Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, molim ako je moguce da dobijem odgovor, da li radi i dalje kopanje sa jedne Ip adresw na neverifikovane naloge, odnosno da li uopste radi isplata ? Izvinjavam se sto nisam pratio temi u zadnje vreme, a dodjuh u posed nekog telenor rutera za koji mislim da IP ne bi trebo bit blokiran, pa ko veli da probam 🙂 da li da pokusavam ?

Kopanje radi, ali isplate ne rade, tako da nemas smisla pokusavati, pitanje je hoce li ikada isplate i proraditi.
Ja ti ne savjetujem da pokusavas, opet odluci sam.
_________________________________________________________________________________________

Postoji rjesenje da se nesto izvuce ko ima dosta naloga da uzme starter (ili da se udruzi vise ljudi sa vise naloga i uzmu starter) pa za starter vezu sve naloge.
Onoliko koliko iskopas na nalogu dobices 10% na starteru i tu zaradu mozes podici.
Kad iskopas na nalozima 15€ uzmes demo iz iskopanog live balanca held od demo-a dolazi na starter nalog, takodje naredni 10 dana dolazi i 10% od demo kopanja i 10% od zarade grafikama, sve dolazi na starter nalog.
Izracunao sam na ovaj nacin jedna R9 280X koja kopa na 4 naloga za 25 dana iskopa 25€
4XR9 280X na 16 naloga vezani za starter za 25 dana zarade 100€ zarade znaci taj starter, moze se pustiti jedna karta da kopa i na tom starteru pa da za 25 dana i tu se zaradi 25€ plus sto bi i taj starter za 25 dana zaradio uz kopanje malo vise od 25€, pa bi ukupna zarada bila za 25 dana oko 150€.
________________________________________________________________________________________
Tu je racunica koliko imate karti sracunajte isplatili vam se ili ne ako imate malo karti malo naloga onda se udruzite s nekim u kupovinu startera i vezite referale za starter.

@goldi

a kako isplatiti uz pomoc cryptopay-a??

dali je obavezno verifikovati nalog na CP ako bih hteo da tamo te eventualno podignute evre sa kojina pretvorim u BTC???

Hoces da kazes da ti radi isplata sa Startera? Imam dva startera kupljena 02.01.2015. i ne mogu da podignem nista. Za cryptopay samo pise Waiting for balance i ako imam preko 10 u Live Balance.

Hoces da kazes da ti radi isplata sa Startera? Imam dva startera kupljena 02.01.2015. i ne mogu da podignem nista. Za cryptopay samo pise Waiting for balance i ako imam preko 10 u Live Balance.

Moraju biti svjeze kupljeni starteri poslje 10.2 2015. sa stari startera ne radi sa novo uzeti kazu da radi ( nije ovo 100% provjereno i ja trazim ovu informaciju)
@Bojane ne znam treba li verifikacija za cryptopay kad se povlaci BTC imam reg. nalog na cryptopay poslacu nesto btc-a pa ga probat vratiti tako da je to lako provjeriti, ali prvo moram saznati da li sigurno radi isplata sa svjeze uzeti startera na cryptopay.

Ako je neko uzeo starter poslje 10.2 neka se obavezno javi, mada cisto sumnjam da ima takvi ovde nije se niko vjerovatno usudio da uzme starter nakon svega sto se izdesavalo.

Poslednja izmena:
Znači treba rizikovati 0.4btc i kupiti starter nalog... Da li može kupovina startera iz balance al do 100e ima dosta da se kopa....

Vidim da starter može i from balance da se kupi... al koliko treba kopanja do 100e 🙁, neznam dal je nalog posle verifikovan ako se kupi sa doge ili je ista situacija kao sa demo da se neverifikuje......
Sve može da se reši, možemo da se udružimo i da kupimo zajedno jedan starter i probamo, ako isplate rade nema problema ako nerade bacili smo 0.4btc i gotovo....

Poslednja izmena:
alo, NE RADEEEEEEE

alo, NE RADEEEEEEE

Dokaz i bez potrebe su velika slova, ako imas starter kupljen poslje 10.2 2015 fino uslikas i kazes ljudi ne rade isplate sa startera i onda zatvaramo pricu dok ne proradi neki vid isplate ili zavrsavamo sa temom.
Ako rusi kazu da povlace sredstva sa svjeze kupljeni startera sto ne bi i nama radilo.
Jos se nadam da ce se neko javiti sa informacijama, i dokazima da ima svjeze kupljen starter.

@karanovicz ko garantuje da ce btc- biti gdje je sad, nije nam niko nista garantovao ni da cemo kopat 3 mjeseca ovde jednostavno nema garancije u ovom ludom crypto svjetu. Ide se na rizik ko smije rizikuje ko ne zavrsava se prica, i ja bi je ovde zavrsio, sta sa opremom propada nece je niko 😀
Kopat nesto drugo i vise potrosit struje to sam odma u startu otpisao.

Koliko treba da budeš opičen da sad kupiš bilo koji paket kod njih?

@goldi
Slažem se da u Crypto svetu nema garancija ali ovde se radi da trebaš, ne da kopaš kod njih, nego da im daš novac iz svog džepa da bi kopao tj. možda bio u mogućnosti da pokupiš iskopano...Po ovom njihovom principu mnogi radnici (real world) su ostajali suvog... 🙂d)...novčanika jer rade po 2-3 meseca, gazda ih zavlači za platu (ili im daje po 15-20%) pa nakon nekoliko meseci im kaže " ***a ljudi nema para, tražite drugi posao"...Oni koji su to shvatili na početku davno su otišli a uvek ima onih koji kažu "neka, radićemo kod njega isplatiće kad bude mogao"..... Još bolji fazon bi bio kad bi gazda tražio od radnika da mu pozajme da bi radili kod njega a on će ih isplatiti...posle :-devil-:.
Nadam se da si izvukao pouku iz ove priče (istinite)...😉

Dokaz i bez potrebe su velika slova, ako imas starter kupljen poslje 10.2 2015 fino uslikas i kazes ljudi ne rade isplate sa startera i onda zatvaramo pricu dok ne proradi neki vid isplate ili zavrsavamo sa temom.
Ako rusi kazu da povlace sredstva sa svjeze kupljeni startera sto ne bi i nama radilo.
Jos se nadam da ce se neko javiti sa informacijama, i dokazima da ima svjeze kupljen starter.

@karanovicz ko garantuje da ce btc- biti gdje je sad, nije nam niko nista garantovao ni da cemo kopat 3 mjeseca ovde jednostavno nema garancije u ovom ludom crypto svjetu. Ide se na rizik ko smije rizikuje ko ne zavrsava se prica, i ja bi je ovde zavrsio, sta sa opremom propada nece je niko 😀
Kopat nesto drugo i vise potrosit struje to sam odma u startu otpisao.

ahahahahha, rade starteri kupljeni posle 10.2.2015. pa jel ti umes da brojis , pustili novim buudalama par dana da se nadaju. imam 4 startera koji su placeni 5.1.2015 tad je i nalog kreiran i ne mogu da se dignu pare, imam starter od 9.2.2015. kupljen iz live balansa ista prica, Waiting for balance.

ahahahahha, rade starteri kupljeni posle 10.2.2015. pa jel ti umes da brojis , pustili novim buudalama par dana da se nadaju. imam 4 startera koji su placeni 5.1.2015 tad je i nalog kreiran i ne mogu da se dignu pare, imam starter od 9.2.2015. kupljen iz live balansa ista prica, Waiting for balance.

Samo poslje 10.2, a to iz live balanca i to pre 9.2 ne radi, sad jesu li budale ovi sto su uzeli startere poslje 10.2 to ce vrjeme pokazati, oni kopaju trenutno zaradjuju..buducnost ne moze niko predvidjeti, ali je veliki rizik, neki su napustili (velika vecina) neki su ostali vrjeme ce pokazati ko je napravio pametnu odluku.

To svakako ja sam juce sve stavio na 288 nije proslo cekamo novu priliku 😉

da,da i LTC 40$+
sad kad nas cuju oni sa stepenicama sad ce paljba da pocne 🙂

Hajde da se udružimo i damo po neku paru da se skupi za starter i probamo, ja ću prvi da priložim recimo 0.05btc, da se skupimo nas 8-10 ljudi evo nove btc adrese 16HA56KFvGgyKMppMrLiNifgR2j7AHDrgc ako bude nešto odlično podelićemo zaradu na ravne časti ako ne bacili smo 100e i toliko.... ja ustvari imam 4 free naloga sa po 7-8e tako da će isplata od 10e na cryptopay biti za jedan dan....

drugar ima nalog sa 85e (istekli demo) tako da možemo tu da probamo, ako radi čovek je na konju naravno sve što bi preko nakopali podelili bi.......
nažalost ovi 81e su u held a 4e u live 🙁 trebalo bi se sačekati neki dan da se nakopa....
meni su po 3e u live balance ostalo isto u held...

Poslednja izmena:
Imam ja na heldu 300e. Ako mi vrate odma cu da uzmem pilot.

Mogli bi da skupimo za starter jos veceras ako ima voljni ljudi 10-tak nas da se skupi i doniramo na jednu adresu uzme se starter i vidimo moze li se ili ne povlaciti novac sa startera.
Imamo li bar 10 ljudi voljni da oprobamo?
Nek se ne javljaju ovi sto su vec odustali, nek puste nas koji bi pokusali jos nesto da ovde zaradimo!

Mogli bi da skupimo za starter jos veceras ako ima voljni ljudi 10-tak nas da se skupi i doniramo na jednu adresu uzme se starter i vidimo moze li se ili ne povlaciti novac sa startera.
Imamo li bar 10 ljudi voljni da oprobamo?
Nek se ne javljaju ovi sto su vec odustali, nek puste nas koji bi pokusali jos nesto da ovde zaradimo!
sasami je vec dao btc adresu za uplatu. Ko organizuje uplate, ti ili on?

Adresa je tu, nije problem kod mene, nemoramo moj nalog da uplatimo može bilo čiji koji ima što više evra u live balance, kako bi odmah isprobali isplatu. Da se prvo dogovorimo koliko nas ima....

Poslednja izmena:
Adresa je tu, nije problem kod mene, nemoramo moj nalog da uplatimo može bilo čiji koji ima što više evra u live balance, kako bi odmah isprobali isplatu. Da se prvo dogovorimo koliko nas ima....

Da upravo to haj da se prebrojimo koliko nas ima.
Moze bilo koji nalog bilo koja adresa za to cemo se lako dogovorit ko je voljan nek se samo izjasni

Edit: tek sad vidjeh obavjestenje izmedju ostalog:

" We have already resumed payouts for many of our users and expect to resume payouts for everyone else by the beginning of March"
https://cointellect.com/news/view/?id=48

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno