Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok hvala, probacu sutra, iako mi je to rizicno, da ne dobijem banovanu. Cekam odgovor od vladana, pa da vidim sta da radim...
Ako mislis da cekas 01. da pokupis tih 18 evra , pokupi ih sa neke druge ciste adrese (probas ,napravis nalog , vidis da li je banovan , ako nije , prilazis tim).
Nisam uopste siguran koliko uopste prate web pristup.

Ako mislis da cekas 01. da pokupis tih 18 evra , pokupi ih sa neke druge ciste adrese (probas ,napravis nalog , vidis da li je banovan , ako nije , prilazis tim).

Hvala druze na odgovoru, vrlo je sve rizicno i diskutabilno, ne bih dapopijem ban na sva tri naloga, ako pocnem da kopam na ovom 4. sto ga nisam koristio do sada. kada bih znao da me nece banovati na tom 4. poceo bih tu da rudarim privremeno, pa bih tu kupio demo kad predjem 10 e.

Hvala druze na odgovoru, vrlo je sve rizicno i diskutabilno, ne bih dapopijem ban na sva tri naloga, ako pocnem da kopam na ovom 4. sto ga nisam koristio do sada. kada bih znao da me nece banovati na tom 4. poceo bih tu da rudarim privremeno, pa bih tu kupio demo kad predjem 10 e.
Ako mislis da kopas na istom tom ip-ju ,od toga nema nista I on ce da ti daje 0.0001

Ako mislis da kopas na istom tom ip-ju ,od toga nema nista I on ce da ti daje 0.0001

Pa sta mi je ciniti onda?? Da li da pravim nova 3 naloga, pa demo i opet ista procedura do sledeceg menjanja ip-a?
Da li da cekam 1. januar da skinu ovih 30 % pa da dignem tih 18 e, ili da ih dizem sada i puknem tih 30%?

Web pristup nema veze, nije bitna ip sa koje se pristupa, bar ja tako mislim.
E sad, da li preko kolacica nesto proveravaju da li se pristupa na vise naloga to je pitanje, moze biti ali ne mora da znaci.
Zato je bitno samo pocistiti sve u browser-u pre kacenja na sledeci set naloga i to je to.

Da, da vidim, upravo tako i pise, a kako je to moguce, kad mi je prethodna ip adresa (ne znam koja je bila) uredno lepo radila i mogao sam na njoj da kopam normalno i posle isteka demoa, a sad na ovoj odjednom ne mogu, a nisam banovan?? Kakve su to gluposti...Znaci igramo bingo svi mi, pa kako koga ubode?? Vrlo zanimljivo...Da li znas mozda kako da promenim ip adresu na telekomu, imam huawei hg520c beli ruter? Da li da ga ugasim i upalim posle 5 min, ili nema menjanja ip adrese dok telekomu ne dune...?
Jos jedna napomena, prebacio sam lovu upravo 11.5 e na jednom nalogu, a na druga dva mi je ostalo "zarobljeno" 9.4 e, jer necu da im dajem 30 %, pa se plasim ako promenim ip i naleti mi banovana, da necu moci da dignem tu lovu, zar ne?
Hvala!

Izvini, nista licno, ali zaista preterujes. Pricas o pravilima? Da li se ti pridrzavas pravila?

Ne galami mnogo i budi srecan dok ovo funkcionise jer ovo sto oni rade nema veze sa bilo kakvom logikom ali za sada ono imaju neku vajdu od toga i zato funkcionise jos uvek.

Imamo ponovne prekide sa kopanjem ...

moram nesto konstatovati, licno smatram da imate pogresno misljenje o jednoj stvari tipa: " ...necu mu dati mojih 30%..., ....dajem 30% ..., ... uzimaju mi 30% .. ili ono hoce mi uzeti (pa onda ide ono sve po spisku 😛)"

vi njima nista ne dajete , oni daju vama te sada su nova pravila ,pa sada racunajte daju vama 30% manje ,a ko je veran oni daju 30% vise (ovo vazi za sve free usere 🙂 )
a ko placa pa jeste vi ste onda njima dali , pa vam oni vracaju (poo njihovim pravilima) i kolo srece se okrece ....

Ovo ti dodje kao:
s obzirom na obzir da je moj obzir naj obzirniji medju obzirima a da tvoj obzir ne dolazi u obzir
:d:d:d

Instaliraj cgwatcher, imas brdo opcija za restart kopanja ako nesto ne radi kako treba. Nakon koliko vremena ti stane kopanje?

Izvinjavam se sto malo kasnim. Pa nekada se desi da stane posle sat-dva...a nekada posle 12 sati. Nisam nista menjao na kompu, znaci sistem mi je rusen pre 3-4 meseca... i radio je normalno, i onda je poceo da zeza.

Pa nista, cgwatcher i neka ga restartuje ako ne basa serove.

Vidim sad, ali tako je i za BC stajalo da je isao do 11k, a meni nisu prosli orderi.

Opet zabada stratum...hebem ih bas...
Cim snaga mreze krene na gore, odmah problemi...

Izvini, nista licno, ali zaista preterujes. Pricas o pravilima? Da li se ti pridrzavas pravila?

Ne galami mnogo i budi srecan dok ovo funkcionise jer ovo sto oni rade nema veze sa bilo kakvom logikom ali za sada ono imaju neku vajdu od toga i zato funkcionise jos uvek.

Pa naravno da se pridrzavam pravila. Otvorio sam samo tri naloga sa iste ip adrese, odmah lepo kupio demo na njima i sve bilo super do juce, kad mi promena ip adrese, blokirala isplatu iz nepoznatih razloga, jer nije banovana...Normalno da cu da se zapitam sta se desava...

Pa nije banovana al si dobio adresu koja je koriscena i tu nema nisto cudno 😉

Pohlepa je ono sto pokrece ljudsku vrstu. A menjacnice ko menjacnice, ljudi stoje iza njih. Cim krenu prevelike pare da se vrte tesko je odoleti. E sad dal ce biti pljacka kao mtgox, vircurex, mintpal ili kraduckanje kao cryptsy to zavisi od strukture ljudi...
Mene samo cudi btc-e kako sljaka jos uvek.

Verovatno isto zbog gramzivosti, ali na grandmaster nivou - znaju da ce ove sitnije da se zadovolje sa po par miliona i da zapale, pa ce svi da odu na btc-e kao 'jedinu najsigurniju' menjacnicu 😀 i onda krece jala jala, da ce mtgox biti malo dete za njih :d

Edit: Realno, kada se saberu sve buy/sell kolone, tu ima oko 10 milki $, a koliko jos ima para i coina koji su samo deponovani, ko to zna... I sta im ko moze ako, recimo, sutra kazu 'cao zdravo', uzmu 12-15 miliona $ i uzivaju? A postoje citave 3 godine 😉 Fina zarada.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno