Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@nesic1 treba nesto da napravis da bude preglednije na list ovoj sa iskoriscenim nalozima.bar da bude po nekom redu,opadajuce dizuce,otkud znam

pise mi na sajtu da nemogu da uplatim bitkoinom demo.kao privremeno.jel se desava jos nekom

Nisma ni ja mogao ,ali posle par minuta uradio F5 i onda je moglo , nego sada criptsi ne da da se povuce btc, mislim neki bag imaju generalno . sada sam zaglavljen na pending vec sat i tri minuta

ja sam pre 3 sata odustao od bogalja 🙁
a proradio mi bio transfer al nema od koga.na chat-u ih pljuju

Ljudi do cega moze biti sledeci problem:
Sa telekomovog adsl nterneta ne mogu pristupiti sajtu kojntelekta i npr sajtu benchmarka. Dok na fejs, yt i ostalo sve mogu da izadjem. Takodje komp uredno kopa jedino mogu da pristumim preko mobilnog 3g interneta, tj preko fona.

Ljudi do cega moze biti sledeci problem:
Sa telekomovog adsl nterneta ne mogu pristupiti sajtu kojntelekta i npr sajtu benchmarka. Dok na fejs, yt i ostalo sve mogu da izadjem. Takodje komp uredno kopa jedino mogu da pristumim preko mobilnog 3g interneta, tj preko fona.

Ctrl + Shift + Delete pa ocisti to malo

telekom na tri mesta u toku noci i dana resetovao ruter 3 do 4 puta. naravno svi nalozi banovani.

*** drugacije nisam mogao da pristupim netu. Resetovao sam ruter medjutim nisam upalio majnere dok ne povucem sve pare.
I odlucio sam da mi je dosta ove *******cije, previse mi smrdi sto uzimaju 30% tokom praznika. Bolje mi je 30€ u dzepu nego 20 u minusu i da molim deda mraza da ne zapale sa parama 😀

Jedino sto me muci je sto sam povukao pare sa jednog naloga na cryptsy, nema transakcije u blockchain vec 45 minuta...

Error
Some of your IP addresses (109.92.84.72, 178.223.84.249, 109.93.117.226, 178.222.146.149, 93.87.188.155) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.
Once we receive your clarification why access to your account is done from the same IP as the other accounts in our pool your account status will be reinstated.

We remind all miners that any violation of TOS will lead to account suspension, please use the system according to rules and you will not have any hiccups again. Thank you!

*** drugacije nisam mogao da pristupim netu. Resetovao sam ruter medjutim nisam upalio majnere dok ne povucem sve pare.
I odlucio sam da mi je dosta ove *******cije, previse mi smrdi sto uzimaju 30% tokom praznika. Bolje mi je 30€ u dzepu nego 20 u minusu i da molim deda mraza da ne zapale sa parama 😀

Jedino sto me muci je sto sam povukao pare sa jednog naloga na cryptsy, nema transakcije u blockchain vec 45 minuta...
Ne znam sto se svi tesite da ce da zapale bas za Novu. Ja bi vas sve kao somice napecao upravo posle Nove. Ukinuo bih 30% provizije na povlacenje i kad bi se svi zaleteli da kupuju startere ja bih onda zatvorio radnju 😉
Ljudi, nemojte da ste naivi. Ako zele da zapale uradice vas svakako.

ne radi se ovde o tome da oni poostravaju svoje kriterijume petkom...radi se o tome sto pederi iz telekoma menjaju ip i imaju probleme ili radove petkom...na dve masine obe ip adrese promenjene danas ...i kod mene i kod komsije...struja provereno nije nestajala...primetio sam da mi ip tv koci secka a onda je izgubio signal na neko vreme...4 naloga sa moje ip popila ban na njima sam stigo do 9e...kupicu demo...na drugom kompu komsija dobio free ip srecom pa su oni ostali aktivni...kopacu na njima sve dok ne popijem ban pa nek ide i do 50e po nalogu free iskopano...vodicu se od sad tom politikom

Ma ovo nema veze vise ni sa cim, meni banuju odredjenu IP adresu, koja je vezana za 4 naloga i od 4 naloga samo jedan banuju, a tri dalje rade na istoj IP... Iako kod ovog jednog banovanog pise da je ta adresa banovana...LoL

Verovatno se tamo neko igra, i klika po opcijama, proverava kako koja radi, i eto banova nasumice,:-devil-:

Pa ranije kada banuje neku IP onda je banovao sve naloge, sada ko zna kako funkcionise...A pravila su se promenila od kada su poceli da banuju kopanje na demo nalozima...e sada, neko moze da kopa na demo nalozima, a neko ne... Jos jedna zanimljivost...

Da li telekom regionalno dodeljuje adrese, pa mozda u mom kraju niko ne kopa :d, ali ja jos nisam nakon resetovanja rutera naleteo na banovanu adresu.

A sta reci za ovu situaciju? Napravljena 4 free naloga, prvo vece radilo sve normalno, proveravao sam sva 4.Na glavni nalog logovao se svako vece radi provere, a ova 3 nisam cackao. Cetvrti dan resim da proverim sva 4, prvi (glavni) sve ok stiglo do 5.4 i dalje kopa, drugi ok slicno, treci hm, cetvrti isto oko 5. E sad ovaj treci zakucao na 2 i tu je kraj banana, izlogujem se i vratim se na prvi, udjem kad i tamo banana. IP adresa ista, nije se promenila.Znaci 3 naloga su radila normalno 4 dana, a jedan je banovan posle recimo 2 dana,posle logovanja na treci nalog usledio je ban i na ostala tri. Kratak zakljucah: Ovo nem veze s vezom, kao da neko banuje kako mu se digne!

Potentan neki mladic, kao da je tinejdzer koliko lupa banove :d

nisu za dzabe nacisti uzivaju sadisticki da *****avaju gradjane treceg sveta 😀

e ako je tako , onda im je jos malo ostalo, jer ce ih Rusi uskoro opet nauciti pameti 🙂

Samo da vas obavestim ljudi da mi od veceras vise ne leze isplata na isteklim demo nalozima iz nepoznatih razloga, na kojima sam do danas kopao normalno. Ocigledno su svima na telekomu danas promenili eksternu IP, ali nisam banovan, pise da kopam uredno, grafe lepo rade, a zarada ne ide??? Jel imao jos neko slicno iskustvo, sta li su sad uradili da mi je znati...Kakve su ovo gluposti, ko je ovde lud, ko zbunjen??

Poslednja izmena:
Samo da vas obavestim ljudi da mi od veceras vise ne leze isplata na isteklim demo nalozima iz nepoznatih razloga, na kojima sam do danas kopao normalno. Ocigledno su svima na telekomu danas promenili eksternu IP, ali nisam banovan, pise da kopam uredno, grafe lepo rade, a zarada ne ide??? Jel imao jos neko slicno iskustvo, sta li su sad uradili da mi je znati...Kakve su ovo gluposti, ko je ovde lud, ko zbunjen??
menjaj ip ,menjaj nalog ,na tim nalozima ces moci da uzimas od referala I da kupujes ugovore , ali nema vise kopanja , dobijaces dnevnu zaradu 0.0001

menjaj ip ,menjaj nalog ,na tim nalozima ces moci da uzimas od referala I da kupujes ugovore , ali nema vise kopanja , dobijaces dnevnu zaradu 0.0001

Da, da vidim, upravo tako i pise, a kako je to moguce, kad mi je prethodna ip adresa (ne znam koja je bila) uredno lepo radila i mogao sam na njoj da kopam normalno i posle isteka demoa, a sad na ovoj odjednom ne mogu, a nisam banovan?? Kakve su to gluposti...Znaci igramo bingo svi mi, pa kako koga ubode?? Vrlo zanimljivo...Da li znas mozda kako da promenim ip adresu na telekomu, imam huawei hg520c beli ruter? Da li da ga ugasim i upalim posle 5 min, ili nema menjanja ip adrese dok telekomu ne dune...?
Jos jedna napomena, prebacio sam lovu upravo 11.5 e na jednom nalogu, a na druga dva mi je ostalo "zarobljeno" 9.4 e, jer necu da im dajem 30 %, pa se plasim ako promenim ip i naleti mi banovana, da necu moci da dignem tu lovu, zar ne?
Hvala!

Da, da vidim, upravo tako i pise, a kako je to moguce, kad mi je prethodna ip adresa (ne znam koja je bila) uredno lepo radila i mogao sam na njoj da kopam normalno i posle isteka demoa, a sad na ovoj odjednom ne mogu, a nisam banovan?? Kakve su to gluposti...Znaci igramo bingo svi mi, pa kako koga ubode?? Vrlo zanimljivo...Da li znas mozda kako da promenim ip adresu na telekomu, imam huawei hg520c beli ruter? Da li da ga ugasim i upalim posle 5 min, ili nema menjanja ip adrese dok telekomu ne dune...?
Jos jedna napomena, prebacio sam lovu upravo 11.5 e na jednom nalogu, a na druga dva mi je ostalo "zarobljeno" 9.4 e, jer necu da im dajem 30 %, pa se plasim ako promenim ip i naleti mi banovana, da necu moci da dignem tu lovu, zar ne?
Hvala!
za menjanje ip adrese , najbolje je ako taj huaweei ima mogucnost da mu promenis mac adresu, ne znam kakav je telekomov dhcp I kada je namesten da menja ip.Jel imas referale ili neki aktivan njihov ugovor na ta 2 sto ti je ostalo para?

za menjanje ip adrese , najbolje je ako taj huaweei ima mogucnost da mu promenis mac adresu, ne znam kakav je telekomov dhcp I kada je namesten da menja ip.Jel imas referale ili neki aktivan njihov ugovor na ta 2 sto ti je ostalo para?

Nemam aktivan ni jedan ugovor na ta dva naloga sto su mi je ostalo 9.4 e na njima. Imam jos jedan free nalog 4. po redu koji sam odavno napravio, ali ga nisam koristio do sada, pa me zanima hocu li popiti ban na ova sadasnja 3, ako pocnem na tom 4. da kopam u free varijanti?
A sto se promene max adrese tice, mislim da moze, ali ne bih da cackam pa da ne zeznem nesto i ostanem bez neta, jer mi taj rig nije kuci. Bila bi mi dragocena informacija ako neko od vas mozda zna kako na telekomu promeniti najlakse ip na ruteru, da li je dovoljno samo gasenje/paljenje, ili treba jos nesto da se uradi??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno