Pisao je neko već, na mailu (u centrali) imaju na stanju samo one brojeve koji im se vrate neprodati sa kioska...Prvi i drugi broj ne mogu da se naruče, nemaju ih na stanju.
Inace ima 99 prica na karticiBajke mozete iskopirati sa memoriske kartice na komp ili pustati na nekom bluetooth zvucniku.
A ja sam se igrao sa menjanjem imena fajlova pa sam namestio da sa jedinom figuricom koju imam mogu da pustam i druge bajke.
Napravio sam i klip o tome na TikTok-u, koga interesuje neka pogleada #carobnezvucneprice #hack
You don't mess with the Disney homie...Da li mozes negde da okacis sadrzaj memorijske kartice?
Jeste, Aladin je iz proslog broja, od juce je Dambo aktuelanSad sam zbunjen, je li na dve nedelje ili na nedelju? I je li pre Damba Aladin?
Takodje, poslao mail da se raspitam da li imaju par brojeva koji me zanimaju, medju njima i broj dva sa zvucnikom, ali jos uvek ne odgovaraju.Meni ne odgovaraju na mejlove... pokusavam da nabavim drugi broj da imam bekap.
Takodje, poslao mail da se raspitam da li imaju par brojeva koji me zanimaju, medju njima i broj dva sa zvucnikom, ali jos uvek ne odgovaraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari