Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Da li su izašle danas zvučne priče. Pada kiša, da ne obilazim trafike ako ne izlaze danas :)
Ja sam pitao u NS na dve trafike koje su mi bile usput, ali nisu ih dobili...
Inače prvi put da vidim da u tim trafikama imaju štek neprodatih prethodnih brojeva, što znači da interesovanje opada kad nisu uspeli prodati ni tih par primeraka koje dobijaju.

Da, već dve tri nedelje zaostaju brojevi, a sam distributer je počeo na frekventnijim trafikama da uporedo šalje i zaostale brojeve, pa se desi da stignu po dva ili tri broja u prodaji. I ja sam izašao da pogledam, ni ovde u Nišu na par trafika gde kupujem nisu dobili danas.

Screenshot_20230316_135040_Yahoo Mail.jpg

Odgovorili na reklamaciju neispravne figurice Vini Pu.

Zapustio sam ovu temu i skontao sam da vini pua nisam ni probao kad sam ga kupio :(

Inace sto se tice onih zivotinja, vrlo sam razocaran kvalitetom farbanja figurica, kao neka deca da su se igrala cetkicama

Prilozi

• 1679304662880.png
    1679304662880.png
    593.9 KB · Pregleda: 74
Zapustio sam ovu temu i skontao sam da vini pua nisam ni probao kad sam ga kupio :(

Inace sto se tice onih zivotinja, vrlo sam razocaran kvalitetom farbanja figurica, kao neka deca da su se igrala cetkicama
Ma da, amaterizam...

Koja je ovo figurica - priča?

To je ovo https://www.deagostini.com/rs/animal-woods

Jako su lepe igrackice pogotovu za ovaj manji uzrast, ali brate svaka ima neku falinku...
Prva dva broja su jeftina pa ajde, ali od sledeceg ide na 800 din..
Idu po dve igrackice u jednom broju i kao "strip" posto nije bas kvalitet knjige.
Stavio sam Vini Pua cisto da se vidi razmera u odnosu na ove "muzjake" vecih zivotinja posto nisu sve iste velicine (malu preslatku vevericu je mali vec negde zagubio)

Prilozi

• 1679305118262.png
    1679305118262.png
    784.5 KB · Pregleda: 72
  • 1679305126419.png
    1679305126419.png
    1.1 MB · Pregleda: 69
Naravno da i moj vini pu pusta uspavanu lepoticu.........

Takodje im ovde fali jedno slovo S na kraju, pa mail bude odbijen...

1679306853239.png

1679306875791.png

I kad izlazi sledeci broj? Sad ili sledece nedelje?

To niko ne zna. Imamo insajdera @delboy koji porani ujutru svake srede i javi dal je izaslo nesto 😃
Sala na stranu, ja ocekujem ovu sredu iako se datumi ne poklapaju. Ako gledamo datum na sajtu, onda bi bilo 3 nedelje izmadju dva broja.

Na sajtu ima za sledeca dva broja

• 14
    Џејмс Саливан
    29. мар 2023.
  • 15
    Принцеза Аурора
    12. апр 2023.

To je po dinamici gde je prošli broj trebao da izađe 15.03. umesto 08.03. kada je izašao.

Ja sam dobila info sa kioska da je stigla jutros. Al nesto im manje stiglo pa sam zakasnila

Izgleda stiže samo za one koji su naručili. U pola 8 sam našla tek na trećoj trafici i to su me pitali za ime sa nekog spiska. Ali su kao imali jedan broj viška pa su mi ipak prodali.

Zna li neko kako da nadjem br.12 on mi je promako to je onaj mis Remi .pisao im na mail i nikakav odgovor nema?

U NS ima Monster INC figurica na više trafika.

@ivan4583 ja sam tog Remija svesno preskočio i to je jedina figurica koju do sada nisam kupio, i ne osećam da mi fali, jer apsolutno nemam pojma ko je taj lik (doduše objasnile su mi naknadno kolege sa foruma)...

Elem, probaj pisati mail na [email protected] ali koliko vidim ne odgovaraju ažurno, amaterski potpuno...

Mislim da ako se ode na neku "vecu" trafiku da moze da se nadje, nije to broj od pre 3 meseca pa da su ga vratili

Monster stigao po komad dva na trafikama jutros, uglavnom ima više Vini Pua, ostalo od pre dve nedelje nego Monster-a.

Ja sam bez problema uzeo danasnji broj. Doduse nisam video koliko imaju na stanju.

Sto se tice starih brojeva, verujem da ce se naknadno pojaviti svi brojevi u nekim radnjama. Kao npr sto u Dexyco prodaju neke knjige koje su se prodavale na kioscima.

Vrh Dno