Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://cointellect.rocks/dogecoin-payments-update/

We have some exciting news to share with you all regarding our recent progress with withdrawal requests. We will be enabling Dogecoin withdrawals for all users; however, there will be some imposed limits. While we have yet to determine the limits, all users can expect to be able to withdraw funds at some point today.

Our recent decision was made largely in response to the overwhelming feedback we have been receiving from our members. It should be noted that our mining performance is not yet high enough to fulfill the complete withdrawal of every user. Regardless, we feel this decision is a step in the right direction and hope it will help quell some of the community’s concerns regarding our solvency. Any imposed limits will be increased over the coming weeks.

Regarding any customer support tickets, we do ask our users to remain cognisant of the fact that our support team currently has a large backlog of inquiries. While we are doing our best to respond to all tickets in a timely manners, some tickets may not be answered as promptly as they should be.

Furthermore, we are temporarily disabling ASIC support while we address an issue with certain users abusing our platform. We expect to bring back ASIC support shortly.

As always, feel free to contact support if you have any additional questions or concerns.

Sincerely,
CoIntellect Staff

pa, ako je verovati ovome sto kazu ASIC kopanje (tu spadamo i mi sa nasim grafama) je zabranjeno , znaci moze se kopati samo preko njihovog programa minera, a za ASIC-e cemo videti, verovatno ce (ako ikad prorade ponovo) zarada biti ekvivalentna snazi koja se ulaze (nece vise jedna 280x da pravi 4e na dan, bice mozda 1e), ali neka i to je ok

Da vjerovatno zavrsilo kopanje grafikama 🙁
Znaci sada samo zarada od iznajmljene snage, da nam bar isplate ovo sto smo do sada iskopali :d

sad sam proverio radi kopanje i grafama, ali onako po njihovom radi-ne radi

Sada je stanje mnogo jasnije ko hoce da kopa, mora uzet contract, jednosmjerna ulica/usmjeravanje korisnika da ulazu u contracte.
Ovo znaci nema free kopanja - samo mi nije jasno kako ce neki novi korisnik da pocne, mora u startu uzeti ili demo karticom ili starter i jaci paket bitcoinom ili karticom.

Vjerovatno ljudi koji trenutno imaju neki contract izvuce nesto mi sto smo kopali free i sto nam je ostala ova sica mozemo se pozdraviti sa njom, ja cu pokusat uzet demo karticm na ovim nalozima gdje mi je nesto ostalo, tamo gdje je sica ne isplati se rizikovat mozda ce opet za 3 dana mjenat pravila ko zna sta im moze pasti na um.

Poslednja izmena:
Sokantno, 18+, samo za one sa jakim srcem, pre nego sto procitate konsultujte lekara ili farmaceuta 😀
pocela isplata u dogama, vi koji imate startere, za demo nisam siguran, pogledajte limit za povlacenje dogica!
Ja sam jotros povukao sa jednog startera 1.41e, na svin ostalim je limit oko 0.18

Sokantno, 18+, samo za one sa jakim srcem, pre nego sto procitate konsultujte lekara ili farmaceuta 😀
pocela isplata u dogama, vi koji imate startere, za demo nisam siguran, pogledajte limit za povlacenje dogica!
Ja sam jotros povukao sa jednog startera 1.41e, na svin ostalim je limit oko 0.18

Da pocela je isplata na nalozima na kojima ima aktivan contract, ako imate u live balance 15 ili vise evrica uzmite demo iz live balanca pa polako koliko vam dozvole da povucete.
Sa free naloga niti ce se moci povuci niti radi kopanja the end!
Tamo gdje je recimo ostalo 10, 12 .14 € niti se moze uzet demo niti se moze povuci, ostalo mi je takvi puno naloga 🙁

sad sam proverio jedan nalog na kome mi jos uvek radi starter i odem da probam da povucem pare i vidim da mi je limit za povlacenje 0,0087 eura 🙂

sad su podigli limit na 0.14 meni
proverite svi... stigli mi kerovi u roku od 10 sec.

sta li vise rade ovi ljudi, mora da su na teskim drogama.. kaze da mi je limit za povlacenje 0.0195E a minimum je 0.1E :S:

fgh.jpg

Ja samo ne mogu da verujem da visoko-inteligentni ljudi ovako
sebe srozavaju i dozvoljavaju da im neko j... u mozak,to mi nije jasno.
Zakljucajte vise ovu glupu temu!

:trust:
Po tvojoj logici bi onda trebalo i pola TV kanala zabraniti a da ne pominjemo ostale segmente života...Pusti ljude na miru, nada poslednja umire 😛..... ko hoće da prati temu nek prati ko neće nek ne čita, prosto i jednostavno, zar ne 😉

We are happy to announce that we have finished our recent platform upgrade. These changes will now allow us to mine exclusively via a more efficient protocol, normalize performance, and most importantly – enable instant Dogecoin payments.

Moving forward, any existing users can expect to continue to receive earnings.

Furthermore, we encourage our users to take advantage of our affiliate system which is one of the best ways to maximize revenue. It should be noted that referral earnings are treated as a separate balance and will not be subject to the same withdrawal limitations regular balances. Any users registered before February 1st wishing to bypass withdrawal limitations are encouraged to register a new account.

https://cointellect.rocks/mining-pool-platform-protocol-update/

Ovaj fenomen je fantastično objašnjen u "Vukovima sa Wall Sreet-a", kada stari berzanski muljator uči novog da ne sme klijentu da dozvoli da uzme zarađene pare (jer bi tako zarada postala realna), već da ga, igrajući na pohlepu klijenta, stalno loži da ulaže dalje, obećavajući mu još veću zaradu, sve dok u jednom trenutku ovaj ne finansijski ne propadne. Briljantno! 🙂

+1

Sto bi je zakljucavali? Ne krsi nikakva pravila to sto su pojedinci isfrustrirani i htjeli bi i dalje da zaradjuju kao prije to je druga stvar, pravila se mjenjaju svaki dan vec sutra se moze desiti da opet proradi kopanje, ko ne zeli da cita ignore temu i cao!

Pa i trebalo bi. I da, slazem se da temu treba zakljucati sto pre.

A da uvedemo i kaznene mere za one koji imaju drugačije mišljenje od nas...recimo da ih strpamo na goli otok :d
Šalu na stranu...za većinu je ova priča završena. Oni koji se nadaju da će na Kojnu ponovo moći da zaradjuju kao pre par meseci imaju pravo da se nadaju...Kako će proći, to će oni videti/osetiti na svom novčaniku. Dovoljno je da smo ih upozorili da je igra završena ali ako oni vole da tancuju nek tancuju, niko im ne brani, kao što ni nas ne teraju da gledamo (temu) šta rade. 😉

Poslednja izmena:
Saj je po svoj prilici propustio ovu igranku rasprodavanjem hardvera.. al s druge strane slazem se u potpunosti s covekom oko zatvaranja teme..

Vecina nas koji misle tako su dovoljno stari da se secaju vremena jezde i dafine.. 😉

Srecom postoje servisi poput yt koji cuvaju i secanje na ta vremena 😀

http://youtu.be/3YeS4EzGqnQ

Pronadjite slicnost sa cointellect-om 😉

KOj vam je djavo,pa ja sam crn pa nema gde vise,izgubio veru u ceo kripto
AL sacekajte mesec dana,pojavice se nesto drugo.
Zivi bili pa videli.
Necu valjda da cekam pred vratima Kojna da mi daju zrno peska
a ja imam kuci profi masinu za zlato😉

Your can withdraw: € 0.0999, Please select the preferred payment system 😀😀😀
ne daju ni onaj minimun 0.1 euro za doge da se podigne, videcemo sutra da li ce da predje ali cisto sumnjam 🙂

ne daju ni onaj minimun 0.1 euro za doge da se podigne, videcemo sutra da li ce da predje ali cisto sumnjam 🙂

Ma ja imam oko 25 ev taj limit ali mi nije verifikovan acc tako da ne mogu da podignem vise od 9.9 ev , a DEMO ne moze vise da se kupi visa karticom...dakle moze se verifikovati nalog jedino starterom ali ne pada mi na pamet da im dajem 100 ev kad im ne radi solo kopanje

update: danas je limit 0.11187€ i povukao sam 0.11€ da vidim sta ce da se desi i isplatili su mi oko 900 doga odmah 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno