Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Sutra izlazi Snežana ( Čarobne priče ) 👍🏼👍🏼👍🏼

Uz Snezanu ide i obavestenje da se ucestalost menja na jedno izdanje nedeljno

Prilozi

• IMG-804877a4fc2be3f9ce3a4afe895b3b52-V.jpg
    IMG-804877a4fc2be3f9ce3a4afe895b3b52-V.jpg
    140 KB · Pregleda: 44
Uz Snezanu ide i obavestenje da se ucestalost menja na jedno izdanje nedeljno
Kad juče nisam pao sa stolice...
Prvi put uzeo malo detaljnije da prelistavam te knjižice (iako smo kupili svih 10 do sada izašlih brojeva) i vidim knjižice štampane u Rumuniji.
Da li ima ijedan proizvod (osim kablova) koji se i dalje proizvodi ili bar štampa po licenci u Srbiji?

Nosioci licence biraju gde se stampa,a u ovom slucaju je recimo u Rumuniji. Za Corta su stampali u Kini za sve u svetu,jednostavno tako ti nude

Jel danas izašao broj ili ne, zbog praznika ?

Izasao, ali izgleda juce. Ja uzeo malopre svakako.

Jeste, rečeno mi je da je trebalo juče da dobiju na trafikama, ali im nije stiglo, verovatno će sutra.

Ja sam jutros uzeo, nisam znao da je dan ranije izaslo.

Ja sam uzeo juce ujutru oko 8, nisam ni ocekivao da ce ih biti tada..

Zdravo svima,

Da li neko može da napiše kog datuma je koja priča do sad izašla?
Čarobne priče?

Screenshot_20230218-011206.pngScreenshot_20230218-011227.png
Pre prvog broja sa spiska uz koji je išao zvučnik i memorijska kartica izašao je promo broj (cena 99 dinara) kralj lavova, najverovatnije 28.09.

Danas su na Moj kiosk profilma sa društvenih mreža napisali da do 8. marta Zvučne priče izlaze svake srede, bez objašnjenja šta se dešava nakon tog datuma. Ne verujem da će ugasiti ediciju, čini se da se i dalje dobro prodaje, mada poznajući DeAgostini, sve je moguće, jer mnoge serijale nisu izgurali. Ipak, realnije mi je da vrate periodiku na dve nedelje, verujem da su mnoge izgubili ovim tempom od 4000 mesečno, plus što nisu najavili kada su ponovo bili dostupni zvučnici, pa su većinu ponovo razgrabili oni što ih preprodaju za basnoslovnu cifru.

I ja mislim da je pala prodaja, danas sam na jednoj trafici video izloženu i Snežanu i Lunju i Mazu, definitivno je mnogo 4000 mesečno.

Da, od onog ''skrivanja'' knjiga do toga da ih možeš naći i nedelju dana kasnije.
Zna li neko da li se negde mogu nabaviti stari brojevi Zlatne biblioteke, isto Dizni, samo one manje knjige?
Izlaze još uvek, stigli su recimo do 150. broja.

Kad su bili dostupni zvucnici ponovo?
Meni su odgovorili na mejl pre vise od mesec dana ali jos uvek nisu poslali zvucnik...

Sredinom januara. Čitam komentare da su poslali samo po jedan primerak na trafike.

Pa zar nije to na nedelju dana isto? Posto je pre toga 8. Marta?

Edit: aaa ne ne, na sajtu pise 1. Pa 15.
Ovo za 8. Mart je sa mojkiosk stranice...

Teško da će tom dinamikom da izguraju svih 100 priča.

Jel se dešavalo ranije da na pola prekinu neku seriju?

Jel se dešavalo ranije da na pola prekinu neku seriju?
Mislim da kod nas nijednu ediciju nisu izgurali do kraja.

Šta mislite da li bi ove figurice kupljene u EU radile na našem zvučniku i kartici?

Mislim da je neko pisao da poljske rade.

ČIni mi se da sam negde video da se prodaju 4 figurice za 12 usd...

Ja mislim da bi radilo. Vezuje se za fajl, sad je samo pitanje dal je isto nazvan na poljskim karticama. Nisam nasu ubacivao u komp.

A Poljaci su vec izbacili svih 100 figurica?

Ja mislim da bi radilo. Vezuje se za fajl, sad je samo pitanje dal je isto nazvan na poljskim karticama. Nisam nasu ubacivao u komp.

A Poljaci su vec izbacili svih 100 figurica?
Mislim da su Italijani i Poljaci izbacili, ali počeli su dosta ranije, tako da je i kod njih dinamika bila ovakva ili slična...

Da li planirate da kupujete ove no name figurice, tipa ovaj pacov iz 12 edicije?

MI smo kupili sve do sada, ali ovaj pacov mi je totalni anonimus...

Mislim da su Italijani i Poljaci izbacili, ali počeli su dosta ranije, tako da je i kod njih dinamika bila ovakva ili slična...

Da li planirate da kupujete ove no name figurice, tipa ovaj pacov iz 12 edicije?

MI smo kupili sve do sada, ali ovaj pacov mi je totalni anonimus...
Sinoc smo bas gledali crtani sa "pacovom", Muckalica se zove.
Ja imam problem u glavi da kupujem sve, da kolekcija bude kompletna. Zena je u fazonu gde cemo da stavimo 100 figurica i tolike knjige...
Svakako cu ih sve kupiti ako izadju, posle zaboravis na pare, a moze da ti bude krivo da nemas sve brojeve.

Aj baci link ako imas sa tim poljskim figuricama sto se prodaju. Mozda bih i porucio da testiramo dal radi.

Šta znam, ovi prethodni su stvarno bili klasici što naše (većina), što novijih generacija (Frozen, Toy story, Nemo...).

Za ovog pacova ja nečuh...

Edit: @momboj gledao sam to davno probaću da nađem. Znam da su uz nekoliko naručenih figurica poklanjali i torbu prilagođenu baš za nošenje ovih figurica... Što je lepo i što ovi naši sigurno neće dati...

Nazad
Vrh Dno