Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

@Čika_Kure

Ima petnaestak godina kako je izašao, odličan crtać, a gomila priča je iz perioda od sredine devedesetih naovamo. Uradiću sutra screenshot svih naslova, recimo Cars ima 3 priče (za sva tri filma), Toy story četiri itd.

Pitao sam ove naše iz DeAgostinija da li planiraju dodatne figurice, torbu itd.
Nemaju pojma o čemu govorim. :cautious:

Meni je sad postala interesantna i ova Zlatna biblioteka. :ROFLMAO:
Vidim da su reizdanjem stigli do 65. broja, uzeo sam ovaj ''novi'' i prethodni ''Lilo i Stič'', pa planiram tim tempom da pratim kolekciju, samo ne znam gde da nabavim 1-63.

Pa to su sve iste price, mislim da nema poente duplo da sakupljas.

Ali recimo lepsa je figurica aladina i jasmin nego duha. :)

Videh na reklami na ce da krene Titanik, ali kratko sam uhvatio. Gde ima vise informacija?

Odgovorili su mi na mejl i rekli da ce ove nedelje poslati 2. Broj (sa zvucnikom). Pisao sam im pre par meseci prvi put...

Ako ne isbace sve delove za carobne zvucne price, moze da se i orezivi jer je svaka prica za sebe. Ali za broj, kako kapiram treba svih 140 delova da bi bio kompletan? I ako odustanuna 120. broju...
A zvanicni mail im je gmail...🤔

Kod mene nema. Izgleda da je kod tebe ranije izaslo.

DeAgostini je započeo novu kolekciju "Šumske životinje". Prvi broj sa knjigom i dve figurice je na kioscima za 99 dinara. Drugi broj će koštati 399 dinara, dok će svaki naredni koštati 799. Do četvrtog broja će izlaziti na 14 dana, nakon toga jednom nedeljno. Serijal ima 60 brojeva.

Figurice su jako kvalitetne. Sadržina knjiga, koje su inače na 20ak strana je isto vrlo dobra. Jedina zamerka je što korice nisu tvrdog poveza, ili što makar nema posebna fascikla za njihovo odlaganje. Samim tim, mislim da ne vredi tog novca i da je za ovo realna cena do 500 dinara.

Više o kolekciji:

P.S. Mislim da nikada više kolekcija na kioscima istovremeno nije bilo. Paklene ulice, Titanik, Minerali, Dizni, evo sad i ovo...

...

P.S. Mislim da nikada više kolekcija na kioscima istovremeno nije bilo. Paklene ulice, Titanik, Minerali, Dizni, evo sad i ovo...
Baš su se razmahali, vrlo verovatno većinu, ako ne i sve, neće privesti kraju...

EDIT: Inače lisac Robin Hud je tehnički najlošije odrađena figurica do sada. Loš dizajn, loša plastika, očajan finiš i farbanje prepoluno propusta i grešaka. Aliexpress kvalitet u najboljem slučaju.

Poslednja izmena od urednika:
Izašle danas zvučne priče, piše da je dvonedeljno izdanje.

Zaboravih da napišem da je Vini Pu u pitanju. Na sajtu DeAgostini-ja piše da izlazi 15.03., malo su poranili :)

Ja izašao jutro da kupim cveće za suprugu pod izgovorom da vidim da li su izašle zvučne pruče iako sam bio ubeđen da izlaze 15.03., i kad sam prilazio pored trafike izložen Vini Pu :) Ovako mi ne bi palo na pamet da danas tražim, mada sve slabije se prodaje, sada mogu da se nađu i zaostali brojevi.

Stigao mi je konacno broj sa zvucnikom koji sam narucio pre ~3 meseca, posle 5 mejlova. :)

Da li sam samo ja nesrecnica koja je kupila Vini Pua a nasnimljena priča je Mala sirena? Realno sinu ne smeta, meni dodje da plačem. A taman sam se naostrila da zovem sve moguce telefone, naravno ne moze se naći ni jedan kontakt za besne kupce.

Zaboravih da napišem da je Vini Pu u pitanju. Na sajtu DeAgostini-ja piše da izlazi 15.03., malo su poranili :)
Malo sutra Vini Pu, kad se stavi na zvučnik pušta Uspavanu lepoticu. Ja ću ovim debilima pisati prigovor, ne želim da mi Vini Pu figurica pušta Uspavanu lepoticu.

Edit: @Anastom ko prvi nađe kontak neka postuje ovde da ih zatrpamo žalbama. Ovo je jako neprofesionalno.
Ovde sam pisao reklamaciju [email protected]

Poslednja izmena od urednika:
Pa samo vratite tamo gde ste kupili i trazite novac nazad ako nemaju drugu pricu. Ja sam tako vratio neku pricu koja nije radila uopste...

Nazad
Vrh Dno