Najbolju tastaturu na svetu - Microsoft Natural 4000.
Iako sam pre mrzeo prelomljene tastature, progledao sam otkako sam kupio ovu. Sad prosto ne mogu da verujem da sam ceo zivot kucao na krsevima... Svaka preporuka za ovu sjajnu tastaturu.
ozbiljni korisnici koriste ms natural 4000
Najbolju tastaturu na svetu - Microsoft Natural 4000.
Logitech Classic Keyboard
Apsolutno idealna...![]()
Odlična tastatura, imam je već skoro 2 godine i prezadovoljan sam :wave:![]()
Uzeo dotichnu od ortaka za 400 din
Prezadovoljan istom
Ako crkne pashce natural
..za potapaje kupusa i kao daska za meso?!![]()
:d
Mogu svima da preporučim tastauru:
Trust KB-1800S.
Posle rada na stotinama tastatura mogu da tvrdim da je trenutno ovo najbolja žična tastaura za višesatno kucanje koja kod nas može da se kupi. Cena oko 2500din.
Cim preporucujes Trust, ne mozemo da te shvatimo ozbiljnoDa ne kazem da je pojam "visesatnog kucanja" jaako rastegljiv - to moze da bude A S W D, A S W D, A S W D space... a moze da bude i sumorno prekucavanje teksta satima.
KUTIJO mastore, elem, zaboravio si shift ili alt, (ipak mora ponekad i da se čučne, ili ctrl za šunjanje
).
Nego čitam ovaj thread i razmišljam se šta da kupim, verovatno ću neku slim logitech, neverovatno kako se čovek navikne na notebook. I ja sam imao mirkosoft natural, neku staru, 1997, stvarno je super, ali je i ona popila kafu, pa sam je lepo rasturio i istuširao, pa se nažalost mast isprala iz tastera pa je počela da glavi:S: Kao zamenu sam uzeo neku A4tech anti RSI (sa zakošenim tasterima), koja je krš (još jedan glas da su A4tech, trust i genius sinonim za krshware). Mislim, ok je, ali na prvi dodir se oseti da to jednostavno nije logitech.
E da, sada sam se setio, pa Labtec tastature nisu loše s obzirom da su džabe i po![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari