Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to sam i ja pročitao ali mi je realno jako sumnjivo da će da plate ono što je zaostalo...

Ma to sam i ja pročitao ali mi je realno jako sumnjivo da će da plate ono što je zaostalo...

Doce nam held u live balanca, ali sta opet kako povuc 😀 koji su oni mutanti, bice eto platili smo vam lova vam je u live balance uzmite startere i povucite svoj novac.
Ovo je dobro za ljude koji su imali dosta zaradjeno, a mi koji smo dizali svaki dan i sto nam je ostala neka sica tu sicu necemo ni izvuc 😀

Ima nas već četvorica....

sasami
goldi
ciki022
mlađa

ajte ljudi, šta ste se stisli....

Ja sam za , i slazem se da uplatimo to nekome ko ima vec dosta evra na live-u kako bi sto pre videli moze li se vaditi veca svota od 10 ev... moj nalog sada ima oko 20ev u live ima opciju da si dize preko cryptopay-a mada mislim da je najbolje da se ne placa odmah starter nego da uzmemo prvo demo... Ali posto sam ja pricao sa jednim ukraincem koji je navodno jako blizak cointellect-u kaze mi da se mora uplatiti karticom (za btc nije siguran da li ce verifikovati nalog)...

ja sam napravio nalog 12.02.2015 i na njemu imam gomilu referela koji mi donose dnevno zajedno sa jednim demo-om kupljenim iz live balancea i solomining-om oko 10 ev dnevno... imam opciju za isplatu preko cryptopa-ya (ne stoji mi waiting for balance ) i zelim da isprobam sve to zajedno sa vama kako bismo vise razbili ove nase iluzije... evo saljem slike u prilogu pa ajde da glasamo ...

Iz razgovora sa ovim ukraincem, shvatio sam da su nalozi koji imaju bilo sta u held zakljucani do daljnjeg... da li ce biti i kada otkljucani , nema informacija...

Evo ovako stoje stvari za moj plan...

Napravio sam nov nalog posle 10.02.2015. odmah zakacio referale i u roku od dva dana skupio 15 ev za demo, uplatio demo iz live balace-a ...
To nije verifikovalo nalog , jos jedan dan kopanja (sa sve demo-om) sakupio preko 10 ev i kad sam isao da podignem preko cryptopay-a dobio sam poruku da nalog mora biti verifikovan...

Iz razgovora sa ukraincem dobio sam informaciju da bilo koji nalog koji je kupljen preko neke kartice ( ne iz live balance-a a za btc nije siguran) verifikuje nalog i posle se mogu dizati pare (poslao mi je gomilu slika njegovog naloga sa sve transakcijama i sa cointellect.com is primljenih sa cryptopay-a (za to mi je trazio da mu posaljem nagradu od 0.3 btc-a , i obecao sam mu da cu mu poslati ali tek kad se uverim da je sve istinito znaci ovih dana) u medjuvremenu puca bter.com i ja ostajem kratak za 5 btc-a 🙁

E sad posto se btc-om ni ne moze kupiti DEMO, vec samo nekom karticom , misljenja sam da je pametnije da uplatimo demo sa neke kartice i da prvo vidimo da li se nalog time verifikuje i ako se verifikuje mozemo probati odmah hoce li se moci i pare podizati sa njega , a ako ne onda se proba starter , e ako ni to ne radi onda smo svi pukli po nekih 10 evrica i mirne duse mozemo da kazemo da smo sve pokusali i da nista nije uspelo...a ako uspe onda ce ovi sto su nas odgovarali od pokusavanja biti zamoljeni da nam se revansiraju za pozitivne vesti i nastavak zarade....

Ako se moze kopati i dizati pare samo sa DEMO-a onda je to vec nesto...

Evo mog nalog sa dokazima i trenutnim stanjem balance-a veceras posle 12 ce tu biti jos nekih 10 ev vise znaci bice ukupno oko 32 ev u live balance-u sto znaci da ce moci odmah i da se proba da se dignu pare ako neko ima karticu sa deviznim racunom i uplati na njega DEMO , ja cu to svakako uraditi sam ali tek u sredu kada banke pocnu da rade jer je sada dan drzavnosti i ni jedna banka ne radi pa ne mogu uplatiti pare na moju VISA elektron karticu 🙁

Takodje napominjem da imam i otvoren i verifikovan cryptopay account koji nisam koristio nikada ni za sta tako da nece biti blokiran ako pokusamo da podignem pare preko njega

dakle treba nam samo neko ko ima 15 ev na kartici kako bismo mogli da probamo sada , ako ne sacekajte do srede uplaticu ja sam pa vam javljam svima

Zamisao je sledeca : Ja mu dam user i pass od ovog accounta on se zakaci kupi demo karticom i otkaci se , ostalo cu ja da probam i da javim svima , podaci sa kartice se ne vide jer ih je on sam ukucao na svom racunaru meni na mail ne stize izvestaj sa brojevima na kartici tako da opusteno mozemo tako da odradimo , a ja cu posle toga naravno promeniti sifru a mogu mu i poslati tih 15 ev odmah na njegov cryptopay account i svima lepo...

Ajd dogovorite se pa javite
1.jpg2.jpg2.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Poslednja izmena:
ne bato , to sam i ja primetio, samo toliko koliko pise 1.3e dnevno 🙁 (to 1.2 stoji jer je sada tek 21:30)
Ali iskren da budem ne zanima me , ja i necu da zaradjujem od njihovog vec od mog kopanja , a njihov kolko kapne neka kapne 🙂

Poslednja izmena:
Ta ideja da se prvo proba karticom kupit demo je idealna ali kako da otkrijemo kojom se to karticom moze uraditi.
>Vidio sam sa tvoji slika da se demo moze uzimati vise puta (taj bi se demo svako 10 dana morao uzimati karticom) svako 10 dana uzima se demo, ali nalog bude verifikovan i moze se isplacivati, odlicna ideja samo da skontamo kojom karticom.
Da li bi ukrajinac odao tu informaciju?

Ta ideja da se prvo proba karticom kupit demo je idealna ali kako da otkrijemo kojom se to karticom moze uraditi.
>Vidio sam sa tvoji slika da se demo moze uzimati vise puta (taj bi se demo svako 10 dana morao uzimati karticom) svako 10 dana uzima se demo, ali nalog bude verifikovan i moze se isplacivati, odlicna ideja samo da skontamo kojom karticom.
Da li bi ukrajinac odao tu informaciju?

Kaze da moze bilo koja visa ili mastercard a ja sam pricao sa jednim likom odavde sa forum-a i rekao mi je da je kupio ranije neki contract sa Visom ili mastercard HYPO banke...
Evo sad iskopah po privatnim porukama i u pitanju je MASTERCARD HYPO banke koju je covek dobio uz devizni racun u toj banci

Mada ja mislim da moze bilo koja takva kartica bilo koje banke samo je bitno da je vezana za devizni racun... Moja jeste ali nemam para na njoj sada , moram da cekam sredu da prorade banke... pa ako neko ima neku takvu neka izvoli da pomogne i istrazi

Poslednja izmena:
Onda to nije problem otic otvorit devizni racun u hypo uzet tu karticu stavit nesto love na devizni samo da se isproba, ako prodje onda staviti opet svako 10 dana uplacivat demo sa kartice kako bi nalog bio uvjek aktivan, jer dzaba sto je nalog verifikovan po isteku demo-a ne moze se podizati lova, jedino uplatit jedan demo karticom pa recimo sacekas 20 dana nakupis 20 ili vise € kad odlucis da ih povuces opet uplatis demo karticom i tako u krug... bitno je da ima izlaz 😉

Samo me brine jedna stvar hoce li se moci jednom karticom uzeti demo na vise naloga ili ce morati koliko naloga toliko kartica, to bi vec bila komplikacija.

Onda to nije problem otic otvorit devizni racun u hypo uzet tu karticu stavit nesto love na devizni samo da se isproba, ako prodje onda staviti opet svako 10 dana uplacivat demo sa kartice kako bi nalog bio uvjek aktivan, jer dzaba sto je nalog verifikovan po isteku demo-a ne moze se podizati lova, jedino uplatit jedan demo karticom pa recimo sacekas 20 dana nakupis 20 ili vise € kad odlucis da ih povuces opet uplatis demo karticom i tako u krug... bitno je da ima izlaz 😉

Samo me brine jedna stvar hoce li se moci jednom karticom uzeti demo na vise naloga ili ce morati koliko naloga toliko kartica, to bi vec bila komplikacija.

Pitao sam i to ovog ukrainca medjutim tu mi je rekao da mora jedna kartica jedan nalog i to jeste komplikacija ali ***... mislim da bi me na salteru banke cudno gledali kada bih dosao za zahtevom da uzmem kod njih recimo 20 kartica na moje ime 😀

Mada i to nije neki problem proveriti samo ako radi isplata, otvore se dva tri nova naloga uplati se demo na oba ili sva tri i vidi se da li je nesto blokirano, ako nije picimo , ako jeste ****s 30 evra kad se ovde lepo zaradi 🙂

Poslednja izmena:
Ako sve mora preko banke da se uplaćuje za contract, realno nema od toga ništa...
Taj ukrainac je stvarno sisa ako ti je tražio 0.3btc i sam neznam zašta....
BTC kada se uplaćuje uvek je nalog bio verifikovan, a on nije siguran da će da se verifikuje ako se uplati sa BTC....
Sreda je tu pa ako pokušavaš sa nekom karticom onda ima smisla baciti 16e za demo pa videti, to možeš sam da izfinansiraš, ja bih ipak probao starter sa BTC ali to nezavisi samo od mene, ako ima dovoljno ljudi za dogovor onda najbolje da probamo na nekom svežem nalogu koji nema ništa u held...

Ova tema će postati jednog dana primer ljudske alavosti...

Ne Nikola vec borba za ono sto je uplaceno po pravilima ponudjaca !!!

Ostalo je i meni dosta para, što uplaćenih, što zarađenih ali kad je kraj, kraj.

ovo postaje zalosno, sve se svodi na to da je neko cuo od nekog i video kako to radi ( a taj neko ako je to i video , pa sto nije uplatio) , moje misljenje je cak i ako puste nesto od isplata to ce biti na kratko , na svim stranim forumima isto i kod italijana su nesto slicno pokusali, ali bezuspesno

Ne plači zato što se završilo. Smej se zato što se dogodilo.
G. G. Markes

Ej ljudi, vi se ovde gimnasticite i prepucavate oko 10-15€ kao da je rec od 10-15k evrova 😀

Pomirite se s tim da su to prevaranti kojima osmisljena prevara nije krenula kako treba, i rastegla se zbog njihove lose organizovanosti. Ako vec hocete da se kockate i da sami sebe nervirate, imate onaj sistem gde za ulozenu kolicinu koina dobijes x2 za 100 sati.. takvih ima ne jedan, nego gomila slicnih sistema 😀

Ponovicu opet, samo sam jedan nalog verifikovao sa btc (koje sam zaradio preko njihovih free usera) kupivsi demo preko kog cu izgenerisati referale za sve ostale free usere. I to je apsolutno sve sto sam ikada planirao i da im platim, jer sistem kakav su oni osmislili iz aviona je licio na prevaru, i bilo je vidjeno da ce se dogoditi rasplet kao sa pocetka februara.

Ovo sto oni sad rade je klasicno cedjenje parica od naprzenih ljudi koji i dalje veruju da ce dobiti nesto od njih. Tako ce recimo nekom ukrajincu isplatiti par naloga, on ce da kaze nekom drugom trecem, i opet ce se naci neko pohlepan do bola, ko ce uplatiti ziv kesh za neki od skupljih ugovora, kako bi obrnuo ulozeno za mesecak dana..

Najveca njihova greska je bila sto ni oni sami nisu znali sta kako hoce, tj lose organizovani.. prvo uvodjenja fee-a 30%.. pa onda kao ajde mnogo je pa spuste na 20%.. onda pocnu da limitiraju 100e daily preko dogea.. pa limiti na isplate preko ppal, pa blokiranje isplate na cryptopay.. jednostavno mnogo lose organizovano..

Pomirite se s tim da oni sad pokusavaju da nadomeste nenadomestivo, i da se hvataju za kratke slamcice.. sto bi nas narod rekao 😉 dok je trajalo bilo je lepo, ko se iole iscimao oko ove price prosao ne full i to je to.. traziti neku novu pricu i mesto za ulaganje.

Cointellect jednostavno vise nije to mesto.

Dobro je da svi ljudi ne misle isto, u kriptosvjetu kada vecina misli isto suprotno se dogodi, nadam se da ce i ovde to da se desi, svi misle da je kraj nista me ne kosta da mislim suprotno i da pronadjem nacin kako da bar jos nesto izvucem, ako se desi da ne uspijem u konacnici nisam nista izgubio...vjerujem ako se desi ili pronadje neki vid isplate da ce zasuti pm, kao i kad je teme otvorena, sad kad treba nesto skupit neku sicu u btc-u da se isproba taj starter nece niko, svak bi htio da jedan covjek pljune 100€ pa ako radi onda bi i drugi sve bi dzabe 😀
Dobili ste temu dzabe -3 mjeseca odlicne zarade, i ako bi i dalje pronasla se neka mogucnost opet bi trazili da bude dzabe, a do tada bitno je da se pise, da treba biti kako neko napisa opicen, sumanut pa nesto pokusavati...bitno je da se pise bilo sta, a ako treba nesto korisno uraditi jok to batali prevara.
Ima ljudi koji su na osnovu ove teme zaradili 1000€ (licno znam) nece niko da da pisljivi 0.05btc da vidimo jel taj starter ima mogucnost isplata.
Vjerovatno je neko vec uzeo taj starter, ali iz inata nece da napise, bas zbog likova koji opet kazem dodju u temu i cilj im je da nesto napisu, bilo sta, ali da napisu.

U najboljem slucaju, po nas, moze da se ponovi identicna prica, ali identicna, koja ce vrlo kratko trajati.... dok pohlepni ne krenu da uplacuju neke pilote, astronaute... i tako to 😉

i to recimo uz fee 30-40% na isplatu free uzerima 😉

Uhhh nije me bilo neko vreme ovde, ali vidim da se patite sa karticama... kontam da ima i resenje za to samo sto nisam jos probao. Ali koliko vidim, najbitnija stavka je da li ce nesto ovi olosi isplatiti, jer u suprotnom cak i to minimalno ulaganje od 15e nema smisla nikakvog. Ja sam za, ako je akcija jos uvek u toku, javite mi gde da posaljem 0.05btc. To je najmanji problem. A imam i resenje za kako sa jedne kreditne kartice, uplatiti 10 naloga 😀 postoji mogucnost, podelicu sa vama, samo daj da vidimo jel vredi cimanje uopste ili je sve otislo u honduras (talin)....

sa stranih foruma kazu da isplate ne rade ni sa naloga od 10.02.2015 tj nekima navodno rade, a nekima NE rade

To i jeste najgore sto se ne zna rade li ili ne rade isplate, a da bi saznali moramo isprobati tj. ubrzo cemo znati 😉

ima nas već 5-torica, uplata bi bila nešto manje od 0.1btc ako nas ostane ovoliko...

Dobro je da svi ljudi ne misle isto, u kriptosvjetu kada vecina misli isto suprotno se dogodi, nadam se da ce i ovde to da se desi, svi misle da je kraj nista me ne kosta da mislim suprotno i da pronadjem nacin kako da bar jos nesto izvucem, ako se desi da ne uspijem u konacnici nisam nista izgubio...vjerujem ako se desi ili pronadje neki vid isplate da ce zasuti pm, kao i kad je teme otvorena, sad kad treba nesto skupit neku sicu u btc-u da se isproba taj starter nece niko, svak bi htio da jedan covjek pljune 100€ pa ako radi onda bi i drugi sve bi dzabe 😀
Dobili ste temu dzabe -3 mjeseca odlicne zarade, i ako bi i dalje pronasla se neka mogucnost opet bi trazili da bude dzabe, a do tada bitno je da se pise, da treba biti kako neko napisa opicen, sumanut pa nesto pokusavati...bitno je da se pise bilo sta, a ako treba nesto korisno uraditi jok to batali prevara.
Ima ljudi koji su na osnovu ove teme zaradili 1000€ (licno znam) nece niko da da pisljivi 0.05btc da vidimo jel taj starter ima mogucnost isplata.
Vjerovatno je neko vec uzeo taj starter, ali iz inata nece da napise, bas zbog likova koji opet kazem dodju u temu i cilj im je da nesto napisu, bilo sta, ali da napisu.

zarada mi je ocajna daleko od tih 1000€ ali hocu da ucestvujem, nadjite jos nekog pa da se kupi taj starter, na ovom mom nalogu fali 58e do startera ali mislim da je vec neko to probao i ne moze pa onda ajde nov da se proba. Za svaki slucaj pustim minere 5 minuta na ovim aktivnim nalozima cisto da ih bot ne sredi.

Spisak:

sasami
goldi
ciki022
mlađa
mirkosd
radiosb
atarian
shaolin_RS

pošto je već izvesno da uzimamo starter pustiću danas novi nalog da kopa i staviću referal kako bi što pre nakopali 10e, mislim da je ipak tako najsigurnije nego da probamo neki postojeći nalog......

Poslednja izmena:
@Goldi, druže, niko vam ništa ne brani, radite šta god želite. Mi smo samo iznenađeni vašom skoro dečjom naivnošću kada su ovakve stvari u pitanju. Kakvi crni starteri, kakve isplate, kakvi bakrači? Druže, ne postoje nikakvi "starteri", "piloti", "demoi", to su bile fore, modus po kome su ljudi uplaćivali pare. Kako niste svesni da je sve to farsa od početka (pogotovo ti), igra u kojoj gube oni koji se kasnije uključe, ili oni što se prevare i daju novac. Vi se odnosite prema ovome kao da je neki ozbiljan sistem u pitanju, koji je, eto, "trenutno zapao u poteškoće"... !!!??? Kao, ako skoči btc, i oni će početi sa isplatama...!!!??? Realnost je, na žalost, drukčija! Oni neće NIKAD početi sa isplatama, oni su završili. Ovo je samo jedna od bezbroj ponzi prevara na internetu, što se iz aviona videlo od prvog dana, najviše po nerealno visokim isplatama. Uzeli su šta su mogli, manje ili više uspešno i zatvorili. Srešćemo ih sigurno opet, ali u nekoj drugoj prevari. Ova priča je završena. Kad vam krajnje dobronamerno to kažemo, vi se onda uvredite i mi "spamujemo temu". A u stvari samo polazimo od pretpostavke da se nikad niste sretali u praksi sa ponzi prevarama i reagujemo onako kako negde očekujemo da biste i vi za nas. Delujete malo uvređeno, a nema razloga, jer nismo zlonamerni, za razliku od mnogih koji čitaju to što pišete i valjaju se od smeha. Ljudi jesu skloni da veruju prvenstveno u ono u šta žele da veruju, ali vi ga brate baš preteraste... Naravno, vaše pravo je da mislite drukčije, i plaćajte još ako mislite da treba, ali svako ko je hladne glave je u čudu zbog toga. Zato ljudi reaguju i, kako vi kažete, "spamuju temu". Zapravo, ne treba vas odvraćati od namere, već pustiti da sami stičete svoja iskustva.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno