svima je tako, mozete povuci pare,ali vam je limit od 0 evra prekoracen, divno sta reci, sta jos nece smisliti i uraditi samo da ne daju pare
ok ja mislio samo nekim korisnicima...koliko ja razumem njihov engleski to ce danas skinuti 😀
svima je tako, mozete povuci pare,ali vam je limit od 0 evra prekoracen, divno sta reci, sta jos nece smisliti i uraditi samo da ne daju pare
sad sam proverio radi kopanje i grafama, ali onako po njihovom radi-ne radi
I ko će da uplati jedan dinar "firmi" koja poništi stare ugovore i puj puke ne važi?
Sokantno, 18+, samo za one sa jakim srcem, pre nego sto procitate konsultujte lekara ili farmaceuta 😀
pocela isplata u dogama, vi koji imate startere, za demo nisam siguran, pogledajte limit za povlacenje dogica!
Ja sam jotros povukao sa jednog startera 1.41e, na svin ostalim je limit oko 0.18
sta li vise rade ovi ljudi, mora da su na teskim drogama.. kaze da mi je limit za povlacenje 0.0195E a minimum je 0.1E :S:
Pogledajte prilog 163172
Ja samo ne mogu da verujem da visoko-inteligentni ljudi ovako
sebe srozavaju i dozvoljavaju da im neko j... u mozak,to mi nije jasno.
Zakljucajte vise ovu glupu temu!
:trust:
Po tvojoj logici bi onda trebalo i pola TV kanala zabraniti a da ne pominjemo ostale segmente života...)
Pa i trebalo bi. I da, slazem se da temu treba zakljucati sto pre.
Your can withdraw: € 0.0999, Please select the preferred payment system 😀😀😀
ne daju ni onaj minimun 0.1 euro za doge da se podigne, videcemo sutra da li ce da predje ali cisto sumnjam 🙂
Your can withdraw: € 0.0999, Please select the preferred payment system 😀😀😀
ne daju ni onaj minimun 0.1 euro za doge da se podigne, videcemo sutra da li ce da predje ali cisto sumnjam 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari