Što se tiče to sa brojevima, kad su izašli Automobili, pisalo je na nalepnici da je broj 16. Kad se otvori knjiga, piše broj 18.
Kad stvarno izađe broj 16, samo se na polici ubaci u šesnaesti red i dobije se slika kakva treba da bude.
Kad je bila figurica Vini Pu, onu koju sam ja kupio bila je dobra. A verovao sam da će biti neispravna.
Za figuricu Automobili, nema nalepnica, sve je lepo urađeno sa tim brojevima. Jedina zamerka je što je na onom crvenom okruglom delu, koji se stavlja na zvučnik, mrlja crne boje.
Verovatno kako su farbali točkove ili nešto drugo u crnoj boji, kapnulo i ostavilo tufnu. Trljao sam pola sata bebi vlažnim maramicama i skinuo sam pola mrlje.
Taj problem sam imao i kod njihove druge kolekcije "Šumske Životinje", kad je bila figurica Laneta. Isto mrlja, samo braon boje, na ledjima. A braon boje su kopita. To sam uspeo da skinem posle jednog sata trljanja bebi vlažnim maramicama.
Velika zamerka što bajke nisu deblje. Baš malo listova. Premalo.
Skupljam i "Titanik". Verujem da će izaći svi brojevi. Prvi broj sam jedva našo na trafici. Mada mislim da može da se naruči. Isto tako prvi broj "Šumskih Životinja". Sve se rasprodalo. Morao sam da naručim.
A ovo za mejlove verujem da je jedna te ista osoba. Stim što onaj što piše za kontak, a vezan je za deagostini časopise, stavljen kao da je on "službeni"...
To za komunikaciju je bilo isto i pre 10 godina, kada sam naručivao nešto za časopis "Veliki Jedrenjaci". Nekad odgovore sve u toku jednog dana, ako ne i brže, a nekad i po nedelju dana čekam odgovor. Isto je i sada bilo kada sam naručivao, "Zvučne Priče" i "Šumske Životinje".
Zadnji njihov odgovor je bio "šaljemo za 5 dana". I peti dan je stiglo. A komunikacija sve nešto haotična.