Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

Narafski, Microsoft Natural 4000.

MS Digital Media Pro, odlicno me sluzi za sada, sto se tice funkcionalnosti jedina zamerka mi je sto nisu ostavili mogucnost da zoom radi kao scroll.

za ms 4000 se ta mogucnost dodaje jednostavnim hackom... moze i na toj tvojoj, garant...

Logitech Internet Office a uskoro bi trebalo da predjem na G15.

@danijel00
reci o cemu se radi pa da probam

Neku Zippy-jevvu kopju sam kupio jer je prelepa od brusenog aluminijuma teska ko tuc,flat je a dugmici su ko na lap topu ukratko tastatura je extra

@igorhw... ne mogu link da nadjem. Kacio sam ga na ovom forumu jednom ili dvaput, ali nemam pojma pod kojim imenom...
no sto se mene tice ja sam ti rekao da moze, a ti se potrudi da nadjes... nije preterano komplikovano, tj 2 mintua operacija...

Gledam cenovnike i vidim u ovoj radnji iza Merkatora tastaturu Logitech Internet 350 koja je izmedju ostalog i spill resistant :D :D :D . Pogledam sliku, default layout i volume control dugmici su tu. Uzeh je i nisam se pokajao :)

Moja tastarura je takva identicna, samo sto je wireless, znaci u kompletu sa misem LX7.Oznaka kompleta je Internet 1500 laser cordless desktop.A nisam znao da je spill resistant, sad cu da probam :eyebrows: .

Microsoft

Microsoft Natural Ergonomic 4000

Zver je zver

Najbolja stvar koju sam kupio za komp posle stare Microsoft Natural koja je imala jos DIN prikljucak.....svaka preporuka;)

A4Tech KLS-5UP, kao na lap topu, num pad mi ne treba jer masinu koristim za net i muziku, poneka igrica. Skoro nikad nisam kuci pa bi mi i ona od 100 dingera na najlonu odradila, ali ova mi se svidela + zauzima jako malo mesta, solidna tastaturica.

A4Tech KIPS-800, to koristim na poslu, ima IP telefon, to mi najvise treba, pa mi super radi posao, kucanje je ok, kratak hod tastera, udobno kucanje ali nije kao logitech ili M$, za 2500 din sa IP telefonom, je preterana.

Prilozi

• KL-5-1b.gif
    KL-5-1b.gif
    41.5 KB · Pregleda: 90
  • vip-800-1-2.gif
    vip-800-1-2.gif
    42.1 KB · Pregleda: 104
@igorhw... ne mogu link da nadjem. Kacio sam ga na ovom forumu jednom ili dvaput, ali nemam pojma pod kojim imenom...
no sto se mene tice ja sam ti rekao da moze, a ti se potrudi da nadjes... nije preterano komplikovano, tj 2 mintua operacija...

Prvi link na googlu :) hvala, radi hack
http://paininthetech.com/hack_the_microsoft_natural_4000_keyboard

edit:
I kod Firefox-a mi je iz nekoga razloga scrollovalo obrnuto, ali samo treba izmeniti da bude prvo ScrollUp pa onda ScrollDown u xml-u i onda radi dobro

Poslednja izmena:
Labtec Ultra Flat. Kupio sam je u nekoj maloj radnjici za 10 evra i sasvim je ok za tu kintu.

Prilozi

• Picture 094.JPG
    Picture 094.JPG
    126.2 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
Logitech UltraX .. i tesko bi se mogao vratiti na neku "obicnu" sada.

Logitech Media Keyboard Elite.
Kosta malo preko 2000din ali vredi svaki dinar.

MS Industrial KB-709,a inače je kopija od Geniusove tastature

Logitech Internet Navigator SE (elite).

Logitech G11 Gaming Keyboard

1_10056788_0.jpg

Logitech MX3000 Cordless Desktop

Tastatura do bola, ima, naravno, dugmitje koje i ne koristim, dosta udobna, baterija evo, posle 10 meseci, josh uvek "good".. bez zamerki
Mish mi se ne svidja, ne mogu koristiti sve tastere (koji bi mi olakshali rad), verovatno neki sukob drivera ili neshto slichno, mrzi me i da se cimam.. prezicnost NIJE bash najidealnija, no podnoshljivo je.. Baterije menjam u proseku na 2 meseca (ochekivao sam duzhe..)
Sve u svemu, 9/10 :D

Genius KB-16e Scroll

Prednosti: odličan hod tastera, izdržljiva, srpski tasteri, super dizajn, dovoljno dodatnih tastera (multimedija i još ponešto), skrol točak, veliki enter i backspace, nije skupa niti "prelomljena", krupne oznake na tasterima

Mane: nema power taster (a na Visti Sleep ne može da se koristi kao Power :( )

inače, ne verujem da bih ikada dao više od 1.500-2.000din za tastaturu, kad ima odličnih za oko 1.000 ;)

Poslednja izmena:
odkad je prednost srpski tasteri :trust:

evo tastatura; ali nagradno pitanje: koliko ima racunara :)

Prilozi

• DSCN4649.jpg
    DSCN4649.jpg
    148.9 KB · Pregleda: 338
da, hvala... radjen je u PhotoShop-u :p

pa jedan je mac :p

Mitsumi od pre 8 godina :)
I ne bih je menjao ni za jednu drugu,jer mi svi oni pomocni tasteri koji se nalaze na novijim deluju samo kao smetnja ili bi mozda samo trebao da se naviknem na njihovu upotrebu :)

Poslednja izmena:
Logitech ... Od kad mi je Geniusiov Slim Star prvaio probleme presho sam na pouzdanijeg Logitecha

Nazad
Vrh Dno