Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

Reci mi jel to onaj model tezak ko tuch? mnogo mi se svidela tezina i kvalitet izrade...:p
Sad videh da user GSM ima Saitek Eclipse II to je ta :)

Pa i ova je isto teshka ko tuch :D samo neznam da li je teza od II jer je nisam nikad drzao u rukama :)

Logitech g17 od prvog dana kada je izasla kod nas.Bila je oko 75 eu.Nije mi zao_Odlichna je za moje shape.

Imam neku Genius Ultra slim model,sa plitkim tasterima koja je placena 1500 dinara i koja je bar dizajnerska kopija DiNovo Logitech tastature koja je 8 puta skuplja. ODLICNA JE , a imao sam i DN. Nista posebno

Taj G17, to neki novi model ? :D

Hehe,,,,,probisvetu jedva si dochekao a?:d
g15 naravno.Ako neko ima link za skidanje pluginova za nju ,neka postuje.
Ma jok bre upravo je rekao za koga glasa stalno
A ovaj je josh brutalniji.:D Poslednjeg puta sam na listi dopisao "tarzan-gospodar majmuna i Mangani stranka" i glasao za njih.:D
Inache ova mi se josh vishe svidja ali je bash skupa:
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3498&cl=roeu,en

Poslednja izmena:
Hvala////Ja vec nashao ovaj besplatni plugin za G15 logitech.
Sad cu da ga zapakujem i postujem ovde jer je free.Posluzice ljudima koji imaju G15.
Uputstvo je da se fajlovi raspakuju na Program files->Logitech->G-series Software
Posle na tasteru na tastaturi se odabere mod dipleja koji se zove SirReal's panel.

Prilozi

• g 15 diplay.jpg
    g 15 diplay.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 178
  • g15.rar
    75.8 KB · Pregleda: 62
Logitech Ultra-Flat

Hehe,,,,,probisvetu jedva si dochekao a?:d
g15 naravno.Ako neko ima link za skidanje pluginova za nju ,neka postuje.

A ovaj je josh brutalniji.:D Poslednjeg puta sam na listi dopisao "tarzan-gospodar majmuna i Mangani stranka" i glasao za njih.:D
Inache ova mi se josh vishe svidja ali je bash skupa:
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3498&cl=roeu,en

:) btW igrao sam se malo sa novim g15...nishta osim manje velichine ne moze da ponudi. Tasteri su malo bolji, ali ne utoj meri da bi se prelazilo na stari dobri g15...
Ni moj deda nikako da pobedi na izborima...njega sam dodavao :)

Od nedavno MS Wireless Laser Desktop 5000.
Komplet je, cini mi se, identican sa Laser Desktop 6000 v2.0 ali dolazi u retail pakovanju.
Tastaturom sam odusevljen, mis je mozda malkice ispod po kvalitetu ali takodje odlican.
Preporuka :type:

Prilozi

• Microsoft laser desktop 5000small.jpg
    Microsoft laser desktop 5000small.jpg
    112.8 KB · Pregleda: 164
@Plastic: Congrats! Tastatura je odlična + izgleda lepo.

G15 logitech

Hvala////Ja vec nashao ovaj besplatni plugin za G15 logitech.
Sad cu da ga zapakujem i postujem ovde jer je free.Posluzice ljudima koji imaju G15.
Uputstvo je da se fajlovi raspakuju na Program files->Logitech->G-series Software
Posle na tasteru na tastaturi se odabere mod dipleja koji se zove SirReal's panel.

Nisam uspeo da instaliram kaze, LCD error LCDsirreal fauled to initalize the G15 LCD link
Savet?

Poslednja izmena:
a4 tech slim (imam 2 iste) posto stalno prospem pivo po tastaturi pa prestanu da rade (u zadnjih godinu dana sjebao sam 4-5)

Microsoft Natural Ergonomic 4000. Posle ovoga mislim da vise nista drugo necu koristiti u zivotu :) Samo da i tastatura pozivi toliko :D Ali napravice oni vec noviju verziju.

Genius Kb-19. Lepo me služi već 3 godine, mada ozbiljno razmišljam da je promenim za neku egromediu...

Microsoft Natural Ergonomic 4000, jedna od najboljih investicija... Prezadovoljan sam.

Logitech UltraX,koristim je vec evo dve godine i extra sam zadovoljan.
Sledeca kupovina Razer Lycosa...

Skoro sam nabavio ovu tastaturu a4tech - KL(S)-5UP preporucujem je svima koji hoce vise mesta na stolu
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=100&SCID=101&MNO=KL(S)-5UP
a4tech-mini-clavier-compact-kl-5up~1616072.jpg
cena je SAMO 600 din.

Poslednja izmena:
Logitech Internet keyboard Y-ST39 - modovana ;-)
Chicony KR-0350 + mouse wireless komplet - nemodovano :-(

Nedavno sam kupio Zboard Gaming Keyboard i prilično sam zadovoljan.Jedina mana ove tastature je što je klasična tastatura baš loša za kucanje (ali joj to i nije namena), dok je gamerska za svaku pohvalu.

Logitech Wireless Comfort Laser... zasad zadovoljan |)

Nazad
Vrh Dno