a kada si kreirao nalog sa ovim korisnickim imenom? pre ili posle nove godine?
15 septembra prosle godine
@nemirko imas li opciju da dizes preko dogewithdraw, haj uslikaj collect ako ti nije mrsko posto je kod tebe nalog kreiran posle 1.1 2015.

Ok hvala na detaljnom objasnjenju svakako nemoj zaboraviti na nas javi nam kad budes dizao da znamo :wave:
Ja sam izgleda malo izgubio nit od svasta nesto napisanog.
Pitanje je da li na jedan CryptoPay nalog moze da se vrsi isplata sa vise kojnetlekt naloga?
Ako to ne moze onda je svaka prica uzaludna.

Na cryptopay možeš otvoriti koliko hoćeš naloga ukoliko sa njega podižeš samo BTC...za fiat je već druga stvar (verifikacija pasošem i sl.)....
Pogledajte prilog 162682Pogledajte prilog 162683
Sto se firme tice , firma je uredno registrovana u Estoniji , u glavnom gradu , ima i broj telefona koji se vodi na tu adresu gde je firma registrovana
U prilogu sam vam poslao i dva dokumenta sa zvanicnog sajta Estonijske neke agencije za pregled i proveru validnosti firmi...
Sto se toga tice sve je uredno i dobro ali i dalje ostaje pitanje moze li se podici novac sada..
Javljam o daljim aktivnostima...
Ako nam ogranice da sa demoa kupljenog iz balanca ne mozemo povuc vise od 10€ - propali smo.
Kad bi se neko javio ko je kupio demo posle 1.1.2015 ima li bi neke korisne informacije, interesuje me da li se sa naloga na kome je demo radio moze opet uzet demo, i da li se moze podizati lova...ocito da cryptopay radi sto je dobra vjest, bitno je da postoji izlaz da se povuce lova, sad ostaje pitanje da li kad kupimo demo iz balanca da li cemo mi tada imati opciju da saljemo preko cryptopaja i da li ce se moci povuc preko 10€, bilo sta da od ovoga dvoje ne prodje gotovi smo u bezizlaznoj smo situaciji.
Ako nam ogranice da sa demoa kupljenog iz balanca ne mozemo povuc vise od 10€ - propali smo.
Demo istekao 02.02. , nista nije podizano osim free do 10 eura , sve od para mi prebaceno u held , demo je sold out tj. nedostupan.
Da ne preterujes sa tim propali smo🙂
seti se Dymitria🙂

Kad bi se neko javio ko je kupio demo posle 1.1.2015 ima li bi neke korisne informacije, interesuje me da li se sa naloga na kome je demo radio moze opet uzet demo, i da li se moze podizati lova...ocito da cryptopay radi sto je dobra vjest, bitno je da postoji izlaz da se povuce lova, sad ostaje pitanje da li kad kupimo demo iz balanca da li cemo mi tada imati opciju da saljemo preko cryptopaja i da li ce se moci povuc preko 10€, bilo sta da od ovoga dvoje ne prodje gotovi smo u bezizlaznoj smo situaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari