Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

prve 4 knjige izlaze na 2 nedelje a od broja 5-99 svake nedelje.
Koliko sam video iz spiska ima tu i bezveznih prica

Nego gde im je zvanicna stranica imaju li je ili je za Srbiju preko FBa?

Evo ga dizni

Izgleda da ipak moze da se otkljuca zvuk bez figurica i nfc-a

Nisam video prethodni post 🤦‍♂️

DeAgostini Paklene ulice ima 110 brojeva. Zamalo su me kupili cenom prvog broja za 100 dinara, ali ovaj hobi uopste nije jeftin :) Setio sam se kako sam skupljao ljudsko telo i uhvatila me neka nostalgija al ovo je previse, plus se mora skoro 3 godine skupljati

Drugi broj je 2500 dinara na KP :) Inače poručivanje nije moguće, jedino ako se vrate količine iz redovne prodaje, slao sam im mejl pre par dana, barem su mi tako rekli.
Ja sam porucio prvi broj pre 7 dana (nije ga bilo nigde na kioscima) i bez problema mi je stiglo. Oko 400 dinara je bila dostava i 100 dinara knjiga.

Kako si poručio, pustio si mejl na porudzbine@... i napisao da ti pošalju prvi broj ?

Tako je. Prvo sam ih pitao da li mogu da mi posalju prvi broj. Oni su u odgovoru trazili da posaljem ime i adresu. Kroz par dana je postar doneo posiljku.

Isprobao karticu u bluetooth zvucnik i radi bez greske. Mi cemo da kupujemo na dalje ali samo poznate bajke. 4000 mesecno uopste nije zanemarljivo

Kakve sam sreće, ako ste probali i radi u zvučniku onda je meni crkla kartica prvog dana.

Jedino bi bilo dobro kad bi se nekako mogla kopirati kartica, za slucaj da se izgubi, crkne ili nesto slicno. Ja pokusavam da kupim jos jedan zvucnik samo zbog kartice.

Onda to posle mogu da spustim na drugu karticu u istom tom formatu?

Možeš, koristeći HDD RAW Copy Tool.

Isprobao karticu u bluetooth zvucnik i radi bez greske. Mi cemo da kupujemo na dalje ali samo poznate bajke. 4000 mesecno uopste nije zanemarljivo
Koji model bluetooth zvucnik, moram da kupim... Pa može na PP i gde si kupio.

Ako i kod nas uspe, i mi ćemo kupovati samo najpoznatije bajke...

Bilo koji BT zvučnik koji ima tastere za play i napred - nazad i prima sd kartice, a imaš ih već od 800 dinara po oglasima.
Koji je kapacitet ovih kartica na kojima su nasnimljene bajke ?

Na njoj je odstampano brojevima 512, ali nisam proveravao na kompu

Jeste 512MB.

Koji model bluetooth zvucnik, moram da kupim... Pa može na PP i gde si kupio.

Ako i kod nas uspe, i mi ćemo kupovati samo najpoznatije bajke...

Imam ja neki kineski koji mi ne treba, samo bez baterije je, može da se koristi na mikro usb kablu. Inače, koristi bateriju od starih nokia telefona i mogu da se nabave. Ako ti igra, cimni me na pp ili viber, rado ću da ga prosledim da dete sluša bajke 🙂

Mislim da moze bukvalno bilo sta, ja sam juce ubacio karticu u onaj autic na akumulator i normalno pusta 😁

Ponovo baguju sa isporukom na kioske.
U NS nigde nema "Potrage za Nemom", kažu nije im ni distribuirano...

I naravno pop.zdim kad vidim da se stoka već "snašla":
Clipboard01.jpg Clipboard01.jpg

Kako nema, ja danas video na jedno 4 trafike u centru dok sam prolazio.

Pozdrav, moj sin je pokusao da ubaci u tel karticu sa diznijevim zvucnim pricama i izgleda ih nekako izbrisao,da li ima neko da nam posalje kakav fajl sa tim ostali smo samo sa zvucnikom i figuricama koje ne mozemo pustiti,a moja cerkica je uzasno tuzna,ne mozemo da nabavimo drugi zvucnik.😔

Ima li neko ko je u NS i ima zvučnik i karticu da pomogne kolegi da ustanovim šta je problem. Cenim da mi je otišla kartica 99% jer i kad je stavim u zvučnik (probao 3 komada) ne prepoznaje/ne pušta priče ali nisam siguran. Možemo se negde naći, mogu ja doći kod vas ili vi kod mene.

Kasno sam video da ovaj Dizni izlazi, rekoh lepo je, bebaći su mi mali (stariji nepune dve godine), kad budu svesniji, ovo će im se dopasti. Krenem da tražim po oglasima a cene i po 10000 dinara. Od lihvara, mi obični smrtnici ne možemo da dođemo ni do čega. Ako bi neko iz Beograda hteo da mi kopira ove priče na sd karticu (ja bih je kupio), nadoknadio bih mu u vrednosti dva zvučnika koliko su bila.

Ako je neko zainteresovan, neka mi piše preko privatnih poruka.

Je l' si probao da pises direktno na mejl za prodaju? Mogu da ti posalju na kucnu adresu brojeve koje nisi kupio

Nazad
Vrh Dno