija činjenica je da se neko tada actually interesovao za kompjutere, u periodu kolektivnog puštanja mozga na otavu :D
Nemas ti pojma djecarac kako je tada bilo dobro... ali pazi kad nemas pojma!

E, ljudi, mene definitivno treba banovati! :D

Ja tek sad skontao da moze da se vidi ko je za sta glasao! :d

Delija je napisao(la):
E, ljudi, mene definitivno treba banovati! :D

Ja tek sad skontao da moze da se vidi ko je za sta glasao! :d

Jel da...a gde? :d

"Kliknes" na broj glasova. ;)

Toliko je glupo, da ni sam ne znam zasto sam uopste i kliknuo. :d

Pazi ladno! Nisam imao pojma.
tnx

Poslednja izmena:
10 godina .............. radnog staza (sa benificijama!) ;)
1978. godiste :S:

Poslednja izmena:
Ocigleno.Dosta matoraca ima ovde.Inace ja imam 15 god:)

Djenerale Corey, matorci su i osnovali ovaj sajt i odrzavaju ovaj forum pristojnim! Inace posle znaka interpunkcije, odnosno pre velikog pocetnog slova nove recenice, obavezno sledi razmak.
Inace dobrodosli na forum i procitajte pravila o ponasanju i postovanju na forumu, olaksacete sebi "traume" privikavanja da bench-spirit. ;)
Voljno!

Poslednja izmena:
Mislim da bi mnogo zanimljivije bilo da se postavi pitanje:
Shta mislite koliko drugi forumashi imaju godina ?

Evo recimo ja bi Deliji dao 14 godina, max 15. Broz pomeni ima ne vishe od 21-22, max 23. A on vec zagazio u trecu deceniju. :D

E da, ja imam 26. :wave:

Poslednja izmena od urednika:
Cekaj, sto zezate decu? A deca sto ne postuju starije?

A1200 je napisao(la):
Mislim da bi mnogo zanimljivije bilo da se postavi pitanje:
Shta mislite koliko drugi forumashi imaju godina ?

Evo recimo ja bi Deliji dao 14 godina, max 15. Broz pomeni ima ne vishe od 21-22, max 23. A on vec zagazio u trecu deceniju. :D

E da, ja imam 26. :wave:

A kakva je razlika između 23 i "...gaženja u treću deceniju"?

taman da mi rastu dlake u pazusnoj jami i da pocinjem da se znojim :d hehehe

ma salim se... 21

Nazad
Vrh Dno