Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
pa ne mozes da platis , ako si vec kupio demo, mozes starter
pa scrypt kernel, koji bi ti
pise mi na sajtu da nemogu da uplatim bitkoinom demo.kao privremeno.jel se desava jos nekom
Ljudi do cega moze biti sledeci problem:
Sa telekomovog adsl nterneta ne mogu pristupiti sajtu kojntelekta i npr sajtu benchmarka. Dok na fejs, yt i ostalo sve mogu da izadjem. Takodje komp uredno kopa jedino mogu da pristumim preko mobilnog 3g interneta, tj preko fona.
Ma jok, probao da gasim komp i sve i idalje isto. Tako je na svakom kompu i telefonu koji je u mrezi. Sada sam pogledao na temi za telekomov internet, resenje je resetovanje rutera.Ctrl + Shift + Delete pa ocisti to malo
Ne znam sto se svi tesite da ce da zapale bas za Novu. Ja bi vas sve kao somice napecao upravo posle Nove. Ukinuo bih 30% provizije na povlacenje i kad bi se svi zaleteli da kupuju startere ja bih onda zatvorio radnju 😉*** drugacije nisam mogao da pristupim netu. Resetovao sam ruter medjutim nisam upalio majnere dok ne povucem sve pare.
I odlucio sam da mi je dosta ove *******cije, previse mi smrdi sto uzimaju 30% tokom praznika. Bolje mi je 30€ u dzepu nego 20 u minusu i da molim deda mraza da ne zapale sa parama 😀
Jedino sto me muci je sto sam povukao pare sa jednog naloga na cryptsy, nema transakcije u blockchain vec 45 minuta...
menjaj ip ,menjaj nalog ,na tim nalozima ces moci da uzimas od referala I da kupujes ugovore , ali nema vise kopanja , dobijaces dnevnu zaradu 0.0001Samo da vas obavestim ljudi da mi od veceras vise ne leze isplata na isteklim demo nalozima iz nepoznatih razloga, na kojima sam do danas kopao normalno. Ocigledno su svima na telekomu danas promenili eksternu IP, ali nisam banovan, pise da kopam uredno, grafe lepo rade, a zarada ne ide??? Jel imao jos neko slicno iskustvo, sta li su sad uradili da mi je znati...Kakve su ovo gluposti, ko je ovde lud, ko zbunjen??
menjaj ip ,menjaj nalog ,na tim nalozima ces moci da uzimas od referala I da kupujes ugovore , ali nema vise kopanja , dobijaces dnevnu zaradu 0.0001
za menjanje ip adrese , najbolje je ako taj huaweei ima mogucnost da mu promenis mac adresu, ne znam kakav je telekomov dhcp I kada je namesten da menja ip.Jel imas referale ili neki aktivan njihov ugovor na ta 2 sto ti je ostalo para?Da, da vidim, upravo tako i pise, a kako je to moguce, kad mi je prethodna ip adresa (ne znam koja je bila) uredno lepo radila i mogao sam na njoj da kopam normalno i posle isteka demoa, a sad na ovoj odjednom ne mogu, a nisam banovan?? Kakve su to gluposti...Znaci igramo bingo svi mi, pa kako koga ubode?? Vrlo zanimljivo...Da li znas mozda kako da promenim ip adresu na telekomu, imam huawei hg520c beli ruter? Da li da ga ugasim i upalim posle 5 min, ili nema menjanja ip adrese dok telekomu ne dune...?
Jos jedna napomena, prebacio sam lovu upravo 11.5 e na jednom nalogu, a na druga dva mi je ostalo "zarobljeno" 9.4 e, jer necu da im dajem 30 %, pa se plasim ako promenim ip i naleti mi banovana, da necu moci da dignem tu lovu, zar ne?
Hvala!
za menjanje ip adrese , najbolje je ako taj huaweei ima mogucnost da mu promenis mac adresu, ne znam kakav je telekomov dhcp I kada je namesten da menja ip.Jel imas referale ili neki aktivan njihov ugovor na ta 2 sto ti je ostalo para?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari