Nemaju zvaničnu stranicu, samo FB...prve 4 knjige izlaze na 2 nedelje a od broja 5-99 svake nedelje.
Koliko sam video iz spiska ima tu i bezveznih prica
Nego gde im je zvanicna stranica imaju li je ili je za Srbiju preko FBa?
Inače, mala ilustracija kakva smo g.vna od ljudi. Kupila za 99din, prodaje (prodala) za 890din.
Pogledajte prilog 359890
Za vikend sam video da je jedna od aukcija dostigla 4000din.Inače, mala ilustracija kakva smo g.vna od ljudi. Kupila za 99din, prodaje (prodala) za 890din.
Pogledajte prilog 359890
Ja sam porucio prvi broj pre 7 dana (nije ga bilo nigde na kioscima) i bez problema mi je stiglo. Oko 400 dinara je bila dostava i 100 dinara knjiga.Drugi broj je 2500 dinara na KPInače poručivanje nije moguće, jedino ako se vrate količine iz redovne prodaje, slao sam im mejl pre par dana, barem su mi tako rekli.
Možete napraviti bekap memorijske kartice koristeći Rufus. Sačuva ga u VHD formatu.Jedino bi bilo dobro kad bi se nekako mogla kopirati kartica, za slucaj da se izgubi, crkne ili nesto slicno.
Koji model bluetooth zvucnik, moram da kupim... Pa može na PP i gde si kupio.Isprobao karticu u bluetooth zvucnik i radi bez greske. Mi cemo da kupujemo na dalje ali samo poznate bajke. 4000 mesecno uopste nije zanemarljivo
Koji model bluetooth zvucnik, moram da kupim... Pa može na PP i gde si kupio.
Ako i kod nas uspe, i mi ćemo kupovati samo najpoznatije bajke...
Nemam pojma koji je drugar mi osvojio u Staropramen nagradnoj igriKoji model bluetooth zvucnik, moram da kupim... Pa može na PP i gde si kupio.
Ako i kod nas uspe, i mi ćemo kupovati samo najpoznatije bajke..
Isto i ja, nije autic ovo je leco smetalo od metar duzine. Radi bez greskeMislim da moze bukvalno bilo sta, ja sam juce ubacio karticu u onaj autic na akumulator i normalno pusta 😁
Evo ga dizni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari