Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

svi oni pomocni tasteri koji se nalaze na novijim deluju samo kao smetnja ili bi mozda samo trebao da se naviknem na njihovu upotrebu :)

i ja sam mislio da su nepotrebni i smetnja, sve dok se nisam malo navikao na njih! sada ne mogu da koristim tast bez njih - intenzivno koristim sve tastere za multimediju, kao i većinu ostalih...

Koristim Logitech G11, nepotreban mi je LCD na tastaturi :)

Inace jel se seca neko ESCOM tastatura iz vremena 486???

One od 17kg?
Ooo, da...
Mislim da kod kutje chak i posedujem komada 1

Is perioda kad su ESCOM tastature rulale i kostale boze sacuvaj :)

Ja jos uvek negde imam ESCOM koriscen na 486-ici. Tastatura je zmaj i da nije zavrsila bez kutije u podrumu na tavanu i ***** li ga gde sve jos uvek bi perfektno radila :) Ovako je prljava do besvesti, i tasteri se zaglavljuju... Mozda sam je cak i bacio zadnji put kad sam je pronasao :D

Microsoft Digital Media Pro

Evo od danas bas Saitek Eclipse II :) Tastatura extra izgleda, deluje dosta kvalitetno a videcemo kako ce se pokazati u buducnosti :D

Prilozi

• eclipse2.jpg
    eclipse2.jpg
    27.5 KB · Pregleda: 194
Pa naravno :) a eno ti i tema u sobi "Domaće tržište iliti GDE da kupim?" Saitek imas u Compdesk-u ( www.compdesk.co.yu ) Imaju i Eclipse (sa plavim osvetljenjem, mislim da one sa crvenim svetlom trenutno nema) i Eclipse II kod koje mozes sam da menjas izmedju 3 varijante osvetljenja - plavo, crveno, ljubicasto. Eclipse kosta 3.799 dinara a Eclipse II je 4.559 dinara - za obe vazi 2 godine garancija.

Poslednja izmena:
Poslednje dve godine koristim Chicony KBP0108 i prilicno sam zadovoljan.

ImgW.asp

Posle ne znam ni ja koliko bacenih para na "super" tastature, obicna Genius za 390 din...i do sada najbolja....

Trust ds-3250. Uopste nije losa.

Tastatura naj satrija neka koristio sam je na Pentiumu II, Mis "KULAGER":d

Logitech Internet keyboard, black, 7 extra tastera, modovana s lampu neonku

Logitech Ultra X Flat

Zakon tastatura, nema udobnije i lepše, barem za mene :)

ima :)

apple keyboard :D

nije lose, moze to i bolje:S:

Prilozi

• amiloprov3545.jpg
    amiloprov3545.jpg
    83.3 KB · Pregleda: 104
evo i mog svemirca :D
saitek_keyboardhuge.jpg

Dobio za djendan Genius SlimMate 300...

Super izgleda, jedina zamerka na poziciju levog CTRL-a i Delete-a..

Poslednja izmena:
Genius K-627.
Obična tastatura, jedino je malo bučna noću:p

Neka A4 Tech

Vrh Dno