Ma to sam i ja pročitao ali mi je realno jako sumnjivo da će da plate ono što je zaostalo...

Ta ideja da se prvo proba karticom kupit demo je idealna ali kako da otkrijemo kojom se to karticom moze uraditi.
>Vidio sam sa tvoji slika da se demo moze uzimati vise puta (taj bi se demo svako 10 dana morao uzimati karticom) svako 10 dana uzima se demo, ali nalog bude verifikovan i moze se isplacivati, odlicna ideja samo da skontamo kojom karticom.
Da li bi ukrajinac odao tu informaciju?
Onda to nije problem otic otvorit devizni racun u hypo uzet tu karticu stavit nesto love na devizni samo da se isproba, ako prodje onda staviti opet svako 10 dana uplacivat demo sa kartice kako bi nalog bio uvjek aktivan, jer dzaba sto je nalog verifikovan po isteku demo-a ne moze se podizati lova, jedino uplatit jedan demo karticom pa recimo sacekas 20 dana nakupis 20 ili vise € kad odlucis da ih povuces opet uplatis demo karticom i tako u krug... bitno je da ima izlaz 😉
Samo me brine jedna stvar hoce li se moci jednom karticom uzeti demo na vise naloga ili ce morati koliko naloga toliko kartica, to bi vec bila komplikacija.
Ne Nikola vec borba za ono sto je uplaceno po pravilima ponudjaca !!!
sa stranih foruma kazu da isplate ne rade ni sa naloga od 10.02.2015 tj nekima navodno rade, a nekima NE rade
Dobro je da svi ljudi ne misle isto, u kriptosvjetu kada vecina misli isto suprotno se dogodi, nadam se da ce i ovde to da se desi, svi misle da je kraj nista me ne kosta da mislim suprotno i da pronadjem nacin kako da bar jos nesto izvucem, ako se desi da ne uspijem u konacnici nisam nista izgubio...vjerujem ako se desi ili pronadje neki vid isplate da ce zasuti pm, kao i kad je teme otvorena, sad kad treba nesto skupit neku sicu u btc-u da se isproba taj starter nece niko, svak bi htio da jedan covjek pljune 100€ pa ako radi onda bi i drugi sve bi dzabe 😀
Dobili ste temu dzabe -3 mjeseca odlicne zarade, i ako bi i dalje pronasla se neka mogucnost opet bi trazili da bude dzabe, a do tada bitno je da se pise, da treba biti kako neko napisa opicen, sumanut pa nesto pokusavati...bitno je da se pise bilo sta, a ako treba nesto korisno uraditi jok to batali prevara.
Ima ljudi koji su na osnovu ove teme zaradili 1000€ (licno znam) nece niko da da pisljivi 0.05btc da vidimo jel taj starter ima mogucnost isplata.
Vjerovatno je neko vec uzeo taj starter, ali iz inata nece da napise, bas zbog likova koji opet kazem dodju u temu i cilj im je da nesto napisu, bilo sta, ali da napisu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari