Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

Logitech Elite keyboard, sjajno se uklopila uz mx 500 misonju:)

TRUST KB-2100E Easy Scroll Silverline Keyboard:type: :type:

Poslednja izmena:
Gde se moze naci tastatura sa klikom u ovo danasnje doba ?

genius slimstar
bigimg.jpg

Poslednja izmena:
Najbolju tastaturu na svetu - Microsoft Natural 4000.
Iako sam pre mrzeo prelomljene tastature, progledao sam otkako sam kupio ovu. Sad prosto ne mogu da verujem da sam ceo zivot kucao na krsevima... Svaka preporuka za ovu sjajnu tastaturu.

Najbolju tastaturu na svetu - Microsoft Natural 4000.
Iako sam pre mrzeo prelomljene tastature, progledao sam otkako sam kupio ovu. Sad prosto ne mogu da verujem da sam ceo zivot kucao na krsevima... Svaka preporuka za ovu sjajnu tastaturu.

Takodje ,)

Onu sto dodje na laptop-u :d

Microsoft Natural Ergonomic 4000. Sada kada sednem za obicnu tastaturu nekako mi je cudno :)

Micro$oft NE 4000 :D
Oni iza Merkatora su bas uboli sa ovim artiklom :happy:
A na poslu Samsung najobicnija iz 2002. ali nije mi frka ni sa njom jer se znamo od ranije :)

Neku logitech bezicnu koja je isla u kompletu sa misem neznam ni sam koju je oznaku imao komplet imam je sigurno 3-4 godine, mis je crkao tako da je ona ostala! Neunistiva je, a zao mi da dajem pare da uzmem novu posto jos uvek radi svi dugmici! :D

Mogu svima da preporučim tastauru:
Trust KB-1800S.
Posle rada na stotinama tastatura mogu da tvrdim da je trenutno ovo najbolja žična tastaura za višesatno kucanje koja kod nas može da se kupi. Cena oko 2500din.

..za potapaje kupusa i kao daska za meso?! :D :D :d

Paaa... zavisi koji su ti zahtevi...
mene recimo nervira kada mi tastatura zauzme pola stola zbog dodatnih dugmitja koje ni ne koristim ... jer hvala Programerima postoje hotkeyevi...
Iz ovog bih izuzeo Logitech G11 :d JAAAAAAKO mi se svidja... :d

Mogu svima da preporučim tastauru:
Trust KB-1800S.
Posle rada na stotinama tastatura mogu da tvrdim da je trenutno ovo najbolja žična tastaura za višesatno kucanje koja kod nas može da se kupi. Cena oko 2500din.

Cim preporucujes Trust, ne mozemo da te shvatimo ozbiljno :) Da ne kazem da je pojam "visesatnog kucanja" jaako rastegljiv - to moze da bude A S W D, A S W D, A S W D space... a moze da bude i sumorno prekucavanje teksta satima.

Poslednja izmena:
Koristio sam do pre 4 dana neku Logitech Internet (mislim da je Pro oznaka)... crna, regularan layout sa 7 multimedijalnih tastera iznad tastature od kojih sam koristio samo 3 (volume+, volume- i mute). Nju sam koristio 5 godina i za to vreme mi se totalno izgulili tasteri WASDZCEQ a i levi Shift je postao SHIT :d

Inace joj nista nije falilo... dok je nisam zalio punom soljom nes kafe (extra slatke) :wall: Pretpostavio sam da sam je ubio ali sam je ipak ubacio u kadu i dobro istusirao :D Ostavio sam je da se osusi preko vikenda i probao u nedelju uvece. I radila je :) Samo su tasteri bili malo lepljivi i tu i tamo je poneki glavio malkice ,)

Vreme joj bilo za penziju pa sam gledao koju tastaturu da uzmem. Uslov je bio samo da ima normalan layout (da Delete taster nije duple velicine, da postoji Insert iznag njega i da nije neka ergonomska (ispadaju sve MS tastature iz kombinacije) i da ima volume control tastere). Gledam cenovnike i vidim u ovoj radnji iza Merkatora tastaturu Logitech Internet 350 koja je izmedju ostalog i spill resistant :D :D :D . Pogledam sliku, default layout i volume control dugmici su tu. Uzeh je i nisam se pokajao :)

Inace sam merkao G11, ali nisam bas bio raspolozen da pucam tolike pare na tastaturu koja nije spill resistant :p

Prilozi

• oem internet_350_black.jpg
    oem internet_350_black.jpg
    133.4 KB · Pregleda: 145
He, he, :)

Cim preporucujes Trust, ne mozemo da te shvatimo ozbiljno :) Da ne kazem da je pojam "visesatnog kucanja" jaako rastegljiv - to moze da bude A S W D, A S W D, A S W D space... a moze da bude i sumorno prekucavanje teksta satima.

KUTIJO mastore, elem, zaboravio si shift ili alt, (ipak mora ponekad i da se čučne :p , ili ctrl za šunjanje:D ).
Nego čitam ovaj thread i razmišljam se šta da kupim, verovatno ću neku slim logitech, neverovatno kako se čovek navikne na notebook. I ja sam imao mirkosoft natural, neku staru, 1997, stvarno je super, ali je i ona popila kafu, pa sam je lepo rasturio i istuširao, pa se nažalost mast isprala iz tastera pa je počela da glavi:S: Kao zamenu sam uzeo neku A4tech anti RSI (sa zakošenim tasterima), koja je krš (još jedan glas da su A4tech, trust i genius sinonim za krshware). Mislim, ok je, ali na prvi dodir se oseti da to jednostavno nije logitech.
E da, sada sam se setio, pa Labtec tastature nisu loše s obzirom da su džabe i po :)

Ma sve te tastature od kad smo izbegli kraj sveta 2000 nisu ni prismrdeti matorim spravama! Evo pisem sa Mitsumi KPQ berba 1995. I dalje ne da radi... nego ni jedno slovo ni jedan znak interpunkcije nisu ni poceli da se zaglavljuju, gube kontakt ili brisu a prsti su bili umazani sa svime od vode preko kocionog ulja, hipogradne sintetike, kolomasta a jednom sam cak prosuo akumulatorske kiseline po numerickom delu... i nije joj nista samo je posle kiseline numericki deo bio primetno cistiji od ostatka :d
A cistim je tako sto uzmem srafciger na silu skinem enter i shift sa jedne strane Tab, Caps lock i shift sa druge i dobro produvam i usisam.

Poslednja izmena:
Od sko koristim A4Tech komlet tastatura i mis. Mogu vam reci da sam prezadovoljan. Nema laga, mish nije mnogo tezi u odnosu na prethodni koji sam imao. Vredi svaki dinar i svima ga preporucujem. U pitanju je komlet Power Saver R7 wireless Desktop ili tacnije RKS-770D koji kosta svega 2650dinara.

Poslednja izmena:
KUTIJO mastore, elem, zaboravio si shift ili alt, (ipak mora ponekad i da se čučne :p , ili ctrl za šunjanje:D ).
Nego čitam ovaj thread i razmišljam se šta da kupim, verovatno ću neku slim logitech, neverovatno kako se čovek navikne na notebook. I ja sam imao mirkosoft natural, neku staru, 1997, stvarno je super, ali je i ona popila kafu, pa sam je lepo rasturio i istuširao, pa se nažalost mast isprala iz tastera pa je počela da glavi:S: Kao zamenu sam uzeo neku A4tech anti RSI (sa zakošenim tasterima), koja je krš (još jedan glas da su A4tech, trust i genius sinonim za krshware). Mislim, ok je, ali na prvi dodir se oseti da to jednostavno nije logitech.
E da, sada sam se setio, pa Labtec tastature nisu loše s obzirom da su džabe i po :)

Uzmi MS Natural 4000 :) evo ja cukam 8-10 sati dnevno na tastaturi od mog Mac Book Pro-a i nije to to :) Jeste ona tanka, od Alu-a, dobro uradjena, ugodna za prste ali nije to to...

Trenutna: Genius KB-19e
Vise od 2 god me sluzi i vrlo sam zadovoljan.
!kb_19e.jpg

Poslednja izmena:
Genius kb x-05 - it's all about simplicity

mx3100_set.jpg

Logitech MX 3100 komplet

Nazad
Vrh Dno