Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Uzeo sam knjigu. Nije Uspavana lepotica vec Automobili.
Ne poklapa se slika na korici, nije po redosledu.
U knjizi je sledece obavestenje, totalno su se pogubili:
Pogledajte prilog 384254
????
Kako misliš ne poklapa se slika na korici knjige? Da li se ne poklapa knjiga i figurica ili se ne poklapa sadržina knjige sa koricama?

Inače pitao jutros u par kioska u NS, neki nisu dobili, neki dobili, pa prodali... Tako da nisam video uživo.

Ne ne, sve je u redu sa knjigom i figuricom. Prica je ispravna na zvucniku.

Kada se sve knjige spoje, dobijas sliku, koju moji klinci obavezno proveravaju.
Tako da se vidi da nedostaje knjiga ili dve da bi slika bila kompletna kao ispod.
Screenshot_20230405_094520_Chrome.jpg

Misli kada poredjas knjige jednu pored druge da se vidi da ova nije trebala da izadje sledeca :)
Edit: Nisam video prethodni post, sry

Rikna knjige je zapravo ta debljina knjige koja se uklapa kod ovih priča kao slika, znači neće redosledom rikni izbacivati, ali na kraju će izaći sve da se sklopi slika... Ovde se vidi da je preskočeno otprilike dve knjige

Vidim ja da ne treba da pravim posebnu policu za kolekciju jer ovako samo mogu da izgubim interesovanje. O kvalitetu figurice vise i ne vredi pricati...

Šta mislite da li su preskočili Uspavanu lepoticu zbog falinke, možda ona pusta Vini Pu priču, kad je već Vini Pu puštao Uspavanu lepoticu.

Kod mene i nije ostar, ali su ovi stikeri lepo uradjeni (odnosno kao da su stampani). Proizvodnja figurice je 2021, verovatno je u tome caka.
Knjizica je unutra jako lepo uradjena iskreno.

Prilozi

• 20230406_093531.jpg
    20230406_093531.jpg
    171.7 KB · Pregleda: 65
NIsam raspakovao zato sto klinac nije kod kuce, ali sam video kroz celofan da figurici fali postolje sa cipom, i zamenio sam u trafici odmah nakon kupovine. Sreca pa sam odmah provalio, obicno ne gledam, ali tacno treba obratiti paznju na svaki detalj

NIsam raspakovao zato sto klinac nije kod kuce, ali sam video kroz celofan da figurici fali postolje sa cipom, i zamenio sam u trafici odmah nakon kupovine. Sreca pa sam odmah provalio, obicno ne gledam, ali tacno treba obratiti paznju na svaki detalj

I onda kad nađeš fizički savršenu figuricu - ne radi :ROFLMAO:
Ludilo sa njima

Ima li negde lista koje sve ima nije bitan redosled.

Kod mene i nije ostar, ali su ovi stikeri lepo uradjeni (odnosno kao da su stampani). Proizvodnja figurice je 2021, verovatno je u tome caka.
Knjizica je unutra jako lepo uradjena iskreno.
O ovome nisam razmišljao, tačno dve figurice (ovaj Munja Mekvin i lisac Robin Hud) lošije izgledaju od ostalih, a na podnožju piše 2022, kao godina proizvodnje.

Na Munji su dobro nalepljene nalepnice, ali farbanje nije precizno (npr, srebrna boja na rezervoaru je naneta 5mm mimo za to predviđenog mesta (totalno omašeno)) i spojler je neobrađen (pomalo oštar)... Lisac izgleda kao da ga je dete farbalo.

Treba danas da mi stigne zamena za Vini Pua, pa cu da vidim da li se promenila i godina ili su samo prekodirali moju figuricu 🤔

?
Kako bre danas, meni su rekli da mogu da pošaljem figuricu na zemenu tek posle 1. maja.

Daj detalje, kako, šta, gde?
Pa imam neku mejl prepisku sa njima, nakon tipa 10 dana samo mi je stiglo pitanje "Da li ste iz beograda" i onda opet nakon tipa 10 dana "Mozete doci tu i tu da zamenite figuricu licno, ili poslati post expressom".
Ja poslao moju juce, danas mi stigla poruka od poste da imam posiljku :D

Stigao novi Vini Pu, ovog puta proizvodnja figurice je kao sto sam pretpostavio 2022.

Prilozi

• 1681376748285.png
    1681376748285.png
    1,009 KB · Pregleda: 41
Radi, radi, hvala Bogu 😂

Svratio da prodavnice gde kupujem carobne zvucne, kaze nema danas??
Dal samo kod njega nije stiglo, nemam pojma. Proslo je dve nedelje, sada sta ispada, da izlaze na tri nedelje ili su odustali?😬

Nazad
Vrh Dno