Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Mogli su na dnu knjige, na rikini, da stave broj i da znamo redosled. Ocigledno namerno nije to uradjeno.

Na deklaraciji pise ispravan broj izdanja, ali verovatno je problem u stampi/lokalizaciji/cemu vec samih izdanja

Mislim da nije ispravan. Pisalo je broj 17, a toliko knjiga imam na polici, a nisu sve po redosledu. To je broj kako su izdavali.

Što se tiče to sa brojevima, kad su izašli Automobili, pisalo je na nalepnici da je broj 16. Kad se otvori knjiga, piše broj 18.
Kad stvarno izađe broj 16, samo se na polici ubaci u šesnaesti red i dobije se slika kakva treba da bude.

Kad je bila figurica Vini Pu, onu koju sam ja kupio bila je dobra. A verovao sam da će biti neispravna.
Za figuricu Automobili, nema nalepnica, sve je lepo urađeno sa tim brojevima. Jedina zamerka je što je na onom crvenom okruglom delu, koji se stavlja na zvučnik, mrlja crne boje.
Verovatno kako su farbali točkove ili nešto drugo u crnoj boji, kapnulo i ostavilo tufnu. Trljao sam pola sata bebi vlažnim maramicama i skinuo sam pola mrlje.
Taj problem sam imao i kod njihove druge kolekcije "Šumske Životinje", kad je bila figurica Laneta. Isto mrlja, samo braon boje, na ledjima. A braon boje su kopita. To sam uspeo da skinem posle jednog sata trljanja bebi vlažnim maramicama.

Velika zamerka što bajke nisu deblje. Baš malo listova. Premalo.
Skupljam i "Titanik". Verujem da će izaći svi brojevi. Prvi broj sam jedva našo na trafici. Mada mislim da može da se naruči. Isto tako prvi broj "Šumskih Životinja". Sve se rasprodalo. Morao sam da naručim.

A ovo za mejlove verujem da je jedna te ista osoba. Stim što onaj što piše za kontak, a vezan je za deagostini časopise, stavljen kao da je on "službeni"...
To za komunikaciju je bilo isto i pre 10 godina, kada sam naručivao nešto za časopis "Veliki Jedrenjaci". Nekad odgovore sve u toku jednog dana, ako ne i brže, a nekad i po nedelju dana čekam odgovor. Isto je i sada bilo kada sam naručivao, "Zvučne Priče" i "Šumske Životinje".
Zadnji njihov odgovor je bio "šaljemo za 5 dana". I peti dan je stiglo. A komunikacija sve nešto haotična.

Ja našao ali ne pušta priču, mislio sam da je baterija zvučnika ali sve ostale rade. Mislim da ću definitivno da odustanem.

Novi broj bi trebalo da izadje sutra, zar ne? 🤔

Dopuna, istekao edit :D

Prosli put smo pricali da ne pise broj izdanja namerno na korici da ne bi znali kojim redom idu knjige, ali zapravo pise unutra.
  1. Moana/Vajana je broj 23
  2. Herkul broj 24
  3. Automobili 18
  4. Monsters inc 15
Tako da vidimo sta sve fali :)

Sto se tice figurice, ljudi ce verovatno biti presrecni zbog ovog maca 😂

Prilozi

• 20230510_085913.jpg
    20230510_085913.jpg
    86.1 KB · Pregleda: 106
Dopuna, istekao edit :D

Prosli put smo pricali da ne pise broj izdanja namerno na korici da ne bi znali kojim redom idu knjige, ali zapravo pise unutra.
  1. Moana/Vajana je broj 23
  2. Herkul broj 24
  3. Automobili 18
  4. Monsters inc 15
Tako da vidimo sta sve fali :)

Sto se tice figurice, ljudi ce verovatno biti presrecni zbog ovog maca 😂
Kupio i ja sad u NS, ima na trafikama.

I da, ovaj mač je baš bzvz, pogotovo ako je figurica namenjena malom detetu...

Ovo je spisak knjiga koje su izasle po redosledu koji bi trebao da bude:
1. Kralj lavova
2. Knjiga o džungli
3. U potrazi za Nemom
4. Aladin
5. Dambo
6. Pinokio
7. Zaleđeno kraljevstvo
8. 101 dalmatinac
9. Priča o igračkama
10. Snežana i sedam patuljaka
11. Maza i Lunja
12. Mućkalica
13. Robin Hud
14. Brojne pustolovine Vinija Pua
15. Udruženje monstruma
18. Automobili
23. Vajana
24. Herkul

U sredu valjda izlazi 🤷‍♂️

Ovo je spisak prica koje ce izlaziti u narednom periodu (brojevi se ne odnose na br. knjige vec koja po redu je izasla u prodaju):

18. Herkul
19. U mojoj glavi
20. Macke iz visokog drustva
21. Mulan
22. Mala sirena
23. Zootropolis
24. Uspavana lepotica
25. Iza neba
26. Zaledjeno kraljevstvo 2
27. Lio i Stic
28. Zvonar Bogorodicine crkve
29. Pokahontas

Evo ga inside out :)

Prilozi

• IMG-ba4eff1356431ef6773db4f5eafa93b8-V.jpg
    IMG-ba4eff1356431ef6773db4f5eafa93b8-V.jpg
    143.1 KB · Pregleda: 51
Figurica je ubedljivo najjeftinija i najtanja do sada 🫠

Prilozi

• 20230524_084012.jpg
    20230524_084012.jpg
    154 KB · Pregleda: 49
  • 20230524_084005.jpg
    20230524_084005.jpg
    172.3 KB · Pregleda: 85
Da li možda piše kako ubuduće izlaze priče? 🙂

Surprise, surprise

Prilozi

• 20230531_081605.jpg
    20230531_081605.jpg
    130.7 KB · Pregleda: 68
E pa nisu, korektna je ova kao i Mulan i Macke iz visokog drustva. Samo ona iz inside out je bila jeziva

• Like
Reagovanja: Rbb
Izgleda kako se kome zalomi, Cars je svima bila razlicita.

E pa nisu, korektna je ova kao i Mulan i Macke iz visokog drustva. Samo ona iz inside out je bila jeziva
Pišem na osnovu ove slike, još nemam figuricu u rukama.

EDIT: A istine radi, spojevi ekstremiteta i farbanje figurica jeste sve lošije... Bukvalno nijedna nije bez mana. One prve (Dambo, Pinokio, pa Monster Sali) su bile preciznije obrađene...

Poslednja izmena od urednika:
Ogromnu ulogu igra datum proizvodnje, ove sto su 2022 i 2021 deluju kvalitetnije od ovih 2023

Nazad
Vrh Dno