Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Pa samo vratite tamo gde ste kupili i trazite novac nazad ako nemaju drugu pricu. Ja sam tako vratio neku pricu koja nije radila uopste...
Ma da, baš će mi u Mikromarketu koji realno nema veze sa njima vratili novac, zašto bi? Uostalom nije u tome poenta ćerka bebica voli Vini Pua (ima već onog što priča priče), kad je pitaš gde je tata ne zna, ali zato Vini Pua zna.
Princip je pitanju, brljaju baš...

@delboy nemam ni ja FB...

Pa samo vratite tamo gde ste kupili i trazite novac nazad ako nemaju drugu pricu. Ja sam tako vratio neku pricu koja nije radila uopste...
Ne prihvataju. Nema "fizickih" ostecenja. Odgovor kioska- zovite njih pa reklamirajte.
Ne koristim FB, ali kada izguglam vidim da već ima primedbi https://www.facebook.com/mojkiosk . A izdavač ili distributer za Srbiju bi trebalo da je http://www.globalpress.rs/sr , ali treba proveriti.
Tu sam najglasnija, ima neki mejl na koji su se korisnici zalili i na neke prosle knjige. Ne odgovaraju skoro pa nikad.
Pisacu i na ovaj mejl, ali mislim da oni stvarno nemaju nista s tim niti ce zeleti da pomognu...

Sada ste me bacili u rebus. Upravo proverio, i Vini Pu figurica pusta pricu "Avanture Vini Pua". Moguce da je do figurice, a isto tako mozda je problem i u samoj sd kartici.

Ja sam kod mene u prodavnici, poslenjeg Pua ugrabio i radi normalno.
Javite kako je prosla reklamacija. Verujem da ce zameniti ali svakako je neprijatnost i cimanje.

Sada ste me bacili u rebus. Upravo proverio, i Vini Pu figurica pusta pricu "Avanture Vini Pua". Moguce da je do figurice, a isto tako mozda je problem i u samoj sd kartici.
Vidim na fejsu da je pola-pola. Proverila sam odmah prethodne figurice, nista se nije promenilo. Jednostavno "magnet" u ploči je zalepljen za pogrešnu figuru. Jedino sto mi pada na pamet je, ako se nista ne desi do 20og broja kada bi trebalo da izbace Uspavanu lepoticu, jednostavno zamenim ploče. Pritom se nadam da ce na njoj biti Vini Pu. Naučna fantastika. A znaju da mi je naplate.

Malo sutra Vini Pu, kad se stavi na zvučnik pušta Uspavanu lepoticu. Ja ću ovim debilima pisati prigovor, ne želim da mi Vini Pu figurica pušta Uspavanu lepoticu.
Isti slučaj je i kod nas. Vini Pu, a priču kad pustimo slušamo Uspavanu lepoticu. Ako neko uspe da reši problem nek podeli. Mi ćemo svakako probati sutra da vratimo, međutim verovatno nam neće prihvatiti.

Možda da se zamene nazivi fajlova Vini Pua i Uspavane lepotice pa da se ponovo nasnimi kartica.

Koje figurice vini pu brljaju iz koje godine mislim da vidimo ima li to veze ?

Zamenila sam. Druga je isti slucaj. Pise ispod 2022. Evo vise ne znam...

Postoji, moraju prvo da se izgrebuju priče sa kartice nekim programom a onda da se vrate nazad na karticu. Ja sam bio skinuo ali sam izbrisao original nazive, sada imam price na srpskom koje mogu da se citaju na bilo kom mp3 plejeru.

Zasto se ne obratis direktno izdavacu? Moraju da rese.
Ko je izdavač?
Ja sam pisao i Deagostini Srbija (fantomski sajt) i mojkiosk jer su im oni distributer, i niko ne odgovara na mailove.
Postoji, moraju prvo da se izgrebuju priče sa kartice nekim programom a onda da se vrate nazad na karticu. Ja sam bio skinuo ali sam izbrisao original nazive, sada imam price na srpskom koje mogu da se citaju na bilo kom mp3 plejeru.
I da li se zna koji su orginalni nazivi?
Ima li neko spisak.

globalpress valja
edit:
Sad gledam da je kontakt telefon za deagostini i globalpress potpuno isti.

Poslednja izmena:
Priče se ne izdaju ovim redom, ali su ovako numerisane na kartici, ništa nije menjano u nazivu fajlova.

Vidim na FB da se ljudi masovno žale na pogresnu priču. Svi vraćaju na trafiku gde su kupili i zamenjuju bez problema uz račun. Tako i piše na sajtu, koji stvarno deluje fantomski kako kaže @Čika_Kure
Screenshot_20230312_070650_Chrome.jpg

A ja npr, uzeo u lokalnoj prodavnici, račun nisam ni dobio, niti imaju veliki lager. Da sam zabo pogrešnu priču, ko zna kako bih zamenio.

Vidim na FB da se ljudi masovno žale na pogresnu priču. Svi vraćaju na trafiku gde su kupili i zamenjuju bez problema uz račun. Tako i piše na sajtu, koji stvarno deluje fantomski kako kaže @Čika_Kure
Pogledajte prilog 380466

A ja npr, uzeo u lokalnoj prodavnici, račun nisam ni dobio, niti imaju veliki lager. Da sam zabo pogrešnu priču, ko zna kako bih zamenio.
Zamenjuju (bar kod mene) bez racuna. Sada na novim kasama samo vrate datum kog ste kupili. Svakako, ja sam otvorila na kiosku oko 5-6 knjiga pred prodavcima. (Da, zaludna sam isla sa zvucnikom po gradu) SVAKA je bila Uspavana lepotica. I eto i dalje nemam knjigu. Ako se neki peh desi jos jednom sa ovom kolekcijom moracu da dignem ruke.

Deluje mi da je problem ipak u kartici. Prosto je neverovatno da svaka figurica ne vlja.
U tom slucaju mozes da ocekujes da ce barem jos jedna brljaviti, ako ne i vise.

Mozda je resenje da neko kome su price ispravne, prolsedi celu datoteku koja bi se snimila na tvoju karticu i moguce da bi tada radilo kako treba.

Ovo je moj slučaj...
Mogu da se žalim upravi vodovoda. Ovi iz radnje rekli da to nije njihov problem (objektivno i nije), a to je random radnja koja mi je usput, a ne radnja u kojoj standardno kupujem, ti ljudi bi mi izašli u susret.
Deluje mi da je problem ipak u kartici. Prosto je neverovatno da svaka figurica ne vlja.
U tom slucaju mozes da ocekujes da ce barem jos jedna brljaviti, ako ne i vise.

Mozda je resenje da neko kome su price ispravne, prolsedi celu datoteku koja bi se snimila na tvoju karticu i moguce da bi tada radilo kako treba.
Ja sam otvoren za ovakav predlog.
Ako neko ima neka prosledi pa ću nasnimiti na neku random mikro sd karticu da vidim da li radi...

Kod mene je situacija da se zvucnik pokvario, tako da ne mogu ni da proverim. Nemaju na lageru da posalju drugi, tako da sam odneo ovaj na popravku. Skupljam kolekciju i zbog knjiga i zbog figurica, a kako koja izlazi sve je losijeg kvaliteta. Ako se ne popravi zvucnik prebacicu price na racunar i tako ih koristiti.

@Čika_Kure da li si uporedio svoj spisak sa onim koji je @delboy postavio ovde?

Nemam aplikaciju sa kojom bi skinuo folder, nema pristupa.

Da li su izašle danas zvučne priče. Pada kiša, da ne obilazim trafike ako ne izlaze danas :)

Vrh Dno