Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
15 septembra prosle godine

E pa to moze da bude problem , ja sam ovaj moj nalog napravio posle nove godine i ja kada idem na collect imam opciju da dizem preko cryptopay-a samo moram da nakupim prvo 10 evrica na njemu , vcrs uplacujem demo pa jos jedno dan dva dok nakupim preko 10 ev jer je minimalno 10 ev za dizanje... Pa cemo onda videti kakva je sudbina ovog sajta ako uspem da podignem kopamo i dalje, ako ne onda ide u zaborav...

Dakle naredna dva dana ce biti dan D , ako neko ima vec nalog koji je kreirao posle 1.1.2015 i na njemu ima uplacen bilo koji njihov paket i ima u live balance-u preko 10 ev neka proba da digne preko cryptopay-a i neka podeli to sa nama , ako ne onda cekate mene za dva dana da razbijemo ove iluzije vise 🙂

Poslednja izmena:
@nemirko imas li opciju da dizes preko dogewithdraw, haj uslikaj collect ako ti nije mrsko posto je kod tebe nalog kreiran posle 1.1 2015.

@nemirko imas li opciju da dizes preko dogewithdraw, haj uslikaj collect ako ti nije mrsko posto je kod tebe nalog kreiran posle 1.1 2015.

untitled.JPG

Ovako izgleda collect opcija na nalogu koji je kreiran posle 1.1.2015 ali morate i na njemu imati contract kupljen posle 1.1.2015 ... ako nemate kontrakt onda kada kliknete na collect pise vam da solo zaradu mozete trositi samo za kupovinu kontrakta...Na ovom nalogu imam kontrakt ali nemam mnogo referenata tako da na tom nalogu zarada ide jako sporo i jos nisam prebacio 10 ev da bih probao da dignem sa cryptopay-a zaradu...

kao sto rekoh u nekom gornjem postu , sa drugog naloga cu pokusati da dignem zaradu sa cryptopay-a za dva dana pa cu to podeliti sa vama da znate moze li se ovde uzeti jos neki dinar ili je zavrsena prica

Inace opcija za dizanje preko doge coina je temporaty unavaliable, sto ce reci , ne moze da se dize preko toga za sada

Poslednja izmena:
Ok hvala na detaljnom objasnjenju svakako nemoj zaboraviti na nas javi nam kad budes dizao da znamo :wave:

Ok hvala na detaljnom objasnjenju svakako nemoj zaboraviti na nas javi nam kad budes dizao da znamo :wave:

OK ovako EVO PLANA ... kopam do 15 EV --> Kupujem DEMO --> kopam i dalje do 10.1ev SOLO+DEMO --> podizem preko cryptopay-a

AKO PRODJE KOPAMO DALJE MOMCI , AKO NE PRODJE , TRAZIMO NESTO DRUGO...

e sada veceras posle 12 cu imati tih 15 ev u live balncu i kupujem demo...

od nocas kopam solo 1.3 ev dnevno , demo ce takodje da da nekih 1.3 ev sto je ukupno 2.6 ev , od referenata imam oko 6 ev dnevno sto znaci da ce faliti jako malo da preguram tih 10+0.1 ev (min 10 ev cryptopay za podizanje) u narednih 24h pa bi bilo lepo ako ima jos ko da kopa preko ovog sajta da pomogne i da vezemo jos nekoliko naloga na moj referentni link kako bismo vec sutra posle 12 nocu znali moze li se dizati novac preko cryptopay-a ili ne , ako ne uspete da sakupite jos nekoliko referala na ovaj moj nalog onda ce ova agonija trajati jos 24 h duze , ali cu vas svakako obavestiti o rezultatu ...

Ako neko zeli da pomogne i ubeza proces moj referentni broj je
: 77640a3a
ili link za isti nalog : https://cointellect.com/?code=77640a3a

Veceras kad uzmes demo odma vidi imas li uopste mogucnost da dizes preko cryptopaya, ako bude mogucnost da se dize onda kad nakopas 10€ probaj ih povuc i javi...
2 su pitanja kljucna: da li kupovinom demo-a dobiva se mogucnost isplate na cryptopay, i da li ce se sa tog naloga na kome kupis demo moci povuc 10€ i vise na cryptopay (vjerovatno ce ovde zapet tj. ranije se nije moglo podignuti vise od 10€ sa demo-a kupljenog iz balanca, ako i sada bude takvo pravilo nece se moci povuci na cryptopay posto trazi minimum 10€, posto ne radi dogewithdraw dolazi se do zatvorenog sistema tj. dolazi se do toga da se ni na koji nacin ne mogu povuci novci)

Ja sam izgleda malo izgubio nit od svasta nesto napisanog.
Pitanje je da li na jedan CryptoPay nalog moze da se vrsi isplata sa vise kojnetlekt naloga?

Ako to ne moze onda je svaka prica uzaludna.

Ja sam izgleda malo izgubio nit od svasta nesto napisanog.
Pitanje je da li na jedan CryptoPay nalog moze da se vrsi isplata sa vise kojnetlekt naloga?

Ako to ne moze onda je svaka prica uzaludna.

Na cryptopay možeš otvoriti koliko hoćeš naloga ukoliko sa njega podižeš samo BTC...za fiat je već druga stvar (verifikacija pasošem i sl.)....

1.jpg2.jpg

Sto se firme tice , firma je uredno registrovana u Estoniji , u glavnom gradu , ima i broj telefona koji se vodi na tu adresu gde je firma registrovana

U prilogu sam vam poslao i dva dokumenta sa zvanicnog sajta Estonijske neke agencije za pregled i proveru validnosti firmi...

Sto se toga tice sve je uredno i dobro ali i dalje ostaje pitanje moze li se podici novac sada..

Javljam o daljim aktivnostima...

Poslednja izmena:
Ja mislim da je trenutno ovo zatvoren sistem sto se tice isplata, dozvolili su mozes kopat - kad iskopas 15€ mozes kupit demo- kad kupis demo mozes i dalje kopat ali ne mozes povuci vise od 10€, a za cryptopay ti treba 10 ili vise € tako da tu se zavrsava prica.
Dogecoin withdraw ne radi sto znaci nema isplata ili u prevudu uzalud vam trud sviraci ps. kopaci 😀

Pogledajte prilog 162682Pogledajte prilog 162683

Sto se firme tice , firma je uredno registrovana u Estoniji , u glavnom gradu , ima i broj telefona koji se vodi na tu adresu gde je firma registrovana

U prilogu sam vam poslao i dva dokumenta sa zvanicnog sajta Estonijske neke agencije za pregled i proveru validnosti firmi...

Sto se toga tice sve je uredno i dobro ali i dalje ostaje pitanje moze li se podici novac sada..

Javljam o daljim aktivnostima...

Druže, i Jezda i Dafina su bili uredno registrovani.

Iznajmljena snaga samo 23% sve dok isplate ne prorade nece ljudi iznajmljivati contracte jer nema smisla... ne odrziva je ovo situacija za njih nesto ce se promjeniti ocekujem neke novosti u ponedeljak.
Doge lagano podaju, vjerovatno su estonci uzimali doge, nas isplacivali i time odrzavali cjenu, sad nema isplate ne uzimaju doge i cjena lagano ide prema dole.

Kad bi se neko javio ko je kupio demo posle 1.1.2015 ima li bi neke korisne informacije, interesuje me da li se sa naloga na kome je demo radio moze opet uzet demo, i da li se moze podizati lova...ocito da cryptopay radi sto je dobra vjest, bitno je da postoji izlaz da se povuce lova, sad ostaje pitanje da li kad kupimo demo iz balanca da li cemo mi tada imati opciju da saljemo preko cryptopaja i da li ce se moci povuc preko 10€, bilo sta da od ovoga dvoje ne prodje gotovi smo u bezizlaznoj smo situaciji.
Ako nam ogranice da sa demoa kupljenog iz balanca ne mozemo povuc vise od 10€ - propali smo.

Kad bi se neko javio ko je kupio demo posle 1.1.2015 ima li bi neke korisne informacije, interesuje me da li se sa naloga na kome je demo radio moze opet uzet demo, i da li se moze podizati lova...ocito da cryptopay radi sto je dobra vjest, bitno je da postoji izlaz da se povuce lova, sad ostaje pitanje da li kad kupimo demo iz balanca da li cemo mi tada imati opciju da saljemo preko cryptopaja i da li ce se moci povuc preko 10€, bilo sta da od ovoga dvoje ne prodje gotovi smo u bezizlaznoj smo situaciji.
Ako nam ogranice da sa demoa kupljenog iz balanca ne mozemo povuc vise od 10€ - propali smo.

Demo istekao 02.02. , nista nije podizano osim free do 10 eura , sve od para mi prebaceno u held , demo je sold out tj. nedostupan.
Da ne preterujes sa tim propali smo🙂
seti se Dymitria🙂

Poslednja izmena:
Demo istekao 02.02. , nista nije podizano osim free do 10 eura , sve od para mi prebaceno u held , demo je sold out tj. nedostupan.
Da ne preterujes sa tim propali smo🙂
seti se Dymitria🙂

Znaci demo nedostupan, to vidis ne valja, to sto je prebaceno u held svima je tako, to se realno ne nadam, to bi odma u startu otpisao samo da se nastavi nekako podizat lova, ostaje nam ova opcija da uzimamo demo iz balanca pa na cryptopay, ako se mogne preko 10e povuc ako ne propadosmo hahah 😉

Skoro cela internet zajednica koja je upoznata sa Kojntelektom prihvatila je činjenicu da je u pitanju bio još jedan ponzi scam i to je svuda objavljeno i više nije ni tema. Ponzi ne funkcioniše tako što se jednom završena ista prevara ponovo pokreće. To je nezabeleženo u istoriji. Kao ni to da iko više ikada vidi jedan jedini cent. Jedino što oštećeni dobiju od prevaranta je lažna nada i priča koja služi za kupovinu vremena dok se strasti ne smire i ljudi polako pomire sa gubitkom i odustanu od svojih potraživanja. I meni su kratki neke pare i voleo bih da ih još muzemo, ali moramo biti realni. Bilo - prošlo. Ko to pre prihvati, bolje će se osećati. Bezveze mučite sami sebe.

****PAZNJA*****

Prvi deo testa uspesno zavrsen POZITIVNO

Evo kao sto sam i obecao javljam sa sa novostima odmah cim sam uplatio DEMO

Demo je uplacen iz live balance-a i cim sam ga uplatio dobio sam opciju kad kliknem na collect da mogu da podignem preko cryptopay-a

Slike u prilogu govore sve same za sebe za sada , ako vam je nesto nejasno pitajte slobodno...

Sad cekamo jos da se balance napuni preko famoznih 10 ev da vidimo sta ce biti i jos jednom molim sve koji zele da pomognu da naprave nove naloge i vezu ih bar naredna 24h za moj referentni link kako bismo tih 10+0.1 ev uspeli da sakupimo na ovom nalogu u naredna 24h

Link : https://cointellect.com/?code=77640a3a
Aktivacioni kod : 77640a3a

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Poslednja izmena:

Demo je uzet 21.01. sada je demo sold out na tom nalogu a i na Collect kaze standardno da moze samo za kupovinu contracta

i red je bio da odustanes sa spamovanjem teme , ja isprobavam nesto za razliku od mnogih koji ne rade nista osim sto spamuju temu , sacekajte do sutra uvece pa cemo videti , i ja bih voleo da ovo sto probam upse , ako ne uspe *** bar sam pokusao i podelio to sve sa vama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno