Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Prvi i drugi broj ne mogu da se naruče, nemaju ih na stanju.

Prvi i drugi broj ne mogu da se naruče, nemaju ih na stanju.
Pisao je neko već, na mailu (u centrali) imaju na stanju samo one brojeve koji im se vrate neprodati sa kioska...
U principu drugi broj je ključan jer bez njega ne možeš pustiti ni prvi, niti nijedan naredni...
Čudime kako nisu izbacili neki ozbiljan tiraž drugog broja.

Pisao sam ja :) Rečeno mi je bilo da im se javim za dvadesetak dana ponovo, jutros sam im pustio mejl i odgovorli su mi da prva dva broja nema i da ne mogu da pošalju. Inače pun je KP sa prva tri broja, cene u rasponu od 2500 do 10000 dinara.

Ma morace da rade reizdanje u nekom trenutku, ne znam koji bi marketinski mag ubedio ljude da nastave da kupuju price kada znaju da im fali kljucni deo.
Ili ce u nekom trenutku da puste reizdanje tog drugog broja, ili ce ukljucivati zvucnik sa karticom uz tipa svaki 20i broj, ili ce ga prodavati zasebno po nekoj trecoj formuli.

Da bas cudno kako su zamislili da prodaju ostale brojeve ako ljudi ne mogu da kupe zvucnik. Ili su ovi preprodavci pokupovali sve (pretpostavka da je bio dovoljan tiraz) ili je neko u marketingu ozbiljno zeznuo stvar. Jer ja sam obisao bar 30 trafika i nista. I iz kog razloga bi ja kupovao sledece brojeve.... I znam bar jos 5 ljudi da su prosli isto kao ja.

Možda je to sve to po jedna osoba kupila u svakom gradu da preprodaje i zaradi pare

Ako nekome treba Nemo izdanje ima ga u Novom Sadu na trafici kod Zmaj Ognjena Vuka ambulante.

Ne bi bilo loše da neko ko ima kvalitetan mikrofon za pc snimi audio sa zvučnika i kači negde. Što zbog ostalih koji ne mogu da nađu/kupe a i bila bi šteta da se zaborave kroz neku godinu. Toliko je bilo lepih crtaća na diskovima a sad su prava retkost ...

Da snimiš audio sa zvučnika ??? To teško da će liičiti na nešto, bez obzira na mikrofon.
Audio se "grebuje" ...
Pravi način naveo je kolega u postu #44 mada postoje i drugi alati. Uz malo spretnosti može se dobiti klasičan/prilagođen audio

Izasao Aladin... Jel sad krecu na nedelju dana?

Bajke mozete iskopirati sa memoriske kartice na komp ili pustati na nekom bluetooth zvucniku.
A ja sam se igrao sa menjanjem imena fajlova pa sam namestio da sa jedinom figuricom koju imam mogu da pustam i druge bajke.
Napravio sam i klip o tome na TikTok-u, koga interesuje neka pogleada #carobnezvucneprice #hack
Bajke mozete iskopirati sa memoriske kartice na komp ili pustati na nekom bluetooth zvucniku.
A ja sam se igrao sa menjanjem imena fajlova pa sam namestio da sa jedinom figuricom koju imam mogu da pustam i druge bajke.
Napravio sam i klip o tome na TikTok-u, koga interesuje neka pogleada #carobnezvucneprice #hack
Inace ima 99 prica na kartici

Da li mozes negde da okacis sadrzaj memorijske kartice?
You don't mess with the Disney homie...

E1q6UAY.gif

Naredni deo Dizni kolekcije, Dambo, izlazi ove srede.

Izgleda da su odlučili da do 11. broja idu dvonedeljno.

Ma tiraz im je mali. Raspitivao sam se koliko komada stigne po prodajnom mestu i to bude izmedju 10-15..... Da ne pricamo da zvucnik ako je kupilo 20% ljudi koji ga i koriste sve ostalo preprodavci sa KP.

Izasao Dambo. Pise da ce prvih 9 brojeva izlaziti dvonedeljno...

Sad sam zbunjen, je li na dve nedelje ili na nedelju? I je li pre Damba Aladin?

Ako nekome treba informacija kako da naruči časopis a nije mu žao 500 dinara za tu informaciju može da iskontaktira ovog lika :D

Screenshot 2022-12-15 at 16.50.15.png

A ko neće da plati za ovu informaciju ima ovaj oglas :D

Screenshot 2022-12-15 at 16.55.13.png

Inače, ja sam pre desetak dana naručio dva primerka prvog broja i poslali su mi po ceni od 99 dinara po komadu plus poštarina oko 550 dinara tako da verujem da je tačno ovo što piše u drugom oglasu da ima svih brojeva. Ako nekome treba drugi broj sa karticom i zvučnikom proverite na te brojeve telefona koji se pominju u oglasu.

Poslednja izmena:
Meni ne odgovaraju na mejlove... pokusavam da nabavim drugi broj da imam bekap.

Ja sam slao mejl 9og decembra, bukvalno posle pola sata su mi odgovorili. Prvi put sam slao mejl kada ke izašao drugi broj sa molbom da mi pošalju prvi, čekao sam na odgovor nekoliko dana. U oglasu piše da ima broj global pressa, najbolje da se pozove i vidi šta ima na stanju i da li može da se naruči.

Takodje, poslao mail da se raspitam da li imaju par brojeva koji me zanimaju, medju njima i broj dva sa zvucnikom, ali jos uvek ne odgovaraju.

Pogledao sam im sajt, ima dva kontakt telefona za informacije, najbolje je da se pozove i odmah dobije informacija šta ima šta nema. Meni su na mejl odgovorili u roku od 40 minuta, ali to može da bude slučajnost obzirom da sam prvi put čekao na odgovor nekoliko dana.

Stigao mi je mejl da je ponovo dostupan drugi broj časopisa, cena 900 dinara plus 450 dinara troškovi dostave. Mejl za naručivanje je onaj koji je već pominjan u temi.

Jel taj broj sa zvucnikom? Nije lose uzeti za rezervu. Kapiram ako zvucnik crkne za godinu dana, nece moci da se nabavi.

Nazad
Vrh Dno