Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Jeste, poslali su mi mejl da je drugi broj sa čarobnim zvučnikom i zvučnom karticom dostupan za naručivanje po ovoj ceni koju sam napisao. Naručivanje je do 4. januara.

Koja im je fora sa ovim figuricama?
Svaka naredna je sve više children unfriendly u smislu dizajna.
Ovaj frozen sneško sa nosem poput igle je idealan za samopovređivanje deteta. A deci naravno te figurice ne sluze samo za slušanje hoće i da se poigraju malo.
Katastrofa ko je to odobrio da se pusti u prodaju.

Prilozi

• 16717889875312142240933187690904.jpg
    16717889875312142240933187690904.jpg
    117.2 KB · Pregleda: 126
Jaoj bre.
Mi smo lizali baterije i jeli blato al božemoj nemoj nešto mom detetu da se desi, da se slučajno ne nabode na šargarepu 🙄

Jaoj bre.
Mi smo lizali baterije i jeli blato al božemoj nemoj nešto mom detetu da se desi, da se slučajno ne nabode na šargarepu 🙄
Što se tiče "šargarepe", ako igračku nisi video uživo, molim te, ne komentariši, jer je više nego opasna... Možda su tebe tvoji roditelji zapostavljali i izlagali riziku, ja svoje dete neću...

U naše vreme one igračke iz Kinder jajeta su bile bezopasne u smislu mehaničkih povreda osim ako si rešio da je gutaš ili guraš u uvo...

Samo se nadam da ti još uvek hraniš svoje dete, ne daj bože viljušku u ruku da uzme samo pu pu daleko bilo

Nisam ni znao da ovo postoji,al mi je danas privukao paznju Pinokio :D na kiosku. Pitam prodavca kolika je cena te knjige,kaze 1000din. A tek sad ovde vidim sta joj je smisao... ja cu je verovatno capiti,zbog figurice :D

Kad je izasao taj sa siljatim nosom?
Tek sad u utorak sam uzeo pinokija. Izgleda da na neke kioske dolazi sa zakasnjenjem.

Pinokia su dva puta isporučivali trafikama. Frozen (zaleđeno kraljevstvo) je izašao ove srede. Od nove godine svake srede izlazi nova priča.

Insajderska informacij, najavljeno je da će broj 2 sa zvucnikom i karticom biti ponovo u prodaji na kioscima. Rečeno je 10. januara pa su onda rekli 15. januar.

Na celofanu gde je Frozen ima nalepnica i stoji da ce sledeci broj biti 11. januara.

Mislim da sledeći broj izlazi 04.01., a onda svaki posle toga na 7 dana.
Ipak 11.01., pogledah na njihovom sajtu.

Odgovorili su mi na mejl i poslace drugi broj sa zvucnikom i karticom. Valja imati u rezervi.

Danas je izašla knjiga 101 dalmatinac sa figuricom.

Možda i najbolje urađeno izdanje od svih osam koliko ih do sada ima, u smislu da nisu propuštali bitne delove priče kao kod prethodnih.

Za dve nedelje sledi Priča o igračkama, nakon toga Snežana i sedam patuljaka.

Bajke mozete iskopirati sa memoriske kartice na komp ili pustati na nekom bluetooth zvucniku.
A ja sam se igrao sa menjanjem imena fajlova pa sam namestio da sa jedinom figuricom koju imam mogu da pustam i druge bajke.
Napravio sam i klip o tome na TikTok-u, koga interesuje neka pogleada #carobnezvucneprice #hack

Inace ima 99 prica na kartici
Moze info kako kopiras fajlove?
Win vidi folder sa nekim kineskim/japanskim znakovima koji ne mogu da otvorim Mac ne vidi ni to...
Moze i na pp ako treba :)

Nisam ni znao da ovo postoji,al mi je danas privukao paznju Pinokio :D na kiosku. Pitam prodavca kolika je cena te knjige,kaze 1000din. A tek sad ovde vidim sta joj je smisao... ja cu je verovatno capiti,zbog figurice :D
Samoljublje? :)

Dolazi sa juga?

@marko07

Fajlove možeš da skineš nekim programom za vraćanje podataka, rade bez problema, posao desetak minuta.

Danas izasla prica o igrackama.

Kada izlazi sledeca? Za nedelju dana ili dve?

Snežana 8.02, a posle Maza i Lunja 15.02

Kupio sam jutros moju prvu enciklopediju, lepo je urađeno, kao što nodox reče gde je 4000 tu je i 6000 :) Lično, da moram da biram pre bih uzimao moju prvu enciklopediju nego zvučne priče.

Takođe kupio, lepa je štampa , jedino što je tanka dosta, moglo je to malko deblje. Korice su deblje od same unutrašnjosti.
Da li vredi baš 500, hm.. ali smatram da za prvu enciklopediju trenutno nema ništa kvalitetnije da se uzme tako da ću nastaviti da kupujem.
Nadam se da će da bude neka kutija na kraju.

Ja sam klincima uzimao Egmont moju prvu enciklopediju. To je slican fazon.

Pa ovo i jeste Egmont-ova moja prva enciklopedija.

Tvoja je Disney kolekcija, ova sad je NG.

U mojoj prvoj enciklopediji, od 33 slika prvom broju, 30 je sa stock sajtova (piše u impresumu sa kojih). Ne znam kakve onda ima veze sa National Geographic ?

Nazad
Vrh Dno